Jump to content

n2advnture

Members
  • Content count

    144
  • Joined

  • Last visited

  1. n2advnture

    Usps International Shipping Issue

    If the module is an existing one (most likely) run both SQLs. I did not the first time and got the errors, so I ran both after reinstalling. Hope this helps ~Mark
  2. n2advnture

    USPS

    Ok...I decided to re-install the "USPS Methods_2.8d" & "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" 1.) Turn off ("remove") the USPS shipping module in your admin first (be sure to save all your USPS server login / password info first) 2.) Install "USPS Methods_2.8d" per the instructions http://www.oscommerce.com/community/contri...ch,usps+methods 3.) Install "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" per the instructions 4.) In PHPAdmin, run the SQL queries. 5.) In OSC Admin, re-install the USPS shipping module and edit the info for you server login/password and make sure you're on the "production" server. Works like a charm now. I believe the the error is caused by an improper installation during the editing of the USPS.php file. Instead of replacing code, comment out the old code by placing a /* before and a */ after the old code. Then paste in the new code. Here's my tip - go slow...some the code that needs to be replaced in the USPS.php file looks the same in 5 places but read CAREFULLY and make sure you are replacing the EXACT same code. Not sure if this was my problem but it's working now, so I am pretty sure that's what occurred. Either that or I ran the first SQL query and didn't run BOTH SQL queries Good luck! ~Mark
  3. n2advnture

    Usps International Shipping Issue

    Ok...I decided to re-install the "USPS Methods_2.8d" & "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" 1.) Turn off ("remove") the USPS shipping module in your admin first (be sure to save all your USPS server login / password info first) 2.) Install "USPS Methods_2.8d" per the instructions http://www.oscommerce.com/community/contri...ch,usps+methods 3.) Install "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" per the instructions 4.) In PHPAdmin, run the SQL queries. 5.) In OSC Admin, re-install the USPS shipping module and edit the info for you server login/password and make sure you're on the "production" server. Works like a charm now. I believe the the error is caused by an improper installation during the editing of the USPS.php file. Instead of replacing code, comment out the old code by placing a /* before and a */ after the old code. Then paste in the new code. Here's my tip - go slow...some the code that needs to be replaced in the USPS.php file looks the same in 5 places but read CAREFULLY and make sure you are replacing the EXACT same code. Not sure if this was my problem but it's working now, so I am pretty sure that's what occurred. Either that or I ran the first SQL query and didn't run BOTH SQL queries Good luck! ~Mark
  4. n2advnture

    USPS Shipping Module Error

    Ok...I decided to re-install the "USPS Methods_2.8d" & "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" 1.) Turn off ("remove") the USPS shipping module in your admin first (be sure to save all your USPS server login / password info first) 2.) Install "USPS Methods_2.8d" per the instructions http://www.oscommerce.com/community/contri...ch,usps+methods 3.) Install "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" per the instructions 4.) In PHPAdmin, run the SQL queries. 5.) In OSC Admin, re-install the USPS shipping module and edit the info for you server login/password and make sure you're on the "production" server. Works like a charm now. I believe the the error is caused by an improper installation during the editing of the USPS.php file. Instead of replacing code, comment out the old code by placing a /* before and a */ after the old code. Then paste in the new code. Here's my tip - go slow...some the code that needs to be replaced in the USPS.php file looks the same in 5 places but read CAREFULLY and make sure you are replacing the EXACT same code. Not sure if this was my problem but it's working now, so I am pretty sure that's what occurred. Either that or I ran the first SQL query and didn't run BOTH SQL queries Good luck! ~Mark
  5. n2advnture

    Usps Error Message

    Ok...I decided to re-install the "USPS Methods_2.8d" & "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" 1.) Turn off ("remove") the USPS shipping module in your admin first (be sure to save all your USPS server login / password info first) 2.) Install "USPS Methods_2.8d" per the instructions http://www.oscommerce.com/community/contri...ch,usps+methods 3.) Install "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" per the instructions 4.) In PHPAdmin, run the SQL queries. 5.) In OSC Admin, re-install the USPS shipping module and edit the info for you server login/password and make sure you're on the "production" server. Works like a charm now. I believe the the error is caused by an improper installation during the editing of the USPS.php file. Instead of replacing code, comment out the old code by placing a /* before and a */ after the old code. Then paste in the new code. Here's my tip - go slow...some the code that needs to be replaced in the USPS.php file looks the same in 5 places but read CAREFULLY and make sure you are replacing the EXACT same code. Not sure if this was my problem but it's working now, so I am pretty sure that's what occurred. Either that or I ran the first SQL query and didn't run BOTH SQL queries Good luck! ~Mark
  6. n2advnture

