Jump to content

Micke

Members
  • Content count

    193
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Micke

  1. Micke

    [Contribution] STS v4

    Hi All! I'm trying to use a nice multilevel menu from dynamic drive (and have been trying the Sothink DHTML menu package too...) for the development of a shop using STS 4.5.3. Problem: When using the links in the menues (with url:s like index.php, specials.php) the cart seams to be emptied. Maybe the session is lost or something? Clue: When I disable STS and put the nice menues in header.php it works as expected. Is it possible to have both working somehow? Do I have to edit sts_user_code.php or something? //Micke
  2. Micke

    Problem making new InfoBox

    This is the part that does not work.. // while ($date = tep_db_fetch_array($date_query)) { '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_NEWS, 'date=' . $date['month_date']) . '">' . $date['month_date'] . '</a><br>' . // } I had to comment out the while clause as it does not work as a part of the.. $info_box_contents[] = array('text' => ... is ti possible to make the looping though the months as a separate routine or something that works? //Micke
  3. Hi All! I'm trying to make an infobox to the news_blog system for osCommerce. It all works very well ( :blink:? ) exept for the stuff I have to comment out in the code below. Probably I have to pull out that code and put it in again somewhere else... argh! Please some coder out there! Help me out! <?php /* $Id: news_blog.php 1739 2007-12-20 00:52:16Z hpdl $ osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Copyright (c) 2003 osCommerce Released under the GNU General Public License */ $date_query = tep_db_query("select distinct month_date from " . TABLE_NEWS . " order by month_date asc limit " . NEWS_MONTH_ROWS); ?> <!-- news_blog //--> <tr> <td><?php $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('text' => BOX_HEADING_NEWS_BLOG); new infoBoxHeading($info_box_contents, false, false); $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('text' => // while ($date = tep_db_fetch_array($date_query)) { '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_NEWS, 'date=' . $date['month_date']) . '">' . $date['month_date'] . '</a><br>' . // } '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_NEWS, 'viewall=viewall' ) . '">' . VIEW_ALL . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_RSS) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'rss.png', SUBSCRIBE) . '</a><br>'); new infoBox($info_box_contents); ?> </td> </tr> <!-- news_blog_eof //--> //Micke
  4. Micke

    News Blog V1.0

    Hi All! I've got some ideas for this contribution. A blog is fairly easy to manage and a great way to publish (hopefully) interesting and attractive content. Moving the menu with the Months / View all / RSS feed menu into a Infobox. (That would make the news blog reachable from all pages on the site and reduce clutter on the news.php page) Adding a module that could show the latest posts on the index.php page. (Great osc-coders have made a wide variety of modules, so why not for this one?) Having the latest posts expanded like in many other blog systems. (Less user-clicks and more content exposure.) Formatting the Month links to a more international format. (...than "March 2008" for instance...) Have anyone succeeded in this before or does anyone like to share the knowledge needed to make it happen? //Micke
  5. Hi All!Does anybody know if it's possible to solve this HTC thing? //Micke
  6. Micke

    [Contribution] STS v4

    Hi All! When I try to validate my store, the validating services tell me there is no source code to validate... Is this a STS-specific problem or what is it? (And how in the world can there ever be a store without source code?) Try to run my page through any of those tools and you'll find they report no source to validate... or am I just beeing "iurhtg"? //Micke
  7. Hi All! If you've got product names with the letter 'Å' or 'å' (like I do) you'll need to add them in catalog/pdf/pdf_datasheet_functions.php. In my file it's the lines 768-777. This probably goes for every 'odd' character and symbol out there... function GenerateFilename($docfilename){ // Variable $docfilename kommt aus function ProductsDataSheet global $languages_id; //$find = array('/ä/','/ö/','/ü/','/ß/','/Ä/','/Ö/','/Ü/','/ /','/:/','/;/'); //$find = array('/ä/','/ö/','/ü/','/ß/','/Ä/','/Ö/','/Ü/','/ /','/[:;]/'); //$replace = array('ae','oe','ue','ss','Ae','Oe','Ue','_',''); $find = array('/å/','/ä/','/ö/','/ü/','/ß/','/Å/','/Ä/','/Ö/','/Ü/','/ /','/[:;]/','/\//'); $replace = array('aa','ae','oe','ue','ss','Aa','Ae','Oe','Ue','_','','-'); return preg_replace ($find , $replace, strtolower($docfilename) . '_l' . $languages_id . '.pdf'); } //Micke
  8. Micke

