Jump to content

giuli8

Members
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giuli8

  1. I have install Paypal Website Payments Standard module. Where can I find a guide to get the certificates .pem for Paypal Website Payments Standard? This module ask my private key, my public certificate, Paypal public certificate and Paypal public certificate. Thanks in advance.
  2. On oscommerce server info I see this: Openssl OpenSSL support enabled OpenSSL Version OpenSSL 0.9.8e-fips-rhel5 01 Jul 2008
  3. I reply to this post to enable notification of replies, sorry!
  4. giuli8

    Change New Products

    In main page there is New Products section, I would to set specify products to specify position. Is exist a contribution to do that? Thanks in advance.
  5. giuli8

    Change New Products

    In main page there is New Products section, I would to set specify products to specify position. Is exist a contribution to do that? Thanks in advance.
  6. In my store, when a customer complete a buying, I would automatically turn off the visibility and the availability of the products in the site, when the quantity of the products are 0. Exist a contribution to do this? Thanks in advance.
  7. I have not installed classic version but advanced version, are more different. I check the code and I continue to have the problem. I don't find any error, if there is anyone that have the same problem write here!
  8. Yes, I cannot see any images. I check the queries and are correct. I don't know why can't see any pictures.
  9. I have read section 3 of how_to_use.txt and I have check with Diffmerge my admin/categories.php and the same file in the contribution. I have done the modified exactly also with other contributions (Header Tags Seo and Xsell). If you have 5 minutes, can I send to you my categories.php ? Thanks
  10. The images in my store are only uploaded with more pics, I haven't the classic product image. This determines no images when I go on admin -> catalog -> categories/product , I can't see images of existing products and images of products when I modified any information. I try to change the queries that you have read, but I have the same problem. I don't know if is sufficient to change the queries or must do another changes. Regards Giulio
  11. After install more pics on admin categories, where I can see the information of product and where I can add a product, I can't see image. I have modified this queries (in bold) but I can't see images again. Anyone have resolved this problem? On admin/categories.php: $product_query = tep_db_query("select pd.products_name, pd.products_description, pd.products_head_title_tag, pd.products_head_desc_tag, pd.products_head_keywords_tag, pd.products_url, p.products_id, p.products_quantity, p.products_model, pi.image_filename, p.products_price, p.products_weight, p.products_date_added, p.products_last_modified, date_format(p.products_date_available, '%Y-%m-%d') as products_date_available, p.products_status, p.products_tax_class_id, p.manufacturers_id, p.products_to_rss from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_IMAGES . " pi on p.products_id = pi.products_id and pi.product_page = '1', " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['pID'] . "' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'");v $product_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.language_id, pd.products_name, pd.products_description, pd.products_head_title_tag, pd.products_head_desc_tag, pd.products_head_keywords_tag, pd.products_url, p.products_quantity, p.products_model, pi.image_filename, p.products_price, p.products_weight, p.products_date_added, p.products_last_modified, p.products_date_available, p.products_status, p.manufacturers_id, p.products_to_rss from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_IMAGES . " pi on p.products_id = pi.products_id and pi.product_page = '1', " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_id = pd.products_id and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['pID'] . "'"); $products_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, p.products_quantity, pi.image_filename, p.products_price, p.products_date_added, p.products_last_modified, p.products_date_available, p.products_status, p2c.categories_id, p.products_to_rss from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_IMAGES . " pi on p.products_id = pi.products_id and pi.product_page = '1', " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c where p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_name like '%" . tep_db_input($search) . "%' order by pd.products_name"); $products_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, p.products_quantity, pi.image_filename, p.products_price, p.products_date_added, p.products_last_modified, p.products_date_available, p.products_status, p.products_to_rss from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_IMAGES . " pi on p.products_id = pi.products_id and pi.product_page = '1', " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c where p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p.products_id = p2c.products_id and p2c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' order by pd.products_name");
  12. giuli8

    Header Tags SEO

    Yes, I simply fill entries for all languages and the error has disappears. Thanks!
  13. giuli8

    Header Tags SEO

    When I open specials.php, only in this page and not in other pages, I have these warnings. The warnings not appears in italian and english languages but appears in other languages. Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 63 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 64 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 66 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 63 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 64 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 66 In my includes/functions/header_tags.php 63 $header_tags_array['title'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION . ' ', $sortOrder['title'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION); 64 $header_tags_array['desc'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION . ' ', $sortOrder['description'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION); 65 $header_tags_array['keywords'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_KEYWORD . ' ', $sortOrder['keywords'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_KEYWORD); 66 $header_tags_array['logo_text'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION . ' ', $sortOrder['logo'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION); Why can see the warnings only in specials.php and in other languages, exclude italian and english? Bye
  14. giuli8

    Header Tags SEO

    I have updated to Header Tags Seo 3.1.5 and work ok, I think that I haven't updated a file when I change from 3.1.3 to 3.1.4. Now I can check missing meta tag information of products or categories!
  15. giuli8

    Header Tags SEO

    I fill logo text in all pages on Header tags Seo 3.1.4 -> page control, but the title and alt tags of the Store Logo remain "CatiniPipe" (the name of my store) This is the code of includes/header.php: <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ ?> <td valign="middle"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'store_logo.png', (tep_not_null($header_tags_array['logo_text']) ? $header_tags_array['logo_text'] : STORE_NAME)) . '</a>'; ?></td> <td valign="middle"><img src="/images/ruotapipe.jpg" alt="Pipe" align="right"></td> <?php /*** End Header Tags SEO ***/ ?> I don't know the reason of problem. I have notice of 22 items with missing meta tag information, but with "Add missing page" in page control I don't resolve the problem. I don't know if these problems are related. Thanks in advance.
  16. giuli8

