Jump to content

warrenerjm

Members
  • Content count

    1,143
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by warrenerjm

  1. Hi Steve I have just seen a strange thing in my googlesite maps? It says: Google URL's restricted by robots.txt (1841) all coming from ...allprods.php?...buy_now&products_id= Does this mean that the robot.txt & spiders.txt is working as should, or is there another problem? This is the first time this has happened so I'm not sure what is going on. :blush: Thanks for your help. Julie
  2. OK Jack I don't know how to cause it to fail, :blush: so I will watch this space MORE closely! To be honest I hadn't realised it was a problem until now. I will try & do your latest upgrade soon & read the previous posts now I know what I am looking for. I wish I had more time to keep on top of all this & which makes your continued support for this is greatly appreciated. :thumbsup: Thanks Julie
  3. OK my edit didn't show :angry: I have V2.6.2 installed & not V2.6.3 I suppose I need to upgrade, but is the above not fixed in this version either? Thanks
  4. Hi I too have noticed that after adding a page the keyword description tags had moved to the neighbouring page (in my admin panel) I just re-typed the wrong ones :-" I do not fully understand it all & just follow Jacks expert instructions & hope all is right. What do I need to look at to check it IS all ok please? I haven't changed anything from the contribution. Do I need to revert to a previous file? Thanks Julie
  5. OK I am lost! :blush: Is it ok to show you mt .htaccess file as I have forthe first time looked at it & don't know where to put this line. :-" Not sure whether I'm using ASCII, although I have noticed it switch to binary when I FTP...or am I really lost! Thanks Julie
  6. :huh: :angry: Why would a BT customer want to use a spider to search other sites? I am so niave! Is there a special place or way to add DenyFrom 213.123.219.228 to the .htaccess file please as I have never had to do this before? Thanks Julie
  7. Thanks Steve If it is Yahoo (BT use Yahoo for their search engine) it would be preferential not to block it. Is BT being a naughty spider! tut tut I have the amendment in "some" file :blush: suggested by Boxtel for getting these sessions removed, & I have also asked my host if they can get my logs for me. When they do I will try & give you the info needed. It was really weird seeing it & I panicked a bit too! Failing this I will block it as it isn't doing me any good I take it? Thanks for your help. :thumbsup: Julie
  8. Me again! :lol: It shows btopenworld.com & this is possibly bt-yahoo.com etc Does this help with a spider identification?
  9. Now it is creating loads of baskets! I don't know what is happening, but would appreciate any suggestions. Thanks Julie :thumbsup:
  10. Hi I have an IP address 213.123.219.228 who has gone beyond a customer & I suspect is a spider...with a massive basket & with a session :angry: First time I have had this happen. Name: Guest ID: 0 IP Address: 213.123.219.228 User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) I have tried to look at my logs (which I have no clue about :blink: ) & it only goes up to dec 06. I do not know how to look at the logs for now. I downloaded the one from the control panel of my host & that was the last date showing. Please can you tell me what to do? Urgent & totally confused. Thanks Julie
  11. warrenerjm

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Hi I have the earlier version installed & didn't want to upgrade because I didn't need the extra features & I thought mine was working. I haven't kept up with the thread & trying to understand it now is proving :huh: I think this is a known problem but have missed the cure. I have enough points to redeem the whole lot (or some as is the option in the earlier version). I tick the use all points allowed for this order but it will not let me saying the points exceed the order...BUT they don't! eg: Sub-Total: £0.70 Points Redeemed(33 x £0.05): -£1.65 Royal Mail :£1.00 Total: £0.05 The max box says 34 points & they are 60 available. The customer obviously doesn't want to have a tiny outstanding balance. Please what & where do I look to sort this? Thank you so much Julie
  12. warrenerjm

    RSS contribution

    Hi again Finally got round to doing this & I have a few differences. I think the first two are similar, but the third one is quite a bit different. Have I got the right bits? Alternatively do you have the correct version of the rss.php & I just need to amend my bits please? :D Thanks Julie
  13. warrenerjm

    RSS contribution

    Hi I have just realised my feed is saying "Internet Explorer was unable to update this feed and will try again later." & showing very old products so this has been there for while! :blush: Just remembered I didn't get round to recoding as Lostndazed said for duplicates. :blush: :blush: I will do that tonight. :-" Does anyone have an idea why my feed isn't updating please? It has validated. Thanks Julie
  14. warrenerjm