    [Contribution] STS v4

    Hi All! :) Good morning Chicago! (Why the smiley?) I commented out line 17 in sts_inc/headertags.php... <?php /* $Id: headertags.php,v 1.0 2005/11/03 23:55:58 rigadin Exp $ osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Copyright (c) 2005 osCommerce Released under the GNU General Public License STS PLUS v4 include module by Rigadin (rigadin@osc-help.net) for Header Tags Controller (contribution 207) */ $sts->start_capture(); if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { // require(DIR_WS_FUNCTIONS . 'header_tags.php'); require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); } $sts->stop_capture('headertags'); ?> ...and HTC and everything seems to be working just fine... ...with STS enabled - and disabled... ...nice! (Now, am I going to run up and down the stairs to use up this excess of seretonin and adrenalin so I can concentrate? No, I'll let it wear off slow and easy...) //Micke
  9. Micke

    [Contribution] STS v4

    STS is 4.5.8 and HTC is an old install from the time around 2.5.9 (I believe...) //Micke
  10. Micke

    [Contribution] STS v4

    HTC works just fine until I set "Use templates" to true and add ";headertags.php" to the template files. This must mean that no file, nor the database is corrupted, right? STS works just fine (without header tags of course) until I add ";headertags.php" to the template files. //Micke
  11. Micke

    [Contribution] STS v4

    OK! :) Reading the install instructions for HTC I tried to roll back the installation. Removing the HTC lines from application_top.php crashed the site. + I tried to add: require_once(DIR_WS_FUNCTIONS . 'clean_html_comments.php'); require_once(DIR_WS_FUNCTIONS . 'header_tags.php'); to sts_display_output.php + Page still blank + I commented out the if clause surrounding the title tag in: // BOF: WebMakers.com Changed: Header Tag Controller v2.5.7 // Replaced by header_tags.php if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); } else { ?> <title><?php echo TITLE; ?></title> <?php } // EOF: WebMakers.com Changed: Header Tag Controller v2.5.7 ?> + Page still blank + I added catalog/includes/boxes/header_tags.php that I for some reason left out when I installed HTC. + Page still blank Any ideas? :( //Micke
  12. Micke

    [Contribution] STS v4

    Hi! I have tried all the steps in your "how-to" exept this one: For the catalog side, do NOT follow the HTC instructions I get only blank pages... <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML><HEAD> <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252"></HEAD> <BODY></BODY></HTML> Does this mean that I have to roll back some of the things I did when I installed HTC a year and a half ago? //Micke
  13. Micke

    [Contribution] STS v4

    Hi All! I thought intalling STS would be a great way to start off 2008! (In this topic I guess you all agree...) After installing STS works great but the header tags are gone... My guess is that there are a few tweaks I have to do in: includes/classes/sts.php and sts_inc/general.php to make HTC work again. Would somebody with a working STS/HTC-shop please post the solution? Thanks! //Micke
  14. Hi All! I've got exactly the same problem as below quoted Lionel with one of my shops. The RC1 shop... Is this a RC 1 problem?
  15. Micke

    META Tags on the Fly

    Hi All! Can someone explain how stripping HTML tags from strings work? This contribution takes the content on the page and puts it in the Description tag. Some characters are not suitable for a Description tag. The ">" for instance ends it, right? //Micke
  16. Micke

    META Tags on the Fly

    Sorry, can't help you with this now... You can of course change the text string values with phpMyAdmin for now. That way the tags will be correct and thats the primary thing, right? //Micke
  17. Micke

    META Tags on the Fly

    Webline, You have to run the SQL in the install package in phpMyAdmin. When you do so, the there will be an item in the Configuration menu called "Meta Tags". This is where you fill out Default keywords and Default description. That's all there is in this contribution in the Admin area. //Micke
  18. Micke

    META Tags on the Fly

    Hi All! (especially "wormington" & "nextprevious") Sorry for the delay... Here's the STS/Metatag on the fly solution: In catalog/includes/modules/sts_inc/general.php: Find the line that goes: $sts->template['headertags']= "<title>" . TITLE ."</title>"; change that line to this chunk of code: // BOF Header Tags on the fly adaption - Micke // $sts->template['headertags']= "<title>" . TITLE ."</title>"; $sts->template['headertags']= "<title>" . $titletag ."</title>"; $sts->template['keywordtags']= "<META NAME=\"Keywords\" content=\"" . $keywordtag . "\">" . "\n"; if (tep_not_null($cat_description['categories_description'])){ $sts->template['descriptiontags']= "<META NAME=\"Description\" content=\"" . (strip_tags($cat_description['categories_description'])) . "\">" . "\n"; } else { $sts->template['descriptiontags']= "<META NAME=\"Description\" content=\"" . $description . "\">" . "\n"; } // EOF Header Tags on the fly adaption - Micke Save, close and upload catalog/includes/modules/sts_inc/general.php In catalog/includes/classes/sts.php: Find the line that goes: $this->template['headcontent'] = $this->template['headcontent'].$this->template['headertags']. "\n";; add under that line this chunk of code: // BOF Header Tags on the fly adaption - Micke $this->template['headcontent'] = $this->template['headcontent'].$this->template['keywordtags']. "\n";; $this->template['headcontent'] = $this->template['headcontent'].$this->template['descriptiontags']. "\n";; // EOF Header Tags on the fly adaption - Micke Save, close and upload catalog/includes/classes/sts.php Your'e done! //Micke
  19. Micke