    Google XML Sitemap SEO

    Yes, after change in code at around lines: 424, 468, 512, 559 in googlesitemap/sitemap.class.php the contribution work well also with one Manufacturer. I think that this modify can add on next full package of contribution. Thanks!
  17. giuli8

    Google XML Sitemap SEO

    If I have only one Manufacturer and I go http://www.catinipipe.com/googlesitemap/index.php I see the message "ERROR: Google Manufacturers Sitemap Generation FAILED!" If I have two or more Manufacturers and I go to the same link all work correctly. Can I do a change to see working contribution with only one Manufacturer? Bye
  18. giuli8

    Google XML Sitemap SEO

    I have problem with Manufacturers xml, I know that in this forum there is the solution but I am lost. Can anyone give me the link of solution post? Bye
  19. giuli8

    Header Tags SEO

    If I go to Page Control and select the Add Missing Pages option, it don't fix anything and during the test I see the same error. In admin/includes/functions/header_tags.php I can exclude a file from list or add files on $baseFiles array, in this array there are index.php product_info.php product_reviews.php product_reviews_info.php product_reviews_write.php specials.php. If I try in $baseFiles to add for example info_shopping_cart.php, in test the error remains. Any ideas? Bye
  20. giuli8

    Header Tags SEO

    When I do the test of Header Tags SEO I have this error: Database/File Mismatch Error: explain The number of file entries in the database (14) does not match the number in the includes/header_tags.php file (28). Files not in the database: info_shopping_cart.php popup_image.php redirect.php shipping.php cookie_usage.php download.php contact_us.php products_new.php reviews.php tell_a_friend.php advanced_search.php shopping_cart.php advanced_search_result.php rss.php I would to fix this error without uninstall and install the database because i have correct other problem and i have already modify the database, but I don't know anithing to resolve this problem. Bye
  21. I see the original specials.php and modified specials.php after installing more pics contribution. There is a modify, original is: echo ' <td align="center" width="33%" class="smallText"><a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $specials['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $specials['products_image'], $specials['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT) . '</a><br><a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $specials['products_id']) . '">' . $specials['products_name'] . '</a><br><s>' . $currencies->display_price($specials['products_price'], tep_get_tax_rate($specials['products_tax_class_id'])) . '</s><br><span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($specials['specials_new_products_price'], tep_get_tax_rate($specials['products_tax_class_id'])) . '</span></td>' . "\n"; after more pics contribution: echo ' <td align="center" width="33%" class="smallText"><a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $specials['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $specials['image_filename'], $specials['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT) . '</a><br><a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $specials['products_id']) . '">' . $specials['products_name'] . '</a><br><s>' . $currencies->display_price($specials['products_price'], tep_get_tax_rate($specials['products_tax_class_id'])) . '</s><br><span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($specials['specials_new_products_price'], tep_get_tax_rate($specials['products_tax_class_id'])) . '</span></td>' . "\n"; The changes in only products_image to image_filename. On the original sql query is: $specials_query_raw = "select p.products_id, pd.products_name, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_image, s.specials_new_products_price from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_SPECIALS . " s where p.products_status = '1' and s.products_id = p.products_id and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and s.status = '1' order by s.specials_date_added DESC"; on modified: $specials_query_raw = "select p.products_id, pd.products_name, p.products_price, p.products_tax_class_id, pi.image_filename, s.specials_new_products_price from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_IMAGES . " pi on p.products_id = pi.products_id and pi.category_page = '1', " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_SPECIALS . " s where p.products_status = '1' and s.products_id = p.products_id and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and s.status = '1' order by s.specials_date_added DESC"; The changes are p.products_image with pi.image_filename and the line of left join with TABLE_PRODUCTS_IMAGE On rss.php I see 5 queries, one of these is: $listing_sql = "select " . $select_column_list . " p.products_id, p.manufacturers_id, p.products_model, p.products_price, p.products.image, p.products_date_added, pd.products_name, pd.products_description, m.manufacturers_name, cd.categories_name, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c LEFT JOIN " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd ON p2c.categories_id = cd.categories_id where p.products_status = '1' and p.products_to_rss='1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p2c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' GROUP BY p.products_id ORDER BY p.products_id DESC LIMIT ". (int)MAX_RSS_ARTICLES.""; After I have change p.products_image with pi.products_filename and I think that I must insert a left join but I do a mistake and my query don't work correctly Anyone can write a right query? After I can do the changes on other four similar queries! Bye
  22. I have installed More pics 2.0.6 advanced and Rss Feed, I have a problem with Rss Feed. When I click on rss icon I see the list of product without photos. I think that the problem is on more pics that don't add a category image correctly, or on rss feed that is configure to work with basic product image. Have you got an idea for resolve this problem? Bye
  23. I have installed More pics 2.0.6 advanced and Rss Feed, I have a problem with Rss Feed. When I click on rss icon I see the list of product without photos. I think that the problem is on more pics that don't add a category image correctly, or on rss feed that is configure to work with basic product image. Have you got an idea for resolve this problem? Bye
  24. Now work ok!! Thanks !!
  25. I have problem with Ultimate Seo Urls 2.7 and More Pics 2.0.6 advanced. For an example a link http://www.catinipipe.com/matrox-g200-p-1#morepics is changed to http://www.catinipipe.com/matrox-g200-p-1#morepics.html with .html and don't work. I think that must be write a line on .htaccess file but I dont't know what to write. Anyone can resolve the problem? Bye
×