    RSS contribution

    :thumbsup: :) :thumbsup: Thanks for taking the time to solve the unanswered problems. Much appreciated as I do not have the knowledge to make all but simple code changes. Julie
  15. Hi Jack OK thanks for the push! :lol: I DID get an error, worked through several & then ended up with it ok except no link? :blink: <a href> etc was there. Then I thought maybe your whole code was not header tags specific, so I copied it ALL & amended it to read FILENAME_PRODUCT_REVIEWS_WRITE & TEXT_WRITE instead of INFO & it WORKS!! :D It apears OK on the site...please say it is. </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="smallText" align="center"><?php echo TEXT_WRITE; ?> <?php echo '<a title="' . $tags_array['title'] . '" href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_REVIEWS_WRITE, 'products_id=' . $product_info['products_id'], 'NONSSL') . '"/# ' . $tags_array['title'] . '">' . $tags_array['title']; ?></a></td> </tr> Thanks. :thumbsup: Julie
  16. Hi Jack Can I do this below your piece of code in /product_info.php <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="smallText" align="center"><?php echo TEXT_WRITE; ?> <?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_REVIEWS_WRITE, 'products_id=' . $product_info['products_id'], 'NONSSL') . '"; ?></a></td> </tr> & in includes/languages/english/product_info.php define('TEXT_WRITE', 'Write a review for: '); I'm guessing that I have taken out the right bits . , ' " spaces etc :huh: & will take me to the appropriate write a review page for this product. As I am "borrowing " :D your code I hope it makes sense! Thanks hugely. Sorry for the lateral thinking here. Julie
  17. Hi Jack >_< I didn't explain myself well again...sorry Yes I do want an on-page link (haven't heard this before) I assumed your code was specific to that page & product, so instead of the "write a review" box in my column_left I could have a link like yours, under yours that would be product specific. When they click on the link it would take them to the same place as the "write a review" box link would (/product_reviews_write.php?products_id=XXX where XXX would change with every page). Am I getting totally lost with this one? :blink: Sorry for side tracking. :) Julie
  18. :blush: opps missed that piece from my original instructions. Thanks :thumbsup: They are all done now & hopefully I have put all the right information in & ticked the right boxes! :lol: I have amended the default & index as you suggested & taken the site name out. Would you be able to help me on one more thing please Jack? :D Your piece of code adds a text link to the current product page. Underneath your piece of code I would like to have the same type of link that takes you to the same place as the "write a review" button in the left column. Like your link it needs to go to the write a review page related to that product. I'm thinking that your code probably does alot of this but I don't know how to amend it. :huh: Then I could comment out that box. I hope you don't mind me asking this loosly related question here? /product_info.php <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="smallText" align="center"><?php echo TEXT_VIEWING; ?> <?php echo '<a title="' . $tags_array['title'] . '" href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $product_info['products_id'], 'NONSSL') . '"/# ' . $tags_array['title'] . '">' . $tags_array['title']; ?></a></td> </tr> /includes/languages/english/product_info.php define('TEXT_VIEWING', 'Currently viewing:'); Thank you once again Julie
  19. Hello Jack I have checked the missing pages on admin>Header Tags>Page Control & noted all the relevant pages I want the code to be added. Next I add the page name, switches,title,description,keywords in the section above & press update. I do not get any warnings. Next I go to admin>fill tags & select "fill empty tags" & update. Ok done. Next I go to admin>text control. The page & details are there, but it is in red, which I read above means the page will not show the header tags. I have read all the instructions, but am not sure what to do next to make my new pages accept (ie show as black & not red) Please could you explain? Thank you. Julie
  20. warrenerjm

    RSS contribution

    :D :D Number 1 sorted & I too am validated! :lol: Still don't know what to do about number 2 & 3 :huh: Any suggestions please? :-" Thanks Julie
  21. warrenerjm

    RSS contribution

    Hi I have finally sorted this! :D I do have three problems though. 1) I can't read the above code or understand what it means, but when I tried to validate I too had the <image> error. Do I amend the code as above on line 168-173 on /rss.php 2) My links are showing the oscsid & although it has been mentioned in this thread, I can't see an answer to it? Any suggestions? Is an issue or not? Maybe it is customer related & so different for everyone...& maybe not :blink: 3) In admin/configuration/maximum values/search results I already had it set for 20. On first subscribing to my feed I saw 20 new products. Then when I refreshed I saw 40/40 & the first 20 were repeated again. I have tried to refresh again but I don't get 60/60 etc. Again it has been mensioned but I can't see the answer to resolve it? What do I do about this one? Thank you for any help with the above. :D Julie
  22. Thank you for all your help Jack. :thumbsup: Now to play & get the keywords right (would help :lol: ) Julie
  23. Sorry Jack In the latest download there is a folder called update_docs. That is where I got the instructions for the update from 2.5.7 right through to 2.6.2. update_headertags_admin_controller.txt is one of the instruction files in it. This looks like an extra if you want it. I am just checking that I install/update everything so that I can keep up with it again. Here is the file Basically I think I need to go through all my other info pages & add them so I can put title/description/keywords etc. Only the normal default ones are there at present, with a few extra pages in red. Hope I have explained myself better. :blush: Thanks Julie
  24. Hi again Jack Right as mentioned last night this came with the newsletter contribution & says it will add header tags for those pages, for 2.3 onwards, BUT it doesn't work. Are you able to see what is wrong please? If not am I able to include these pages in as the others using the header tags now? Thanks again :D Julie
×