Jump to content

nathanwheeler

Members
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nathanwheeler

  1. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    I meant: it shows the product name NOT in German but in my case Dutch. ( dutch is not activated or installed as languages it is just in the dbase products description and has a language id = 1, german = 2 and french = Happy to donate for a solution
  2. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Hi! I am using http://www.oscommerce.com/community/contributions,1435/ this order editor. I have only one language set in the dbase language table: German BUT due to a autopilot catalog update we use from a central catalog backend dbase this dbase holds the product names et cet for 3 languages. NOW IF I add a product in this german shop believe it or not; I see german lang. categorie names and productnames but once I insert it/add it to the order --> it shows the product name NOT in English but in my case Dutch. ( dutch is not activated or installed as languages it is just in the dbase products description and has a language id = 2, german = 2 and french = 3. Anyone an idea how to solve this?
  3. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    update 3 :) The Chars I can enter using ALT GR do work more or less. BUT if I use : SHIFT : e I do get Ë BUT that does not get saved but shows as E simply.
  4. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Check for iconv iconv iconv support enabled iconv implementation glibc iconv library version 1.13 Directive Local Value Master Value iconv.input_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1 iconv.internal_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1 iconv.output_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
  5. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    I searched - and stil searching - this forum topic but somehow did not see any relevante answers. Problem: IF we enter special characters in ANY field in the order editor it still saves the data but cut of from the special char. SO I enter as a customer name: Shirtbügel but in the dbase is only Shirtb so it breaks on special characters somehow. Anyone?
  6. nathanwheeler

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    Hi! **just to get back to my minor bug report: ht_product_title_string.php is the file which returns the error. ** are you really sure GOOGLE, BING, YAHOO do not count/apply keywords anymore? I will uninstall and install latest version now and see what happens :) thanks!!!
  7. nathanwheeler

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    Hi! Great module!! some Q's / Remarks: 1: the module title string returns this error on installation somehow: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/modules/header_tags/ht_product_title_string.php on line 72 2: do you have keyword insertion module too in your 21 module package you mentioned in this thread? 3: I have only one problem with current module order somehow: On category pages it shows: category_name - default shop name But on product page it shows the default shop name first and then the product name somehow... any idea? I checked orders but look ok... Category Title 200 Front Page - Description 1 Front Page - Title 10 Google Analytics 0 Manufacturer Title 100 Product Meta Description - Product Description 200 Product Title - Product Name
  8. nathanwheeler

    Help with Ultimate seo urls

    Hi The line: RewriteBase /http://www.mysite.com = RewriteBase / is wrong. It should be OR: RewriteBase / OR RewriteBase /some_directory_where_you_installed_oscommerce for instance RewriteBase /catalog Regards, NWheeler
  9. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Setup: Order_editor latest with manual order contribution that only works when order_editor is installed. Going fine scenario's: --> frontend order --> details + edit: sort order of total is as we have it in modules --> order totals: module sort orders 1: subtotal 2: loworderfee 3: total 4: tax *tax=4 last which is OK / the way we want it really. I can add products after which the order editor updates fine. But now: --> use the manual order mod --> select a client --> continue --> Order totals all show 0,00 and in the right sort order. --> then I add a product --> order_editor updates BUT now changes the sort order somehow ( checked also in dbase and indeed, sort order values are changed in orders_total NOW TAX is first instead of last.... after all are ok. Don't think it is the manual order mod but something in the order_editor when order totals are 0 ? Thanks! Kookie
  10. nathanwheeler

    TinyMCE

    Tinymce works fine for me; i added some other plugins and works like a charme but......... in IE7 the buttons in the toolbar have a very large gap making the editor way to wide. In FF buttons look fine and don;t have that much space. Anyone had this and found the solution?? I have to add some CSS but don;t know what exactly.
  11. nathanwheeler

    fast easy checkout

    Did not look good enough. Here is the solution. http://www.oscommerce.com/community/contributions,4396
  12. nathanwheeler

    fast easy checkout

    I was wondering if i could change this behaviour: if ( !tep_session_is_registered('shipping') || ( tep_session_is_registered('shipping') && ($shipping == false) && (tep_count_shipping_modules() > 1) ) ) $shipping = $shipping_modules->cheapest(); For i do want it NOT to check the cheapest one but use the table shipping option. Searching and trying but just cannot seem to get it work. Thanks!
  13. nathanwheeler

