Jump to content

giuli8

Members
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

  1. On oscommerce server info I see this: Openssl OpenSSL support enabled OpenSSL Version OpenSSL 0.9.8e-fips-rhel5 01 Jul 2008
  2. I reply to this post to enable notification of replies, sorry!
  3. I have install Paypal Website Payments Standard module. Where can I find a guide to get the certificates .pem for Paypal Website Payments Standard? This module ask my private key, my public certificate, Paypal public certificate and Paypal public certificate. Thanks in advance.
  4. giuli8

    Change New Products

    In main page there is New Products section, I would to set specify products to specify position. Is exist a contribution to do that? Thanks in advance.
  5. giuli8

    Change New Products

    In main page there is New Products section, I would to set specify products to specify position. Is exist a contribution to do that? Thanks in advance.
  6. In my store, when a customer complete a buying, I would automatically turn off the visibility and the availability of the products in the site, when the quantity of the products are 0. Exist a contribution to do this? Thanks in advance.
  7. I have not installed classic version but advanced version, are more different. I check the code and I continue to have the problem. I don't find any error, if there is anyone that have the same problem write here!
  8. Yes, I cannot see any images. I check the queries and are correct. I don't know why can't see any pictures.
  9. I have read section 3 of how_to_use.txt and I have check with Diffmerge my admin/categories.php and the same file in the contribution. I have done the modified exactly also with other contributions (Header Tags Seo and Xsell). If you have 5 minutes, can I send to you my categories.php ? Thanks
  10. The images in my store are only uploaded with more pics, I haven't the classic product image. This determines no images when I go on admin -> catalog -> categories/product , I can't see images of existing products and images of products when I modified any information. I try to change the queries that you have read, but I have the same problem. I don't know if is sufficient to change the queries or must do another changes. Regards Giulio
  11. After install more pics on admin categories, where I can see the information of product and where I can add a product, I can't see image. I have modified this queries (in bold) but I can't see images again. Anyone have resolved this problem? On admin/categories.php: $product_query = tep_db_query("select pd.products_name, pd.products_description, pd.products_head_title_tag, pd.products_head_desc_tag, pd.products_head_keywords_tag, pd.products_url, p.products_id, p.products_quantity, p.products_model, pi.image_filename, p.products_price, p.products_weight, p.products_date_added, p.products_last_modified, date_format(p.products_date_available, '%Y-%m-%d') as products_date_available, p.products_status, p.products_tax_class_id, p.manufacturers_id, p.products_to_rss from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_IMAGES . " pi on p.products_id = pi.products_id and pi.product_page = '1', " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['pID'] . "' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'");v $product_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.language_id, pd.products_name, pd.products_description, pd.products_head_title_tag, pd.products_head_desc_tag, pd.products_head_keywords_tag, pd.products_url, p.products_quantity, p.products_model, pi.image_filename, p.products_price, p.products_weight, p.products_date_added, p.products_last_modified, p.products_date_available, p.products_status, p.manufacturers_id, p.products_to_rss from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_IMAGES . " pi on p.products_id = pi.products_id and pi.product_page = '1', " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_id = pd.products_id and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['pID'] . "'"); $products_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, p.products_quantity, pi.image_filename, p.products_price, p.products_date_added, p.products_last_modified, p.products_date_available, p.products_status, p2c.categories_id, p.products_to_rss from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_IMAGES . " pi on p.products_id = pi.products_id and pi.product_page = '1', " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c where p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_name like '%" . tep_db_input($search) . "%' order by pd.products_name"); $products_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, p.products_quantity, pi.image_filename, p.products_price, p.products_date_added, p.products_last_modified, p.products_date_available, p.products_status, p.products_to_rss from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_IMAGES . " pi on p.products_id = pi.products_id and pi.product_page = '1', " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c where p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p.products_id = p2c.products_id and p2c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' order by pd.products_name");
  12. giuli8

    Header Tags SEO

    Yes, I simply fill entries for all languages and the error has disappears. Thanks!
  13. giuli8

    Header Tags SEO

    When I open specials.php, only in this page and not in other pages, I have these warnings. The warnings not appears in italian and english languages but appears in other languages. Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 63 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 64 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 66 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 63 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 64 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/htdocs/www.catinipipe.com/home/includes/functions/header_tags.php on line 66 In my includes/functions/header_tags.php 63 $header_tags_array['title'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION . ' ', $sortOrder['title'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION); 64 $header_tags_array['desc'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION . ' ', $sortOrder['description'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION); 65 $header_tags_array['keywords'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_KEYWORD . ' ', $sortOrder['keywords'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_KEYWORD); 66 $header_tags_array['logo_text'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION . ' ', $sortOrder['logo'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION); Why can see the warnings only in specials.php and in other languages, exclude italian and english? Bye
  14. giuli8

    Header Tags SEO

    I have updated to Header Tags Seo 3.1.5 and work ok, I think that I haven't updated a file when I change from 3.1.3 to 3.1.4. Now I can check missing meta tag information of products or categories!
  15. giuli8

    Header Tags SEO

    I fill logo text in all pages on Header tags Seo 3.1.4 -> page control, but the title and alt tags of the Store Logo remain "CatiniPipe" (the name of my store) This is the code of includes/header.php: <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ ?> <td valign="middle"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'store_logo.png', (tep_not_null($header_tags_array['logo_text']) ? $header_tags_array['logo_text'] : STORE_NAME)) . '</a>'; ?></td> <td valign="middle"><img src="/images/ruotapipe.jpg" alt="Pipe" align="right"></td> <?php /*** End Header Tags SEO ***/ ?> I don't know the reason of problem. I have notice of 22 items with missing meta tag information, but with "Add missing page" in page control I don't resolve the problem. I don't know if these problems are related. Thanks in advance.
×