Latest News: (loading..)

stanj

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About stanj

Profile Information

  1. Hi Chris Thanks for the suggestions but contrary to your last suggestion...I am not having fun. I tried searching in the areas you kindly suggested and have not found the culprit so I decided to start over, reloaded the entire MS2.2 and will try it again. All is well with the original code and the modified MySql db. I'll shout out again if I run into problems as I install Attribute Sets the second time. Even this hassle will be worth not having to add all the attributes for each product as with the original attribute functions of osCommerce. Thanks again Stan
  2. Hello Attribute set'ers I posted this yesterday to the general support topic by mistake so here it is again in the proper topic: I am a fairly new user so this might be obvious to someone else but not to me. I followed the instructions for the installation of Attribute Sets and the process of adding and assigning attributes to a product works great. A real time saver. Thank you. In the process of that straight forward installation, a not so straight-forward problem emerged in the catalog section. All seems to ok until a product info page is displayed and in which case the attribute pulldown boxes show up but no product desciption, price or image, and the error: "Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\.........\catalog\includes\functions\database.php on line 99" The function pointed to in database.php is: line 98 function tep_db_fetch_array($db_query) { line 99 return mysql_fetch_array($db_query, MYSQL_ASSOC); } This datbase.php file is unmodified and compares identically. The admin/includes/functions/database.php was checked and the same line is identical. The changes to that file are in the appending of two functions at the end. Apparently this function returns the associated index of the array but I am not sure. Ok, master Gurus, any ideas? Stan
  3. Hello I am a fairly new user so this might be obvious to someone else but not to me. I followed the instructions for the installation of Attribute Sets and the process of adding and assigning attributes to a product works great. A real time saver. Thank you. In the process of that straight forward installation, a not so straight-forward problem emerged in the catalog section. All seems to ok until a product info page is displayed and in which case the attribute pulldown boxes show up but no product desciption, price or image, and the error: "Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\.........\catalog\includes\functions\database.php on line 99" The function pointed to in database.php is: line 98 function tep_db_fetch_array($db_query) { line 99 return mysql_fetch_array($db_query, MYSQL_ASSOC); } This datbase.php file is unmodified and compares identically. The admin/includes/functions/database.php was checked and the same line is identical. The changes to that file are in the appending of two functions at the end. Apparently this function returns the associated index of the array but I am not sure. Ok, master Gurus, any ideas? Stan