Jump to content

ajuaristi

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About ajuaristi

  • Birthday 04/13/1971

Profile Information

  1. Hello.

    I am beginner in osCommerce and I want to create a Multi Store shop, but with the possibility of admin / Categories / Products / New Product / insert to write multi database.

    Databases have different host.

    Eg

    Site 1 (insert_global )------------------> Site2 (ip 1.0.0.2)

    I Ip1.0.0.1

    -----------------> Site3 (ip1.0.0.3)

    I tried t...

  2. Hola, ¿sabes si una instalación limpia de Oscommerce con Multi-Stores es plenamente segura? Lo digo pq he estado viendo videos de hacking de Oscommerce y estoy involucrado en algunos proyectos, con lo cual me he quedado de piedra viendo lo que puede pasar (si es cierto).

    En otro caso, hay algún addon q haga OsC totalmente seguro?

    Un saludo!

  3. ajuaristi

    Bad Robot Blocker Support Thread

    Hi!!! Sam... Thanks for your contribution. There is something I don't understand. You contribution tries to write directly .htaccess file. If file permissions are set to 655, I obtain this error: Warning: fopen(/home/XXXXXX/domains/XXXX/public_html/XXXXXX/.htaccess) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/XXXXX/domains/XXXXXX/public_html/XXXXXX/password_list/index.php on line 40 java script:bbc_pop() Evidently it is a security issue setting .htaccess permissions to 777, as it seems the contribution needs... How could I solve this???? Thank you very much. Ana
  4. THANKS A LOT Olof and Martina!!! Same error for me. My translation to spanish was wrong made... I deleted the spanish rows and set Olof's english rows, language_id = 3... I obtained this error: <br /> <b>Warning</b>: Missing argument 6 for tep_address_format(), called in /home/cmbaratas/domains/.../standard_order_comments.php(49) : eval()'d code on line 1 and defined in <b>/home/cmbaratas/domains/../general.php</b> on line <b>376</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: Missing argument 7 for tep_address_format(), called in /home/cmbaratas/domains/..modules/standard_order_comments.php(49) : eval()'d code on line 1 and defined in <b>/home/cmbaratas/domains/../general.php</b> on line <b>376</b><br /> That's very easy to solve changing tep_address_format($order->customer[''format_id''], $order->delivery, 0, '''', ''\\n'') to tep_address_format($order->customer[''format_id''], $order->delivery, 0, '''', ''\\n'','''','''') Thank you both!!! Ana
  5. Hi Olof: I've got just the same problem than draculakos. Comments combo box appears empty. I just installed the contribution changing nothing but adding my own spanish comments to the table: INSERT INTO standard_order_comments VALUES (5,3, 3, 1, 'Recogida', '"Su Pedido será enviado a:\\n\\n" . tep_address_format($order->customer[''format_id''], $order->delivery, 0, '''', ''\\n''). "\\n\\n."'); INSERT INTO standard_order_comments VALUES (6, 3, 3, 2, 'Envío por Correo', '"Su pedido será enviado por correo"'); INSERT INTO standard_order_comments VALUES (7, 3, 2, 1, 'Su pedido está siendo gestionado...', '"Estamos gestionando su pedido que será enviado a la mayor bravedad."'); INSERT INTO standard_order_comments VALUES (8, 3, 2, 2, 'Prepago ', '"Su pedido será enviado tan pronto recibamos su pago.\\n\\nUse \\"".$payment_reference."\\" como referencia para el pago.\\n\\nSi tiene cualquier pregunta, por favor responda a este e-mail."'); Mi orders status_id values, where I want to insert standard comments are 2 and 3, as I tried to do. I have also tried to change the standard texts to be like that "Words without code"... trying to see if the mistake was the embed php... but it changes nothing... First time I edit the order, the combo is empty, then I change the order status from pending (0) to proccess(1), and combo stays empty... What am I doing wrong? Thanks a lot!!! Regards from Spain... Ana
  6. ajuaristi

    AJAX Shopping Cart

    Hi Everybody: I had the contribution working on Mozilla 2.0. Everything was right but today I upgraded to Mozilla 3.0 and I didn't work, so I have found the ChemEvo code changes, I put them on my shop and everything goes right now... I have updated the contribution with all fixes and code changes included... I have included products weight on shopping cart. It's useful to customers to see the shipping cost if that cost is weight based. Thank you very much ChemEvo and of course... ELIOT, contributor creator. Thanks a lot both... Ana Buenas... Tenía esta impresionante contribución funcionando en Mozilla 2.0 pero al subir a Mozilla 3.0 no funcionaba correctamente. He visto las modificaciones propuestas por ChemEvo y he probado a ver que tal y es estupendo porque vuelve a funcionar todo... He actualizado la contribución con sus cambios y he incluido el peso en el carrito porque esto facilita a los usuarios conocer los gastos de envío. Muchísimas gracias a ChemEvo y por supuesto a ELIOT el creador de la contribución. Gracias a los dos. Saludos!!! Ana
  7. ajuaristi

    Product Listing in Columns v2.0

    Where is "Product Display Type" ?? I've been lookin for it in admin/configuration/product listing and I can't find it in any way. Thanks!!!
  8. I fixed it. It was a so silly thing!! The path to image files was wrong... I put: leftrightslide[0]='<a href="http://"><img src="/images/FotosCabecera/Altavoz.jpg" border=0 width="75" height="75"></a>' insted of: leftrightslide[0]='<a href="http://"><img src="images/FotosCabecera/Altavoz.jpg" border=0 width="75" height="75"></a>'
  9. sutikah: Did you got it to work??? I've got just the same problem. ¿Did you fix it?
  10. ajuaristi

    easymenu

    Hi everybody... I'm trying to install easymenu in my oscommerce site. I would like to include an horizontal menu onto my site so I think I DON'T need the latest version but the first one... I use IE and the menu did not drop-down so: 1.- I included the javascript lines inside the "header.php" script at top as shown 2.- I changed ("LI") onto ("li"). Otherwise, it doesn't work. Submenus are not shown. 3.- At last, I included the little example code at the same file "header.php". Now, I can see the home button and menu drops-down, but it's practically imposible choosing one submenu option. Submenu is shown at last 2cms to the right of the main menu, and when I left the main button, the submenu dissapears. What am I doing wrong? Please help me. I'm really interested using this contribution. Thank you very much. <link rel="stylesheet" type="text/css" href="easymenu.css"> <script type="text/javascript"> sfHover = function() { var sfEls = document.getElementById("nav").getElementsByTagName[b]("li");[/b] for (var i=0; i<sfEls.length; i++) { sfEls.onmouseover=function() { this.className+=" sfhover"; } sfEls.onmouseout=function() { this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover\\b"), ""); } } } if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover); </script> <?php /*$Id: header.php,v 1.42 2003/06/10 18:20:38 hpdl Exp $ osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions ............. ----------------
×