    Usps Error Message

    I haven't fixed it yet. After some reading, many people have had success with the "USPS Methods_2.8d" contribution with the "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07". I have been running an OSC site for two years with no problems...until the rate change. So, I do the install: "USPS Methods_2.8d" "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" It was pretty simple and straight forward but now I get this for international addresses but not domestic addresses. -2147219080 - Missing value for Country. I realize that this is typically because the improper country is selected in the admin -->config...but I have United States selected and my zip code is entered. Any ideas on how to get this fixed for my international orders? I thought that someone would have a resolution for me but I am at my wit's end. This is a live site, so any help would be greatly appreciated. Sincerely, Mark
  7. n2advnture

    Usps International Shipping Issue

    I have been running an OSC site for two years with no problems...until the rate change. So, I do the install: "USPS Methods_2.8d" "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" It was pretty simple and straight forward both adding the contribution and doing the SQL changes but now I get this for international addresses but not domestic addresses. -2147219080 - Missing value for Country. I realize that this is typically because the improper country is selected in the admin -->config...but I have United States selected and my zip code is entered. Any ideas on how to get this fixed for my international orders? This is a live site, so any help would be greatly appreciated. Sincerely, Mark
  8. n2advnture

    USPS Shipping Module Error

    Well, I decided to try the USPS Methods 2.8d contribution and now have a different problem. I have been running an OSC site for two years with no problems...until the rate change. So, I do the install: "USPS Methods_2.8d" "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" It was pretty simple and straight forward but now I get this for international addresses but not domestic addresses. -2147219080 - Missing value for Country I realize that this is typically because the improper country is selected in the admin -->config...but I have United States selected and my zip code is entered. Any ideas on how to get this fixed for my international orders? This is a live site, so any help would be greatly appreciated. Sincerely, Mark
  9. I have been running an OSC site for two years with no problems...until the rate change. So, I do the install: "USPS Methods_2.8d" "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" It was pretty simple and straight forward but now I get this for international addresses but not domestic addresses. -2147219080 - Missing value for Country. I realize that this is typically because the improper country is selected in the admin -->config...but I have United States selected and my zip code is entered. Any ideas on how to get this fixed for my international orders? This is a live site, so any help would be greatly appreciated. Sincerely, Mark
  10. n2advnture

    Usps Error Message

    I'm getting the same error after installation this morning. Appears to only occur with international address and not domestic addresses. ~Mark
  11. n2advnture

    [Contribution] - USPS Methods

    Hello all. I have been running an OSC site for two years with no problems...until the rate change. So, this morning I do the install: "USPS Methods_2.8d" "USPS Methods Update for Postal Rates & Services Changes 5.14.07" It was pretty simple and straight forward but now I get this for international addresses but not domestic address (I have my admin>config> set to my zip code and "united states" selected). -2147219080 - Missing value for Country. Any ideas on how to get this fixed for my international orders? This is a live site, so any help would be greatly appreciated. Sincerely, Mark
  12. n2advnture

    USPS

    I have been on the production server for about a year and half with no problem and using the standard OSC USPS shipping module. I have been getting this same error for orders outside of the US for about a week now. Something has definitely changed on the USPS end and my OSC is fairly unmodified with add-ons and I haven't touched it. ~Mark
  13. n2advnture

    USPS Shipping Module Error

    I've been having the same problem for over a week and it only affects people outside the US. Losing tons of sales because of it and not sure what to do. ~Mark
  14. n2advnture

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    Are you sure? They didn't start until after installing this module. TIA ~M
  15. n2advnture

    PayPal WPP Direct Payments & Express Checkout Support

    Have the same problem, sort of. All my orders are "pending" and any new order is listed under the same customer with the same invoice #, date and time ordered. Weird. Customers who have ordered have the funky order history (as in nothing shows except the -4, -3, -2, -1, 0 ~M
×