Jump to content

oarenj

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    K.C. Schafer
  1. Chalk up another crying user - same thing. I have no idea what to do and I cannot find any real fixes anywhere... I am using Alternative_Attributes7 and getting 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 insert into products_attributes values ('', '481', '8', '1163', '', '') [TEP STOP] I don;t even know how to decipher the error to start looking - can anybody help?
  2. Got it. The latest USPS methods did not work for me, I want back a couple versions and EVERYTHING worked flawlessly.
  3. This is the error I get back when I change the email address to mine <Error><Number>-2147219085</Number><Source>Rate_Respond.;SOLServerRates.RateV3_Respond</Source><Description>Invalid XML Element cannot be empty according to the DTD/Schema. line= 0 pos= 1159</Description><HelpFile></HelpFile><HelpContext>1000440</HelpContext></Error>
  4. Whoops! The last line should read; My Zip code is correct, and I have fresh installed teh USPS methods multiple times - why do my USA/Domestic shipping calculations not work?
  5. I am doing a fresh install of OSC due to a bunch of add ons over the years, etc and the only things I have on the new site are the latest OSC and the latest USPS methods. My international shipping is fine, no issues but when I do anything in the US I get the following; United States Postal Service United States Postal Service An error occured with the USPS shipping calculations. If you prefer to use USPS as your shipping method, please contact the store owner. My Zip code is correct, and I have fresh installed teh USPS methods multiple times - why do my USA/Domestic shipping calculations work?
  6. oarenj

    AJAX Attribute Manager support

    I see a couple people mentioned this problem but I cannot find a solution. When I update a products attributes to change the price it does not save. It goes right back to zero.
  7. oarenj

    AJAX Attribute Manager support

    Fixed it by putting a copy of the php.ini in the attributeManager dir.
  8. oarenj

    AJAX Attribute Manager support

    I have the exact same issue & question, I have yet to resolve it. Is there anyone here that can help us out?
×