Jump to content

dauerc

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Chris Dauer
  1. dauerc

    [Contribution] Mindsparx admin

    Cool contribution, thanks! I really like the index page, which lays outs a lot of good information in one place and is easy to look at, however, whenever I go back to it, it requires I log in again. I find myself constantly having to type and retype my login constantly. Is this normal, or is something not right? I am using the Mindsparx Admin V2.1 and OS Commerce 2.2RC2. Also, I will try to figure this one out, but when I clicked administrators after I first install it used to work, but now I go to a blank page. I must have changed something somewhere, but thought I would mention it in case someone had a quick suggestion as to where I should look. Thanks! Chris
  2. dauerc

    Issues after install

    After trying to modify vhosts.conf with php_admin_value open_basedir pointed to /usr/bin for convert and not getting anywhere, I finally decided to copy "convert" from /usr/bin to the base catalog directory "/httpdocs/" and changing the path in osC, it appears this is now working, although I am still looking for a solution I like better, as I am not excited about placing executables in my base web directory. For the time being, problem solved.
  3. dauerc

    Issues after install

    Just a quick update, I have played with this for more than a week, and today I figured this one out. In the product entry under admin there is a field called "products keyword" I must have read this wrong, because I was adding search keywords here. Once I changed this (after looking at the default product) to a single "unique" keyword, the product began showing up. I still have not solved this problem, but am closer to a solution to part of it. I did a "chmod -R 777 /catalog_path/images" and now I can upload pictures, though it does not create the thumbnails, and I still have the imagemagick not found issue, even though its installed. I am guessing this is a problem with my apache config but am baffled as to how to correct it right now. Will update everyone when I figure it out, so others who might run into these issues can correct them as well.
  4. What are the min. requirements for osC3a3? What is it being developed under? I am having lots of minor problems I would attribute to the version of PHP I am using, given noone else seems to be having them. I have searched all over to see what the reccomended system would be to run the newly released Alpha, but have found nothing, this might be helpful in troubleshooting some of my problems. Thanks for everything! Chris
  5. Before submitting trouble tickets, I thought I would see if the trouble is mine by posting here (Keep the developers working on the product, and see if I can get help from some users)... I am running the following: Plesk 8.0.0 Server Redhat Fedora Core 3 (Linux 2.6.12-1.1381_FC3smp) MySQL (MySQL 3.23.58) Apache (Apache/2.0.53 (Fedora)) PHP (PHP: 4.3.11 / Zend: 1.3.0) The install was so simple it was unbelievable, KUDO's! The problems occur after: 1.) When I add the default item to the shopping cart, it does not display the cart, but drops to a white empty page. (If I click the item in the cart I get the same thing). However, if I click on the actuall shopping cart link, the cart displays. On checkout, several pages also show up as white/blank pages, could be same issue. 2.) I changed the default cart template (Two are listed in the admin panel) from there, the only way to get my test site back was full install, the site loaded, but no products, boxes or modules displayed, and the header also seemed to not work. 3.) When I add a new product, it shows up in admin, but not in the catalog. (It shows the category tree, and product on the search page, until I click on a product to see the information page, then I get a page saying product not found). 4.) I also removed the default product, it still shows up in the "New Products" list. 4.) I installed ImageMagick but still get the message that says "Error: Cannot process product images as ImageMagicks "convert" program is not available. This can be defined in Configuration -> Program Locations." I have checked the path, it is correct (in config-->prog location), and as stated, I have officially installed the app, also checked permission on "convert". Overall, I am VERY excited for the new release, I would like to find out if I can do something to correct these issues, but also realize this is an alpha release. This is both to see if I need to update/upgrade server, as well, to point out possibly unknown issues, etc. This new release is AWESOME. Hopefully those of us that help debug can help the coders and documentation to be the best it can be. Keep up the GREAT work!!!!!!! Chris Mid Michigan Music
  6. dauerc

    "Dynamenu" for osCommerce

    Is it possible to display the menu twice on one page? I want the horizontal menu in my header, and the vertical menu in my left column, when I add them both, the page stops working, I tried adding the footer twice, but this is a no go also. Will I have to modify some variables/cookies for this? Has anyone succefully done this? Thanks!!! Chris
  7. dauerc

    fast easy checkout

    I have been looking through this topic for two hours and it seems these have been hashed out, but I am not finding the answers I need. I have the fasteasycheckout 3.0 installed and am running into the following problems: 1.) When the customer inputs a credit card number, it comes back with a message that says: The first four digits of the number entered are: <br>If that number is correct, we do not accept that type of credit card.<br>If it is wrong, please try again. If I hit continue again, the checkout completes (It takes the number the second time). 2.) When I get to the checkout_success.php I get a blank page. 3.) After I complete this purchase (Without creating an account), I have a button on the top of the page that says logoff. 4.) When I use the code to ask if they are sure that they would not like to create an account, the cart comes up with account_password_new.php which is a blank page, I have disabled this for now, as I am not 100% sure that it would work. With two pages coming up blank, is there a sessions problem here? Most of the solutions I have found are not for this newer version (Questions asked on dates before this was released), I would be happy to update the install docs with a troubleshooting section, if I can find the answers to these. I appreciate any help, as I say, I am sure they have been answered already, but finding the answers is not proving easy. Thanks!!!!! Chris
  8. dauerc

    fast easy checkout

    Figured it out, maybe it was because I didnt do part 2 yet, the purchase without account, but the answer/solution was to add the line from the original checkout_shipping.php to check for login status. Once I added this, it shoots to the login, and then offers up the better shipping option. Now on to part 2.
  9. dauerc

    fast easy checkout

    I made all file changes up to the last step, copy "checkout_shipping.php" to the server. When I add this file, and checkout (after logging in) everything appears to work awesome, but if I am not logged in, add something to the cart and click the checkout button, it goes to checkout_shipping.php and I get "My Details" at the top with the left bar and the header. The right menu is missing, the footer is missing, and any text below "my details" is missing. I am going to re-check all my code changes, but am curious, any ideas on this one? I am going on my 4th re-install. Thanks, Chris
  10. Somehow, I posted this to the wrong area, but dont see a way to delete it, can a mod delete this, and I will re-post in the correct place... Thanks! I made all file changes up to the last step, copy "checkout_shipping.php" to the server. When I add this file, and checkout (after logging in) everything appears to work awesome, but if I am not logged in, add something to the cart and click the checkout button, it goes to checkout_shipping.php and I get "My Details" at the top with the left bar and the header. The right menu is missing, the footer is missing, and any text below "my details" is missing. I am going to re-check all my code changes, but am curious, any ideas on this one? I am going on my 4th re-install. Thanks, Chris
  11. Thanks for a great contribution! I am going to try the code changes I read erlier to ignore bots, they are something I do not want to see. I did a mod to the contrib myself to not show them, but havent stopped them from being recorded. I am also going to remove my own IP address from lists. Another mod I did that I really like is to turn the "added to cart" and "completed purchase" text so that true displays in green and false displays in red. This lets me scan the data very quickly when this is the information I am looking for. I know I can filter for these already, but when in a hurry I want to see all the data listed, while also viewing this. The seperate filtered reports are awesome as well. I am also having the: 1064 - You have an error in your SQL syntax near 'ORDER by `tracking_id` ASC LIMIT 100' at line 1 DELETE from `supertracker` ORDER by `tracking_id` ASC LIMIT 100 issue, and thought it was a MySql version issue, so I will be upgrading mysql soon to correct this one. Once again, this is an awesome contrib, something I wanted to create and didnt have the time to, thank you so much for a great tool, and the work you have put into it!
×