    META Tags on the Fly

    Hi All! Got no solution yet... //Micke
  20. Micke

    META Tags on the Fly

    Hi All! I use the Simple Template System for one of the shops and I can't get this Meta tags on the fly contribution work... There's a few lines in includes/classes/sts.php that handles the header if your using STS. // Load up the <head> content that we need to link up everything correctly. Append to anything that may have been set in sts_user_code.php // Note that since v3.0, stylesheet is not defined here but in the template file, allowing different stylesheet for different template. $this->template['headcontent'] = $this->template['headcontent'].''; $this->template['headcontent'] = $this->template['headcontent'].'<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=' . CHARSET . '">' . "\n"; $this->template['headcontent'] = $this->template['headcontent'].$this->template['headertags']. "\n"; ; $this->template['headcontent'] = $this->template['headcontent'].'<base href="' . (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG . '">' . "\n"; $this->template['headcontent'] = $this->template['headcontent'].get_javascript($this->template['applicationtop2header'],'get_javascript(applicationtop2header)'); What should I do to make it work with META tags on the fly... Anonone? //Micke
  21. Hi All! I have just added a new customer group and i think it would be real sweet if you were able to sneak in a hide from customer group checkbox among the quick update features... Is this a feature "in the pipe"? //Micke
  22. Hi All! I've installed the Extra Images contribution. Instead of showing extra Images in my product_info.php it shows Fehlende® oder ungültige® Größenparameter! I've found this string in html_output.php:(scroll to bottom of codebox) function thumbimage ($image, $x, $y, $aspectratio, $resize, $cachedir){ define(JPEGQUALITY, 95); //define the quality of JPG thumbnails /*############################################## # - Thumbnail-Script v1.3 - # # Generating thumbnails 'on-the-fly' with PHP # # # # © by Christian Lamine, FlashDreams OHG # # [url="http://www.flashdreams.de/"]http://www.flashdreams.de/[/url] # # # # Modified by [url="http://www.team-noehring.de"]http://www.team-noehring.de[/url] # # Modified by [url="http://www.tse.at"]http://www.tse.at[/url] # # Modified by lars@iwer.de # # # # This script may be freely used, distributed # # and modified without any charge as long as # # this copyright information is included. # # # # Any commercial selling of this script is # # forbidden. # # # # The author is not responsible for possible # # damage which may result from the application # # of this script, neither direct nor indirect. # # Use at your own risk! # ##############################################*/ error_reporting(0); $types = array (1 => "gif", "jpeg", "jpg", "png", "swf", "psd", "wbmp"); // Formats Not Supported - To use this feature uncomment the line below // (beginning with ($not_supported_formats) and add the files types you do not // want thumbed. // $not_supported_formats = array ("GIF"); // Write in capital Letters!! umask(0); !is_dir ($cachedir) ? mkdir ($cachedir, 0777) : system ("chmod 0777 ".$cachedir); (!isset ($x) || ereg ('^[0-9]{1,}$', $x, $regs)) && (!isset ($y) || ereg ('^[0-9]{1,}$', $y, $regs)) && (isset ($x) || isset ($y)) ? true [b]: DIE ('Fehlende® oder ungültige® Größenparameter!');[/b] !isset ($resize) || !ereg ('^[0|1]$', $resize, $regs) ? $resize = 0 : $resize; Why am I getting this error? //Micke
  23. Hi All! This works: CREATE TABLE IF NOT EXISTS discount_coupons_to_customer_groups ( coupons_id VARCHAR(33) NOT NULL DEFAULT '', customers_group_id INT(11) NOT NULL DEFAULT '0', PRIMARY KEY (coupons_id,customers_group_id) ); //Micke
  24. Hi All! I'm almost done installing this add-on. I have a problem running the SQL. CREATE TABLE `discount_coupons_to_customer_groups` ( `coupons_id` VARCHAR( 33 ) CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci NOT NULL , `customers_group_id` VARCHAR( 11 ) NOT NULL , PRIMARY KEY (`coupons_id`,`customers_group_id`) ) ENGINE = MYISAM When I try I get this message back from phpMyAdmin: #1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'COLLATE latin1_swedish_ci NOT NULL , `customers_group_id` VARC Why does that happen? Is there a way around it? //Micke
  25. Micke

    [Contribution] Auction Module

    Hi! JangoF This appears to be an abandoned contribution. That's what's wrong... You need the manual order maker to type in the auction winner's order yourself. More than that the overbid amount feaure does not work and the auctions always end at midnight. If some talented coder could spare like three hours to fix these features, this would be a top ten contrib for sure... //Micke
×