Jump to content

j4tan

Members
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by j4tan

  1. Hi, sorry to bring up old topic, Has anyone integrate the Alphabet Line Search Function from AllProds into Link_Manager? Thanks.
  2. Hi, sorry to bring up this old topic but i have some problem customizing the display of categories I run a pet shop and trying to create a link directory categorized by different breed, there is so many breeds now my link categories page looks huge..... What i am trying to do is to categorize the categories accordingly to alphabet, i.e A A Dog A Cat ABC ADR ADE B B Dog B Cat BBB BCD C ... .. ... etc etc. I have been tosing around with the links.php code but have no idea how to limit the display of categories to only categy_name starting with A, or B, or C. I am currently looking at these lines of code in catalog/links.php: if ($number_of_categories > 0) { $rows = 0; while ($categories = tep_db_fetch_array($categories_query)) { $rows++; $lPath_new = 'lPath=' . $categories['link_categories_id']; $width = (int)(100 / MAX_DISPLAY_CATEGORIES_PER_ROW) . '%'; echo ' <td align="left" class="smallText" width="' . $width . '" valign="top"><a href="' . tep_href_link(FILENAME_LINKS, $lPath_new) . '">'; not sure if i am at the right path, can any guru please help? Thanks.
  3. j4tan

    [Contribution] Auction Module

    hi everyone, just a quick one. when importing auction.sql i get the following error: MySQL said: #1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1' at line 12 i am not a programmer, any idea what went wrong? Thanks
  4. cause in my paymate account it only show my shops title on every payment, i need order id to keep track of which is which. my shop not always record sales when customer pay using paymate. i.e i received their payment but oscommerce do not have the deal recorded.
  5. If you want to test the module, configure it with a user name of "testuser" and any email address you want. Then process test orders using one of these card numbers (provided by paymate specifically for testing purposes): * The card number : 4564456445644564 will always return an approved transaction. * The card number : 5424000000000015 will always return an declined transaction. * Other card number will always return that the payment is processing. ALSO! can anyone guide me to which part of the php to change in order to pass in oscommerce order id to paymate instead of just our shop's title. Thanks! :) also recently i started to have customer paying through paymate but sql is not recording any sales. I remember seeing description and solution of this problem before but can't locate it anymore. anyone give me a hand? thanks.
  6. j4tan

    Attribute Sets Plus

    Hi everyone, just wondering if anyone can help create a version that work with add_weight_to_attributes v0.2 ? I created a version that work well with PCA but can't go any further with adding attribute set functionality working together with add_weight_to_attributes v0.2 :( help please.
  7. j4tan

    group buy

    anyone know if there is a group buy contribution? thanks
  8. j4tan

    group buy

    so i am guessing no? :D
  9. j4tan

    Estimated Shipping Costs

    does anyone realize it does not show shipping method for certain preset zone. take my store as an example: I have auspost module set up for Australian Zones, this one show up in the calculator nicely. but, i also have different table rate set up for all 8 major cities of Australia. i.e if a customer is registered in Sydney, shipping rate to sydney will show up in checkout_confirmation page, if registered in Tasmania, only table rate to Tasmania will appear, by the way i am sending products from Victoria. All this table rate does not show up. so i am wondering if we can take the Tax_classes (zones) into account as well. so when checking postage we have to do the following steps: (1) choose country (2) choose zones (3) zip code. Thanks...
  10. j4tan

    Estimated Shipping Costs

    no problem wheeloftime. i put the require statement at the wrong line and it get refresh with the shoppingcart.php everytime button is click. silly me :) so a better way to show your calculator easily would be follow all the steps to put the calculator in the column_left.php, but put HTML smart tag $estimatebox in sts_template.html around line 33 like this: <table class="content" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td><p>$content</p><br>$estimatebox</td> </tr> </table>
  11. no problem. go ahead :) nice contribution i must say.
  12. j4tan

