Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

dynstep

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Ren?
  1. dynstep

    FAQDesk version 1.0 --- Released

    Hi gpraceman (which is your favourite Grand Prix Team?:-)) Thanx a lot for your fix. Its already a few weeks ago that i work with OsCommerce. But now it goes on... ------------------------------------------------------------------------------- "If humans spoke only about things they understand, then it would be very quiet in the world"
  2. dynstep

    FAQDesk version 1.0 --- Released

    Hello, I?m very confused. The fd1.0 works great on my 2.2MS1 except my most favourite error: The categorie name of a FAQ is not shown at my default/index page, but for example when i click (it doesn?t matter what is clicked) at Products, or search the Categorie name -it appears. In the sourcetext even the <a href> appear but not the name of categorie between <a href> and </a> the strangething: the pagecall "default.php" is the same - at default.php and for example default.php?cPath=4 Hope someone can help Loks like that: Startpage - Productpage ------------------------------------------------------------------------ There are no stupid questions - only stupid answers
  3. dynstep

    FAQDesk version 1.0 --- Released

    i solved the Problem width: Warning: main(includes/modules/includes/modules/faqdesk/faqdesk_listing.php) [function.main]: failed to create stream: No such file or directory in /home/winthrop/public_html/cart/faqdesk_search_result.php on line 308 Fatal error: main() [function.main]: Failed opening required 'includes/modules/includes/modules/faqdesk/faqdesk_listing.php' (include_path='') in /home/winthrop/public_html/cart/faqdesk_search_result.php on line 308 when u start the FAQ search. Simply delete in faqdesk_search_result.php the "DIR_WS_MODULES . " at Line 290 in the Code: "require(DIR_WS_MODULES . FILENAME_FAQDESK_LISTING);" :wink:
×