Jump to content

embalmer

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Daniel Petrino
  1. read back a couple pages bra..... he took out the admin files....
  2. yeah in my root folder i got public_html and then my catalog but its not named catalog its a different folder name but i dont know if that makes a difference or not
  3. Go to my website http://www.direct-retail.net/Online-Shopping/ click on computers then headsets go underneath the buy it now menu and right click on it to view properties.... imagemagic is showing up in that url but is not showing the graphics for it for some odd reason?? and the jpgs arent even going through image magic at all... any ideas?
  4. everythings fixed did as the readme told me and this is what i get http://direct-retail.net/Online-Shopping/ any ideas why imagemagic isnt showing up? i edited htmloutput catalog/includes not the admin/includes and general.php and all the imagemagic.php and imagemagicfunctions.php are where they are supposed to be along with the sql injection and imagemagic tab is currently showing up in my oscommerce. Also under the images tab all widths are set to 100 and height set to 0 hopefully that helps
  5. Error! Unable to determine the page link! Function used: tep_href_link(\'' . $page . '\', \'' . $parameters . '\', \'' . $connection . '\')'); } if ($connection == 'NONSSL') { $link = HTTP_SERVER . DIR_WS_ADMIN; } elseif ($connection == 'SSL') { if (ENABLE_SSL == 'true') { $link = HTTPS_SERVER . DIR_WS_ADMIN; } else { $link = HTTP_SERVER . DIR_WS_ADMIN; } } else { die(' Error! Unable to determine connection method on a link! Known methods: NONSSL SSL Function used: tep_href_link(\'' . $page . '\', \'' . $parameters . '\', \'' . $connection . '\')'); } if ($parameters == '') { $link = $link . $page . '?' . SID; } else { $link = $link . $page . '?' . $parameters . '&' . SID; } while ( (substr($link, -1) == '&') || (substr($link, -1) == '?') ) $link = substr($link, 0, -1); return $link; } function tep_catalog_href_link($page = '', $parameters = '', $connection = 'NONSSL') { if ($connection == 'NONSSL') { $link = HTTP_CATALOG_SERVER . DIR_WS_CATALOG; } elseif ($connection == 'SSL') { if (ENABLE_SSL_CATALOG == 'true') { $link = HTTPS_CATALOG_SERVER . DIR_WS_CATALOG; } else { $link = HTTP_CATALOG_SERVER . DIR_WS_CATALOG; } } else { die(' Error! Unable to determine connection method on a link! Known methods: NONSSL SSL Function used: tep_href_link(\'' . $page . '\', \'' . $parameters . '\', \'' . $connection . '\')'); } if ($parameters == '') { $link .= $page; } else { $link .= $page . '?' . $parameters; } while ( (substr($link, -1) == '&') || (substr($link, -1) == '?') ) $link = substr($link, 0, -1); return $link; } //// // The HTML image wrapper function function tep_image($src, $alt = '', $width = '', $height = '', $params = '') { $image = '' . $alt . '<$n; $i++) { $field .= ' '"', '\'' => ''', '<' => '<', '>' => '>')) . ''; } $field .= ''; if ($required == true) $field .= TEXT_FIELD_REQUIRED; return $field; } ?> The above is showing up in my admin/includes/functions/html_output.php any ideas?
  6. The code is not currently showing up in my link settings imagemagic.php isnt showing up its product_info and i beleive i installed it correctly.
  7. okay fixed it everything works. ;) no bigger images than normal, but imagemagic.php is not showing up in the location of the picture
  8. does anybody have the imagmagic.sql file? I don't seem to have it in the rar archive
  9. okay fixed that error ^^^ but now image magic is not showing up in the configuration in oscommerce any ideas?
  10. i just tried installing this i did everything it said but its coming up with this function tep_cfg_readonly($value){ $single[]= array('id' => $value, 'text' => $value); return tep_draw_pull_down_menu('configuration_value', $single, $value); } function tep_cfg_pull_down_installed_fonts($font_name) { if ($root=@opendir(DIR_FS_DOCUMENT_ROOT.'includes/imagemagic/fonts')){ while ($file=readdir($root)){ if($file=="." || $file==".." || is_dir($dir."/".$file)) continue; $files[]= array('id' => $file, 'text' => $file); } } return tep_draw_pull_down_menu('configuration_value', $files, $font_name); } function tep_cfg_pull_down_installed_watermarks($watermark_name) { if ($root=@opendir(DIR_FS_DOCUMENT_ROOT.'includes/imagemagic/watermarks')){ while ($file=readdir($root)){ if($file=="." || $file==".." || is_dir($dir."/".$file)) continue; $files[]= array('id' => $file, 'text' => $file); } } return tep_draw_pull_down_menu('configuration_value', $files, $watermark_name); } function tep_cfg_pull_down_watermark_alignment($watermark_alignment) { $align[]= array('id' => 'Tiled', 'text' => 'Tiled'); $align[]= array('id' => 'Top', 'text' => 'Top'); $align[]= array('id' => 'Top Left', 'text' => 'Top Left'); $align[]= array('id' => 'Top Right', 'text' => 'Top Right'); $align[]= array('id' => 'Center', 'text' => 'Center'); $align[]= array('id' => 'Bottom', 'text' => 'Bottom'); $align[]= array('id' => 'Bottom Left', 'text' => 'Bottom Left'); $align[]= array('id' => 'Bottom Right', 'text' => 'Bottom Right'); return tep_draw_pull_down_menu('configuration_value', $align, $watermark_alignment); } Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home2/embalmer/public_html/Online-Shopping/admin/includes/functions/general.php:1317) in /home2/embalmer/public_html/Online-Shopping/admin/includes/functions/sessions.php on line 67 any help?
  11. embalmer

    Image Magic

    It says in the installation file run imagemagic.sql, but i do not see that file anywhere in the zip archive. I don't feel like installing phpmyadmin or whatever ;P. Does anybody know where I can find this file and yes i did try google already.
×