    Estimated Shipping Costs

    hi, i am experiencing some problem with the zipcode. After clicking process button zipcode change back to 3025, country is australia. Any idea? shipping cost stay same too.
  13. you are using STS template files you need to change (1) column_left.php (2) sts_display_output.php (3) sts_template.html in column_left.php require(DIR_WS_MODULES . FILENAME_ESTIMATED_SHIPPING); $sts_block_name = estimatebox; require(STS_RESTART_CAPTURE); in sts_display_output.php at line 225, add in a new line like this: $template['estimatebox'] = strip_unwanted_tags($sts_block['estimatebox'], 'estimatebox'); same file, at line 306 add in a new line like this: echo $sts_block['estimatebox']; in sts_display.html, this is where you decide your box will display, be PRECISE with the location/sequence. at line 31 put in the HTML smart tag $estimatebox, if you want this box to show up AFTER categories, put it right after $categories etc.
  14. j4tan

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    I have a very sincere changes request for this great contribution from pop_the_top. I suggest installtion instruction should list out AGAIN what files to upload at the end of the instruction. I tend to follow the instruction and maybe my head is *milkshaked* i keep recalling I already uploaded the files but truth is i only opened them up and edited it locally, not uploading to the server. sincere request, seriously..... :P
  15. j4tan

    LoginBox Best

    opss. problem solved, it should be tep_image_button no submit. :)
  16. j4tan

    LoginBox Best

    Hi, I am using LoginBox Best with 7Dana template. Everything works perfectly except I would like to replate the BOLD LOG OFF LINK with LogOFF Button, just like when you log in. So I do the following: (1) created log off button. (2) define IMAGE_BUTTON_LOGOFF in both loginbox.php and english.php (3) in catalog/includes/boxes/loginbox.php i replace the BOLD OFF LINK with button, refer to the following codes. Problems is i can't find the reason why it doesn't log me off when i click on the button. but if change back to original setting . i.e Bold Link it works. refer to my site: http://www.petsfactory.com.au original bold link is: '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_LOGOFF, '', 'NONSSL') . '"><b>' . LOGIN_BOX_LOGOFF . '</b></a>' any guru please help? Thanks. :) <?php /* osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Copyright ? 2002 osCommerce Released under the GNU General Public License Autologin added by DJ Downey http://www.liquidgfx.com */ // WebMakers.com Added: Do not show if on login or create account if ( (!strstr($_SERVER['PHP_SELF'],'login.php')) and (!strstr($_SERVER['PHP_SELF'],'create_account.php')) and !tep_session_is_registered('customer_id') ) { ?> <!-- loginbox //--> <?php if (!tep_session_is_registered('customer_id')){ ?> <tr> <td> <?php $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('align' => 'left', 'text' => BOX_LOGINBOX_HEADING ); new infoBoxHeading($info_box_contents, $newtheme, false, false); $loginboxcontent = " <form name=\"login\" method=\"post\" action=\"" . tep_href_link(FILENAME_LOGIN, 'action=process') . "\"> <table border=\"0\" width=\"100%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\"> <tr> <td align=\"center\" class=\"infoBoxContents\"> " . tep_box_greeting_top() . " </td> </tr> <tr> <td align=\"center\" class=\"infoBoxContents\"> " . BOX_LOGINBOX_EMAIL . " </td> </tr> <tr> <td align=\"center\" class=\"infoBoxContents\"> <input type=\"text\" name=\"email_address\" maxlength=\"96\" size=\"20\" value=\"\"> </td> </tr> <tr> <td align=\"center\" class=\"infoBoxContents\"> " . BOX_LOGINBOX_PASSWORD . " <A HREF=\"" . tep_href_link(FILENAME_PASSWORD_FORGOTTEN, '', 'NONSSL') . "\">" . BOX_LOGINBOX_FORGOT_PASSWORD . "</A> </td> </tr> <tr> <td align=\"center\" class=\"infoBoxContents\"> <input type=\"password\" name=\"password\" maxlength=\"40\" size=\"20\" value=\"\"> </td> </tr> <tr> <td class=\"infoBoxContents\" align=\"center\"> " . tep_image_submit('button_login.gif', IMAGE_BUTTON_LOGIN) . " </td> </tr> <tr> <td align=\"center\" class=\"infoBoxContents\"> " . BOX_LOGINBOX_NEW . " </td> </tr> </table> </form> "; $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('align' => 'center', 'text' => $loginboxcontent ); new infoBox($info_box_contents); ?> </td> </tr> <?php } else { // If you want to display anything when the user IS logged in, put it // in here... Possibly a "You are logged in as :" box or something. } ?> <!-- loginbox_eof //--> <?php // WebMakers.com Added: My Account Info Box } else { if (tep_session_is_registered('customer_id')) { ?> <!-- my_account_info //--> <tr> <td> <?php $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('align' => 'left', 'text' => BOX_HEADING_LOGIN_BOX_MY_ACCOUNT ); new infoBoxHeading($info_box_contents, $newtheme, false, false); $loginboxcontent = " <table border=\"0\" width=\"100%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\"> <tr> <td align=\"center\" class=\"loginBoxGreeting\"> " . tep_box_greeting_top() . " </td> </tr> <tr> </table> "; $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('align' => 'center', 'text' => $loginboxcontent . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT, '', 'NONSSL') . '">' . LOGIN_BOX_MY_ACCOUNT . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_EDIT, '', 'NONSSL') . '">' . LOGIN_BOX_ACCOUNT_EDIT . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_HISTORY, '', 'NONSSL') . '">' . LOGIN_BOX_ACCOUNT_HISTORY . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ADDRESS_BOOK, '', 'NONSSL') . '">' . LOGIN_BOX_ADDRESS_BOOK . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_NOTIFICATIONS, '', 'NONSSL') . '">' . LOGIN_BOX_PRODUCT_NOTIFICATIONS . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_LOGOFF, '', 'NONSSL') . '">' . tep_image_submit('button_logoff.gif', IMAGE_BUTTON_LOGOFF) . '</a>' ); new infoBox($info_box_contents); ?> </td> </tr> <!-- my_account_info_eof //--> <?php } } ?>
  17. j4tan

