Jump to content

MarthaD

Members
  • Content count

    90
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. MarthaD

    New Attribute Manager Released..

    anyone have this working with register globals OFF?
  2. The only way this mish mash of code could work is on a 100% virgin store.... Thanx for nothing really.
  3. Where can i change the name of the data feeds page (leapfrog_feed.php) please? I really love the contribution but hate the naming to be quite honest...
  4. NICE UPDATE!!!! Installed no probs and took care of a few minor issues like SEO... great work!
  5. Nice contrib - thank you. Any chance of adding a split page result for those shops with a ton of manufacturers to list?
  6. MarthaD

    Attribute Qty Product Info

    odd - the only price that is showing up for me is the actual product price - if i set it to $0 then thats the price - if I set it to $8 then thats the attribute price....
  7. MarthaD

    Attribute Qty Product Info

    Hmmmmmmmm.... thanx Jack. Will start from scratch again till i get this sorted ;) I "think" this is an issue that has arrisen after adding FEC... will backstep a bit and see.
  8. MarthaD

    Attribute Qty Product Info

    Slight problem with this otherwise fine contrib - i need to show prices that are in fractions of a dollow (ie .10) and unfortunately - they all show as $0. Even a price of $1.50 is only calculated as $1. Please help.
  9. MarthaD

    [Contribution] Task Manager (Admin)

    Am also getting a division by zero warning in admin_tasks_report.php on line 320. Any body have a cure for this?
  10. MarthaD

    OSC-Affiliate

    And so, with BIG IDIOT tattood on my forehead I shall anounce the final solution which got it working... "turn off debug mode" in config. :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-"
  11. MarthaD

    OSC-Affiliate

    The code is correct Chooch... <img src="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG . DIR_WS_IMAGES . $affiliate_banners['affiliate_banners_image'] . '" border="0" alt="' . $affiliate_banners['affiliate_banners_title'] . '"></a>' I even modified it to mach my config file which calls to WS_HTTP_CATALOG thinking that was the issue.... define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', ''); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
  12. Okay - i got it working finally with abra's code - i must have missed something late last night but BIG thanx to all who assisted! However, I seem to have a new issue which I think is from the CSS/dhtml menus i am using.... If i click the product name from the dynamic menu, it now shows up twice in the leapfrog page, but only the second instance shows an image.... If i click a link from say a category listing, it works fine with only one instance being recorded...
  13. A semi colon character was expected. Error processing resource 'http://www.mysite.net/admin/leapfrog_feed.php?act... Says source is not available for viewing...
  14. Seems i cant edit me own post - so ignore the edit the wording part - got that LOL - just need an images fix for SEO urls and PHP 5....
×