Jump to content

Benji01

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Benji01

  • Birthday 11/27/1982

Profile Information

  • Real Name
    Benji
  • Location
    Melbourne, Australia
  • Website
  1. Benji01

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi Leathel, I did try what you suggested, the problem is I have ran out of time to do this site .. I gave up on it last night on this site as it was for a client. This is not STS's fualt or oscommerce its is just the time and coming from newver doing somthing like this to client asking for this this and that, I couldn't finsh it. If I can't even get my pictures to display I obivusally can't am not smart enough to figure out some of the harder stuff os commerce sites. If you ever do maybe find what could have been wrong with these images not diplaying, please do tell, otherwise I am no longer in a rush. Thanks for your time and help mate. Cheers Benji
  2. Benji01

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Can someone PLEASE help me with my previous issue of my images not showing? the only way I can see them is if I go to http://localhost/oscommerce/catalog/includ...s_template.html But then none of the other stuff displays.. If i go to http://localhost/oscommerce/catalog/ I can see everything but my image up the top ( the banner) wont display, please someone help me out? Cheers, :(
  3. Benji01

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi Guys, Sorry I acidently forgot to add the rest of the post. Anyway I am still trying to get my images to show. I have made a folder inside of the STS_template.html folder called images. When I insert my pictures and view them on my localhost I dont see my pictures yet I see all the defualt OScommerce ones. I have tried moving my images to all diferent splace inisde the oscommerce including the STS folder with no luck. I can see the table I place even the border but I just get a broken link image (top left) on mine. Here is my code incase I am screwing up somwhere? <html> <head> <!--$headcontent--> <script LANGUAGE="JavaScript" SRC="$templatedir/sts_osc_javascript.js"></SCRIPT> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="$templatedir/stylesheet.css"> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"><title>$title</title></head> <body> <table width="798" align="center"> <tr> <td width="790"><img src="images/topbanner.gif" width="790" height="120"></td> </tr> </table> <table width="790" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="0"> <tr class="header"> <td width="790"><div align="right"><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif"> $myaccountlogo $cartlogo $checkoutlogo</font></div></td> </tr> </table> <font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><br> </font> <table width="100%" border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"> <tr class="headerNavigation"> <td><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$breadcrumbs</font></td> <td><div align="right"><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$myaccountlogoff | $cartcontents | $checkout</font></div></td> </tr> </table> <font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><br> </font> <table width="100%" border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"> <tr> <td width="125" valign="top"> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$catmenu</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$categorybox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$manufacturerbox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$whatsnewbox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$searchbox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$informationbox</font></p></td> <td valign="top"> <p>$content</p> </td> <td width="125" valign="top"> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$cartbox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$maninfobox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$orderhistorybox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$bestsellersbox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$specialfriendbox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$reviewsbox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$languagebox</font></p> <p><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$currenciesbox</font></p></td> </tr> </table> <br> <table width="100%" border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"> <tr> <td><div align="center"><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$footer</font></div></td> </tr> </table> <br> <table width="100%" border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"> <tr> <td><div align="center"><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$banner</font></div></td> </tr> </table> <font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><br> </font> <table width="100%" border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"> <tr> <td><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$date</font></td> <td> <div align="right"><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">$numrequests</font></div></td> </tr> </table> <font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><br> </font> <table width="100%" border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"> <tr> <td><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">Copyright ? 2003</font></td> <td> <div align="right"><font size="1" face="Arial, Helvetica, sans-serif">Simple Template System by <a href="http://www.Diamondsea.com/">DiamondSea.com</a></font></div> <div align="right"></div></td> </tr> </table> <p> </p> </body> </html> I have tried both in Firefox and Explorer. Please help! Benji
  4. Benji01

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi Guys, Great contribute, just having a probably very simple problem with one thing. I can not get my images to show when i brwse to my localhost/oscommerce/cat.. etc . everything else shows even the border around the image. I even put the imgaes in the same folder as the template.html file.. everything else works fine, but my images. If i open the template html not though the server (just on the desktop) I can see the images fine. I have tried all I know .. here is a line of my html page for an image. That picture is in the same folder as the sts_template.html file.. please help. TIA <img src="oscommerce.gif" alt="" width="468" height="50" border="1">
  5. Benji01

    coolMenu

    Hi Guys, Could someone explain in simple terms how to get this working with STS. I am pulling what little hair I still have out.. and its painfull too Cheers,
×