Jump to content

garysgal

Members
  • Content count

    183
  • Joined

  • Last visited

About garysgal

  • Birthday 10/21/1967

Profile Information

  1. garysgal

    Menu Problem

    Nope, no dice there either.
  2. garysgal

    Menu Problem

    Hmmm... not finding any options in my admin - can you point me in the right direction? I've refreshed until my fingers are blue, so that's not it either...
  3. garysgal

    Menu Problem

    It's been so long since I installed the contribution, I'm not too sure which one it is. Anyways, when I go to my main gift page here, and then go to the "products" menu, select "Photo Gifts & Keepsakes", then scroll down to "more", it's taking me out to my default home page, making me unable to view several more products. I don't know how long it's been doing this, frankly I want the fly-out menu gone but just don't have the time to go in and try to reverse everything I did to get it on there (anyone have any quick hints for that?? :D). Anyways, any help appreciated. Thanks in advance.
  4. garysgal

    How to download contributions

    That's odd - right next to the date (2 Spt 2006) there should be a little icon... now I can't help ya!
  5. garysgal

    Dynamic SiteMap

    You are brilliant. But you already knew that! :thumbsup:
  6. garysgal

    How to download contributions

    No, the little green arrow in the shaded box under "Expand/Collapse All"... where the description of the contribution is.
  7. garysgal

    How to download contributions

    The little icon to the far right with the green arrow is where the download is...
  8. garysgal

    Dynamic SiteMap

    Okay, this has been bugging me for weeks now... as I read this support thread and look at everyone's examples, I've been trying to get my site map to look like theirs... this is my map: This is others: I love love love the way the tree looks with the breakdown, but for the life of me I can't figure out why I can't get mine to do that... any input? My site is here.
  9. garysgal

    Imprint Text Options

    The contribution is "imprint_1_3_1_1".
  10. garysgal

    Imprint Text Options

    I love this contribution too... I'd like the email to include the text options, but I can deal with it for now. My bigger problem appears as this ("solved" by another poster here): this contribution is causing my products to show an "option" box even if there are no available options for that product - see HERE. I thought this was a problem with another contribution, but someone here pointed at this one as the culprit. Any input?
  11. garysgal

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Figured it out... added this code: define('TEXT_PRODUCT_POINTS', '<b>Points Credit:</b> %s points Currently valued at %s. <a href="http://www.MYWEBSITE.com/my_points_help.php" target="blank"><em><strong>What\'s this?</strong></em></a>');
  12. garysgal

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    LOVE this contribution... Quick question - I would like to add a mini-pop up help prompt ("What's This?") next to the verbage "Points Credit : X points Currently valued at $X.XX" on each product page, that links to a short description of the points that I'll cut & paste from the Points FAQ. Can anyone offer help? Thanks so much!
  13. I can tell you that with my limited PHP knowledge, I had no trouble at all installing CCGV(trad). From my research on this site and others, it's preferred over the other one. Birthday club, can't help - but I'd be interested in the answer too!
  14. garysgal

    Lost my Checkout Success page...

    Found it... I duplicated a line in the PWA contribution...
  15. I installed several contributions today, yes I backed up, and was testing it throughout - however at one point during my test, when I click to "confirm order", it takes me back out to my index.php page, instead of the success page, which includes loads of information for the customer. I've used Beyond Compare to review a clean OSC with mine, as well as matching the contributions I've installed (PWA, Login Ala Amazon, etc.) and can't seem to find my error... can anyone just point me in the right direction for the code I should be looking for? I assume it's on the checkout_payment.php, but clearly I'm wrong here... Thanks in advance!
×