    [CONTRIBUTION] Ultimate SEO URLs v2.1 - by Chemo

    Hi! i had the same problem... fixed it by replacing seo.class.php with a i think newer version. If you want it send me a pm.
  14. Hi! Has somebody added the Bulgarian and roumanian TVA intracom number system to the TVA intracom contribution?? I am searching this forum but did not find a post. Thanks!
  15. I have information pages unlimited v 2.0 running fine except 2 small " errors" When i go to the webshop all is fine meaning the information box shows the heading text: INFORMATION but When i click on a link to a info page 1th: the url in the addressbar of the browsers says:mysite.com/-i-1.html 2: the information box heading shows: HEADING_TITLE instead of jsut INFORMATION. Somehow, somewhere things get mixed up.. I have original files in place and also saw then when i let the contact page link show up in that information box and i click it ... the heading title is Contact so it looks like it became dynamic....and i think that is not the idea right? ( i only display custom pages, all standard info pages in oscommerce are elsewhere in the website ) Anyone with a hint, clue or solution? Thanks a lot!!!
  16. Hi! I was wondering wether there is a contribution that enables the shops admin to assign products ( with attribute maybe ) and product categories to mutliple stores. I saw a really great contribution and used it but it is a bit overkill and hard for i work with a modified oscommerce system. I would be happy if it just swaps/copies all the products and categories data from one product/categorie table from one shop to another. Not a multistore -- one database solution like multistores. Thanks!
  17. hi! what a great contribution this is!!! I seem to have only one, minor "problem"... very minor but would be great if i could get a solution somehow. Case is i have 1 superadmin , 1 productadmin , 1 customerrelationadmin first two levels work as expected but with the thrid, when i login all goes wel lbut it shows the message: Please contact your Web Administrator to request more access or if you found any problem. Left column shows links fine that "belong" to this admin level. the only way to solve it to allow this adminlevel to enter the catalog:products and categories.. but i would like this adminlevel to only be able to be for customerrelations. If they want to check product/categories they can do it on the frontend. Is there something i missed? or ...? Thanks!
  18. nathanwheeler

    Information Pages Unlimited v1.0

    No one has experienced something like this? What should i check ( i triple checked all and did a fresh install but ...) to debug , make it work?? Thanks a lot!@!!
  19. nathanwheeler

    Information Pages Unlimited v1.0

    Hi, Maybe this is just a stupid Q but ok. Installed all fine but it is not working really Multilanguage. Does it check the admin languages installed maybe? AND NOT the front shop languages.. right now it works only in English...for i have installed only one admin lang.? in the frontshop there are 7 languages...
  20. Hi, Maybe this is just a stupid Q but ok. Installed all fine but it is not working really Multilanguage. Does it check the admin languages installed maybe? AND NOT the front shop languages.. right now it works only in English...for i have installed only one admin lang.?
  21. nathanwheeler

    [contribution] Total B2B

    I am doing some editing of files to hide the product_price if price=0 In most of the files it is clear how to do it but i was wondering how to do it in the pages where the this TotalB2B contribution is installed??? I am afraid i might break totalb2b again and mess things up badly... Thanks!!
  22. nathanwheeler

    [contribution] Total B2B

    I have struggled with that one too for a while.... and got it fixed with the codes provided in this thread except in products_new.php so i skipp that page in this oscommerce implementation... You get this error on "all" pages? You can send me one of the pages private and i can have a look..... (( note: it has nothing to do with your currencies.php , the changes are in all the other files that use the display price. ))
  23. I am using a simple "hack" to avoid displaying a cart for a product that has the quantity set to 0. In almost all files i get it working great except product_listing.php..... From product_listing.php: case 'PRODUCT_LIST_BUY_NOW': $lc_align = 'center'; $lc_text = '<a href="' . tep_href_link(basename($PHP_SELF), tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=buy_now&products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . tep_image_button('button_buy_now.gif', IMAGE_BUTTON_BUY_NOW) . '</a> '; break; } The script idea i can use in other pages except this product_listing: //start no button if quantity 0 <?php if ( $product_info['products_quantity'] > 0 ) { $lc_text = '<a href="' . tep_href_link(basename($PHP_SELF), tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=buy_now&products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . tep_image_button('button_buy_now.gif', IMAGE_BUTTON_BUY_NOW) . '</a> '; } else { } ?> //end no button if quantity 0 Anyone an idea how to do it for right now whatever i do with the function i get : a Shoppingcart even when Qunatity=0 for a particular product. OR and that is veryt strange: it displayes the price.... btw: i use TotalB2B contribution but i cannot see how that is connected for the case 'PRODUCT_LIST_BUY_NOW': shouldbe used anyway. Thanks a lot!
  24. nathanwheeler

    [contribution] Total B2B

    Really i hate to be sounding like a child but here it goes ... Problem with displaying the correct price ( instead of 0,0 EUR or a TAX rate where the TAX was added to) i got problem solved on most pages except 2 .. - shopping cart: on the right column totalprice is correct, the subtotal is correct. BUT: there is no number in the Qty. box and the price next to it is still my taxt rate*my tax rate - same is in checkout_confirmation.php: totals, subtotals and tax rate and the tax itself are correct except the productprice above... - something else but as i see it caused by the TotalB2B module is that there is a javascript error in the backend when i want to add/edit a product. Normally in osc when you put in net price the bruto price is calculated... that is not working anymore.. somehow... I have no other modules installed except the HTC, headertagscontrol and a SEF implementation but i do not see them interfere with the TotalB2b1.d contribution. Any help would be really really appreciated!!!
  25. nathanwheeler

    [contribution] Total B2B

    Well i found step1..... http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...t%20error&st=20 somewhere below//// i have no idea why ooooooooooh why i did not see it before :( pfffffff It solves my problem in product_listing but not in product_info .... there the price displayed stays my tax rate...... AND i get the currencies error again.... SO! somewhere there must be more lines of solutions?? As you can see in the link: i was looking for another fix having a javscript error in admin/categories : the price with tax is not updated automatically with the javascript provided....somehow.. pff now i cannot Edit my own posts????? in product_info.php there are 2 lines that need to be replaced with the lines provided in the link/post i mentioned.... NOW i seem to only have too fix the problem=price=showing my tax rate + tax!.....
×