Jump to content

cristina.solana

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Cristina Solana
  1. This fixed it for me. Thanks a billion!
  2. cristina.solana

    An error occured with the USPS shipping calculations.

    Did you get an email saying you had been switched over? Sometimes it is not immediate. If you did not get an email it may not have switched over yet. Mine was pretty fast, but I got an email telling me I had been switched over. I have no idea what else it could be. Sorry.
  3. cristina.solana

    Help removing USPS options

    I have the same problem. I also tried removing the arrays from the php file, but no luck. I tried looking to see if there was anywhere to turn them off through the USPS website but nothing, how frustrating!
  4. cristina.solana

    USPS SHIPPING PROBLEM

    Funny I have the opposite problem, I am trying to get rid of some of the options. Sorry I cannot help. :(
  5. cristina.solana

    An error occured with the USPS shipping calculations.

    Call USPS and have them switch you from the test to the production server, that should do the trick.
  6. I had this problem, I called USPS and had them switch me from the test to the production server and that did the trick. More than likely that is your problem.
  7. I tried this and it does not work, I am trying to figure it out too. I only want to offer Priority Mail International, but even if I erase the rest, they still show up. :( Any other suggestions?
  8. cristina.solana

    Product Listing in Columns with STS 4.5.8

    Never mind, I figured out my answer. Yes, Product Listings v.2 will work with the latest v of STS. ;)
  9. Can this be done through STS or do I have to hard code the Product Listings Page or will "STS 4.5.8" work with "Product Listing in Columns v.2"? Thanks in advance for the help, Cristina
  10. cristina.solana

    STS is place of shit.

    I can code and I still prefer the ease of STS. I think STS rocks, expecially after all the recent changes. I am not sure why people complain about free contributions, unless they are just trying to plug their new template system - which is exactly what the guy that posted this was doing. Pathetic.
  11. cristina.solana

    Scrolling Specials Box

    Go to: catalog\includes\boxes\specials_scroll.php And find: <MARQUEE behavior= "scroll" align= "center" direction= "left" height="100" scrollamount= "1" scrolldelay= "10" onmouseover=\'this.stop()\' onmouseout=\'this.start()\'>'.$rp.'</MARQUEE>'); Change: direction= "left" to direction= "up" (or down)
  12. cristina.solana

    Featured Products 4.3.4

    EVerything works fine except that in the Admin > Configuration> Featured - I can not turn off display BUT that doesn't matter. My problem is: I added 4 products as featured. I set the max display to 4. I thought that would display 4 product in the box on my home page but what it does is display 4 items per page on the featured.php page. I don't care much about the featured page. It will not be used. I want the 4 featured products to show up in the box on my home page. Right now only 1 item shows. Check it out... www.paintballyard.com Any ideas on how to fix this? Thanks in advance for the help
  13. cristina.solana

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Hi, I installed the mod and it seems to be working fine in all areas but one. I have a fake account set up at my store. I tried to checkout and redeems points, but there is no redeem box. I have read through all 21 pages of the forum and done everything mentioned to fix the problem, but no luck. Here is how I have everything set up. Please let me know if you have suggestions, or if I am doing something wrong. This module - what I have used so far - is awesome. I can not wait to get whatever I screwed up working. Please help. Thanks in advance, Cristina
  14. cristina.solana

    Checkout Problem

    Hi, I installed the mod and it seems to be working fine in all areas but one. I have a fake account set up at my store. I tried to checkout and redeems points, but there is no redeem box. I have read through all 21 pages of the forum and done everything mentioned to fix the problem, but no luck. Here is how I have everything set up. Please let me know if you have suggestions, or if I am doing something wrong. This module - what I have used so far - is awesome. I can not wait to get whatever I screwed up working. Please help. Thanks in advance, Cristina
  15. cristina.solana

    Support Thread for Supertracker Contribution

    Julian, I had the same error. If you haven't been able to get it to work what you will need to do is: Upload all the admin files first in ascii mode. SECOND and MOST IMPORTANT: upload the geoip.dat file by itself in Binary mode. Do not upload the entire folder in binary, just the geoip.dat. Then upload the catalog folder contents, excluding the geoip.dat file. The way I did it was upload the files in the /catalog/ directory first. After that was done I uploaded the catalog/includes directory by itself careful not to include the geoip.dat that I had already installed. That should work. Mines has ben running sweet ever since. Good luck.
×