Jump to content

warrenerjm

Members
  • Content count

    1,143
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by warrenerjm

  1. warrenerjm

    Dynamic SiteMap

    Hi Is there something wrong here, as I think it is the FAQ that is tripping it up? $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('text' => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHIPPING) . '">' . BOX_INFORMATION_SHIPPING . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRIVACY) . '">' . BOX_INFORMATION_PRIVACY . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONDITIONS) . '">' . BOX_INFORMATION_CONDITIONS . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link (FILENAME_FAQ) . '">' . BOX_INFORMATION_FAQ . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONTACT_US) . '">' . BOX_INFORMATION_CONTACT . '</a><br>'. '<a href="' . tep_href_link (FILENAME_DYNAMIC_SITEMAP) . '">' . BOX_INFORMATION_DYNAMIC_SITEMAP . '</a>'); Thanks Julie
  2. warrenerjm

    Dynamic SiteMap

    Hi I have read all of this thread, but am not 100% sure what to do next? This is my right hand column. Under "Conditions of Use" should be ""FAQ" & "Site map" FAQ is an added page so that is causing the error. What I don't understand is these two pages are listed above "Information" I think I need the information box to be in my site map so assume I don't want to exclude it? How do I solve this to show the information box? I also am inexperienced to know which pages on the right column are necessary for my site map to work effectively. Thanks Julie
  3. I have looked at the descriptions for changing the default osc colour scheme, but when I amend the colours, the on-line catalogue doesn't change. I am assuming I should be able to see the changes? Do I do all the colour amendments in the stylesheet, or is there anywhere else I should be looking. I have searched the forum, osc documentation & other sites relating to colour codes. Please can someone help as I have spent all day trying to understand why I can't do this! Thanks
×