Jump to content

crainey

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Chad Rainey
  1. crainey

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    This seems to also work for the low order fee for me. Thanks!!! Chad
  2. crainey

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    OK, new problem for me. Go figure, right? I have a store that uses a low order fee and when that is included in an Express Checkout payment I get a 10413 error where the order total does not match the PayPal total... I saw some replies for using the CGV (coupon, gift, voucher) mod and this error, but what about low order fee which is built into the base osCommerce. Any ideas before I start wading through code? Have mercy on this ASP VBScript programmer! Chad
  3. crainey

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    Hey Mohsin, Try opening the original ec_process.php file from the mod zip file in Wordpad and copy and paste the contents from it into the file you have on your web server replacing the contents of the file on your web server. I know it sounds trivial and they both look exactly the same, but that fixed it for me... If not, I can e-mail you a my file if you PM me. I know I am a Windows user, but I am not crazy, right? LOL Chad
  4. crainey

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    Hey rxkrall, I had that problem because I did not have the path to my PEAR.php file in the PHP folder in my path operating system environment variables... What I did to correct it was to edit all the files with referece to just PEAR.php and put in the full path to the file... Or you can add the location of the PEAR.php file to your path statements I assume. Hope this makes sense and helps. Chad
  5. crainey

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    Hey Mohsin, Depending on what operating system you are using, I am on Windows and use FrontPage to edit my website files... I originally copied the ec_process.php file directly from the mod. What I did that fixed the problem was opened the original mod file in Wordpad (since there are carriage returns that Notepad does not recognize) and copied and pasted it into my existing ec_process.php file opened in FrontPage (replaced the contents with a copy and paste)... Why that made a difference since the files looked to the naked eye exactly the same, I do not know... Hope this helps! Chad
  6. crainey

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    OK. I had my ec_process.php so gummed up with test code that I replaced it with the orginial from the mod and it is working correctly now... Go figure since I copied that file directly from the mod and did no changes... Must have been some hidden or gummed up characters or something... Now it is sending me back to the correct place, but is declining my card, so off to correct that error which may be PayPal from my quick searches... Thanks again for this great mod! Chad
  7. crainey

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    Definitely a problem with sessions! You are right on the money. I have been troubleshooting this for a while now and cannot figure out why the paypal_ec_token session is not sticking... I know it is getting set because the Express Checkout is sending a token to PayPal in the redirect URL in ec_step1. So this pulls the paypal_ec_token session variable... But when ec_process.php is getting ran again after PayPal sends the customer back to the store it does not think paypal_ec_token session variable is registered and trys to run ec_step1 again instead of ec_step2. Now I coded around that problem, but the rest of the checkout process is flaky, so I think I need to get that problem fixed before the rest will work... I am running Windows Server 2003 w/IIS 6, PHP 4.4.1 and I have a couple of other stores setup that work fine and I assume they are using session variables in the store without WPP mod... OK, I did some more poking around while I was thinking about my post. I have the register_globals mod and do not have register globals turned on in PHP. I think that may be the problem because some minor testing I have done with $_SESSION["paypal_ec_token"] instead of $paypal_ec_token has worked... OK, I did another search on the register globals theory and there was a post about it: http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...98entry754098 That is my exact problem. I am not sure why my searches for the symptoms did not bring that up, but oh well. So do I need to get rid of the register globals mod and turn it on? Thanks! Chad
  8. crainey

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    One thing I forgot to ask, is what is supposed to happen when I click the continue button in PayPal? I assume it is supposted to take me back to the osC store or something? Thanks!!! Chad
  9. crainey

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    Great Contribution! Thanks for all your hard work! :thumbsup: I have everything installed and seems to be working well except for one peice. When I use the Express Checkout button, it takes me to PayPal (sandbox) and I login with my test personal account and it brings up my payment type and verified address... Once I click on Continue, it takes me back to the PayPal login screen. I login again and it is a loop back to the login screen once I click on Continue... Has anyone seen this? I do not have a live WPP to test as of yet so I do not know if it is a sandbox problem, paypal problem, or my osC installation... Direct Payments work great! Thanks in advance! Chad
  10. crainey

    Attribute Sets Contribution

    I ran into a problem with the attributes not getting saved when I would use the Attributes Set Edit to assign sets to my products. I had to edit the products_attributes_sets_edit.php file and change: $asRowCount to $_POST['asRowCount'] Hope this helps someone out!!! Chad
  11. Tom, you are the man! You are right, I do have it turned on. I was planning on turning it off, but was still troubleshooting some PHP and OSC problems... Thanks again!!! :thumbsup:
  12. Tom, Kudos! Very cool and I can't wait to get it working! Here is my url http://www.mediamarketers.com/store When I look at the image properties and copy the image src into the browser address, I get this before the jpg code starts: <br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: config_values in <b>C:\Websites\MediaMarketers\store\imagemagic.php</b> on line <b>30</b><br /> <br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: page_prefix in <b>C:\Websites\MediaMarketers\store\imagemagic.php</b> on line <b>161</b><br /> <br /> <b>Notice</b>: Use of undefined constant file - assumed 'file' in <b>C:\Websites\MediaMarketers\store\imagemagic.php</b> on line <b>398</b><br /> I also had to enable something in my PHP.ini file to get rid of some other errors (allow_call_time_pass_reference changed to On). I am a VBScript guy so I am not real good in PHP and don't know where these variables are coming from, etc. Again, great work Tom! :thumbsup: Chad
×