Jump to content

sefu

Members
  • Content count

    200
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Wing
  • Gender
    Male
  • Location
    Sydney
  1. sefu

    OSC XML Feed - Help & Discussion

    Great Mod Kenny, I'm trying to use it to export it to some comparison sites but I am running into a small problem. It is giving me this error The XML page cannot be displayed Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. -------------------------------------------------------------------------------- An invalid character was found in text content. Error processing resource 'http://www.minidisc.com.au/xml.php'. Line 1, Po... TDK Bitclubs 2003 80 Min 3 Pack Yellow</NAME><PRICE>19</PRICE><MANUFACTURER>TDK</MANUFACTURER>... I am getting a similar error with xml2.php What are the invalid characters? Any help is appriciated
  2. sefu

    Credit Card Javascript help

    Sorry for bringing up a old thread but does anyone know how to make it auto select the credit card if the customer enters details into the cc field. I already have the auto cc select on load but some customers accidentely select other payment options and then decide to enter cc details which results in no cc details being received.
  3. sefu

    Credit Card Javascript help

    Hi All, I have a number of customers who are entering their cc details into the cc feild but accidentely selecting another form of payment therefore we never receive their CC details. I am wondering if anyone can help me put a piece of javascript which will automatically select the CC payment option when they enter the cc number. I am using MS1 loaded. Please let me know what code you need to see to help if needed Thanks heaps!! Wing
  4. sefu

    Missing Card Details!

    I am having a similar problem. We just moved our site to a dedicated server. Its a rare problem which I found happening with my PC. When ever I choose credit card and enter the details it will return saying to select a payment method although it is clearly selected as CC. I have narrowed down the problem to the SSL. If you take away the SSL it submits fine. I have found any forms in the SSL does not submit properly. Weird thing is it only affects a small amount of computers and I am not too sure what is setting it off. I have tested it with other PCs and no problems. I used Mozilla on the problem PC and no problems.
  5. I had a similar problem, look a few pages back. I would not get any bin information, but I found that my free account had a license number which I entered in and I get all the information now
  6. Yes everything is working perfectly now :) Thanks for the excellent mod! I am thinking about going for a paid service, I'm not sure if its a restriction of the free service but it doesnt show all the bin names, previously the free service would should 99% of the BIN names. Now with some of the request it would only show the BIN country and match. ANyone else experience this?
  7. Ok thanks everyone for helping, I have seperated the first 6 numbers from the encyption script. I had a problem with the BIN details displaying. I discovered that I do need to enter a license number to get these details. I found that my free account which allows me 1000 queries per month to have a license key. To find it go to the log in form http://www.maxmind.com/app/ccv2_login After you have logged in, there is a link near the bottom of the page called http interface, click it. Look for the heading License Key, and in bold there is your license key :)
  8. Great mod!! I had no problem installing it on MS1, so far so good! I currently have a mod installed which is prohibiting the BIN search to work. I have a mod which encryptes the cc number into the DB and requires a line of code to decrypt it. The mod is found here http://www.oscommerce.com/community/contri...arch,encryption I have a feeling that the cc is be encrypted and then being sent to maxmind, and of course it will not work as they are not valid cc numbers being sent. Does anyone know how to solve this problem?
  9. I have it working in MS1, it shows up fine in the customers part of the admin but I am getting $0 and no results in the reports section. Could this be something to do with orders_total table?
  10. You may need to change the DB to allow for those additional 2 digits
  11. Leave it at 3, you will need to change the CVV field to accept 4 characters. In catalog>includes>modules>payments>cc.php On about line 124 or 125 you should something like 'field' => tep_draw_input_field('cc_cvv', '', 'size=3 maxlength=3')))); Change the number from 3 to 4
  12. I got the programmer to fix the problem, there was some code missing in the version I have
  13. You will need to set up tax zones to be able to offer free shipping to a single country. Once you have set the zone, go into the free shipping module and change the zone option. It should work
  14. I've been using this great mod for the last few months, its great! Anyway I just recently discovered a small problem. SOme customers were receicing "the first 4 digits are not accepted" error even though the card is accepted. I have found that if you enter a card in with the spaces this error will pop up. The reason is that the script test the first 6 digits, obviously if there is a space in there it will fail. I've changed the error message to ask the customer to type in the card number without the spaces for the meantime until I get the script to delete the spaces before it submits. If anyone has any ideas on how to do this please feel free to let me know
  15. sefu

    All Products Contrib...

    I had the same problem, I just downloaded the latest version and it fixed it
×