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    I have a small problem after installing v6.1 in the invoice email, and invoice view from admin. I get all this names in them such as INVOICE_TEXT_INVOICE INVOICE_TEXT_NUMBER_SIGN 06INVOICE_TEXT_DASH3 OR INVOICE_TEXT_THANK_YOU instead of "Thank you for shopping at" AND INVOICE_TEXT_ORDER INVOICE_TEXT_NUMBER_SIGNINVOICE_TEXT_COLON 3 Payment Method: Cash on Delivery where it should be Order #: etc etc but everything works in packingslip from admin control. + images on top left is not working for all the invoice or packing slip, can anyone help me? Thanks
  18. Hi everyone, I am using 7Dana green template and LoginBox Best from Linda downloaded from contribution page. up to this stage everything works perfectly, I have 2 copies of oscommerce, one on local pc for testing and one hosted online. i apply same settings to both. the problem is on local testing copy with loginbox, after customer logged in, browse to DVD-->click action movies graphic, and choose a manufacturer from the drop down menu in the middle on top of all the action movies, then it log customer out totally. but when i do the same step on hosted copy of oscommerce, it works fine! so it lead me to think that it's my cookies setting in configure.php but after comparing configure.php both from hosted version and local installed version, they both looks very similar except for the hosted version it set cookies to my domain, and locally installed version set cookies to my local pc. anyone able to shed some light? thanks and HAPPY NEW YEAR! :) btw, i am using easyphp locally and hosted company use php 4.**
  19. j4tan

    fast easy checkout

    hi thanks for the reply. but where can i check for the error? and what kind of error am i expecting?
  20. j4tan

    fast easy checkout

    Hi, I am only doing the first step, combine checkout_shipping.php and checkout_payment.php but after first step everytime when click on check out, it gives me empty page and just stay there doing nothing. anyone any idea? Thanks.
×