Jump to content

nathanwheeler

Members
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    I meant: it shows the product name NOT in German but in my case Dutch. ( dutch is not activated or installed as languages it is just in the dbase products description and has a language id = 1, german = 2 and french = Happy to donate for a solution
  2. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Hi! I am using http://www.oscommerce.com/community/contributions,1435/ this order editor. I have only one language set in the dbase language table: German BUT due to a autopilot catalog update we use from a central catalog backend dbase this dbase holds the product names et cet for 3 languages. NOW IF I add a product in this german shop believe it or not; I see german lang. categorie names and productnames but once I insert it/add it to the order --> it shows the product name NOT in English but in my case Dutch. ( dutch is not activated or installed as languages it is just in the dbase products description and has a language id = 2, german = 2 and french = 3. Anyone an idea how to solve this?
  3. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    update 3 :) The Chars I can enter using ALT GR do work more or less. BUT if I use : SHIFT : e I do get Ë BUT that does not get saved but shows as E simply.
  4. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Check for iconv iconv iconv support enabled iconv implementation glibc iconv library version 1.13 Directive Local Value Master Value iconv.input_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1 iconv.internal_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1 iconv.output_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
  5. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    I searched - and stil searching - this forum topic but somehow did not see any relevante answers. Problem: IF we enter special characters in ANY field in the order editor it still saves the data but cut of from the special char. SO I enter as a customer name: Shirtbügel but in the dbase is only Shirtb so it breaks on special characters somehow. Anyone?
  6. nathanwheeler

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    Hi! **just to get back to my minor bug report: ht_product_title_string.php is the file which returns the error. ** are you really sure GOOGLE, BING, YAHOO do not count/apply keywords anymore? I will uninstall and install latest version now and see what happens :) thanks!!!
  7. nathanwheeler

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    Hi! Great module!! some Q's / Remarks: 1: the module title string returns this error on installation somehow: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/modules/header_tags/ht_product_title_string.php on line 72 2: do you have keyword insertion module too in your 21 module package you mentioned in this thread? 3: I have only one problem with current module order somehow: On category pages it shows: category_name - default shop name But on product page it shows the default shop name first and then the product name somehow... any idea? I checked orders but look ok... Category Title 200 Front Page - Description 1 Front Page - Title 10 Google Analytics 0 Manufacturer Title 100 Product Meta Description - Product Description 200 Product Title - Product Name
  8. nathanwheeler

    Help with Ultimate seo urls

    Hi The line: RewriteBase /http://www.mysite.com = RewriteBase / is wrong. It should be OR: RewriteBase / OR RewriteBase /some_directory_where_you_installed_oscommerce for instance RewriteBase /catalog Regards, NWheeler
  9. nathanwheeler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Setup: Order_editor latest with manual order contribution that only works when order_editor is installed. Going fine scenario's: --> frontend order --> details + edit: sort order of total is as we have it in modules --> order totals: module sort orders 1: subtotal 2: loworderfee 3: total 4: tax *tax=4 last which is OK / the way we want it really. I can add products after which the order editor updates fine. But now: --> use the manual order mod --> select a client --> continue --> Order totals all show 0,00 and in the right sort order. --> then I add a product --> order_editor updates BUT now changes the sort order somehow ( checked also in dbase and indeed, sort order values are changed in orders_total NOW TAX is first instead of last.... after all are ok. Don't think it is the manual order mod but something in the order_editor when order totals are 0 ? Thanks! Kookie
  10. nathanwheeler

    TinyMCE

    Tinymce works fine for me; i added some other plugins and works like a charme but......... in IE7 the buttons in the toolbar have a very large gap making the editor way to wide. In FF buttons look fine and don;t have that much space. Anyone had this and found the solution?? I have to add some CSS but don;t know what exactly.
  11. nathanwheeler

    fast easy checkout

    Did not look good enough. Here is the solution. http://www.oscommerce.com/community/contributions,4396
  12. nathanwheeler

    fast easy checkout

    I was wondering if i could change this behaviour: if ( !tep_session_is_registered('shipping') || ( tep_session_is_registered('shipping') && ($shipping == false) && (tep_count_shipping_modules() > 1) ) ) $shipping = $shipping_modules->cheapest(); For i do want it NOT to check the cheapest one but use the table shipping option. Searching and trying but just cannot seem to get it work. Thanks!
  13. nathanwheeler

    [CONTRIBUTION] Ultimate SEO URLs v2.1 - by Chemo

    Hi! i had the same problem... fixed it by replacing seo.class.php with a i think newer version. If you want it send me a pm.
  14. Hi! Has somebody added the Bulgarian and roumanian TVA intracom number system to the TVA intracom contribution?? I am searching this forum but did not find a post. Thanks!
  15. I have information pages unlimited v 2.0 running fine except 2 small " errors" When i go to the webshop all is fine meaning the information box shows the heading text: INFORMATION but When i click on a link to a info page 1th: the url in the addressbar of the browsers says:mysite.com/-i-1.html 2: the information box heading shows: HEADING_TITLE instead of jsut INFORMATION. Somehow, somewhere things get mixed up.. I have original files in place and also saw then when i let the contact page link show up in that information box and i click it ... the heading title is Contact so it looks like it became dynamic....and i think that is not the idea right? ( i only display custom pages, all standard info pages in oscommerce are elsewhere in the website ) Anyone with a hint, clue or solution? Thanks a lot!!!
×