Jump to content

andytc

Members
  • Content count

    248
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    andy carter
  • Location
    UK
  • Website
  1. Hi I've had a contribution running for some time now that displays the sold out items and it all works fine on the shop pages , but in admin if a product reaches "Zero" it will take it off and set the status to a red light automaticaly , i have to keep clicking the status back to green so the sold out items shows to customers with a sold out button. I'm sure there is a quick fix for this but can't find it , if anyone can tell me the fix or files to check ? i'd be grateful , it's one of those things that i should have fixed a year ago.
  2. andytc

    Protx Direct v2.22

    I had an email from protx re some changes and 3D secure from August 1st , i've done the 3D secure bit but do i have to change anything re the urls below using direct ? New Live Site Payment System URLs The addresses to which you should send your transaction requests are different in the new system. We will set up automatic forwarders from the old style URLs to the new when the system is uploaded to live, so if you are unable to make the changes prior to 1st August, your transactions will still be registered correctly with the new system. We have forwarders in place in the live environment already, which forward the new style URLs to the old system, so you can change your addresses as soon as you are ready. After the 1st August, using the URLs below will avoid the overhead of the extra internal forwarding POST and hence speed up your transaction processing. We recommend you change the URLs in your scripts at your earliest convenience. The table below shows the old style URL and the equivalent new address at which to direct your scripts. These URLs all begin with https://ukvps.protx.com After that is a list of old and new URL's ???????
  3. andytc

    Protx Direct v2.22

    Hi Could i ask what level of failed transactions an average store might get per month ? whats your experience ? I am noticing a lot of transactions declined by the aquiring bank , in 16 days this month so far approx £1,800 ?? some of these turn out to be succesfull if the customer tries again with another card, but the majority do not ? anyone have any info on possibe causes other than no money in the bank ? Most of my failed transactions have no customer or card data in protx admin other than "declined by the acquiring bank" , i'm using Protx Direct.
  4. andytc

    EasyPopulate store problem

    Try this thread - http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=162244
  5. andytc

    Protx Direct v2.22

    Thanks Tom , I just needed to confirm that nothing odd was happening with my Protx Module. I couldn't work out why some payments were failed 4-5 times in a row , and then ended up being authorised. They were so close together ( 10 -20 secs apart) , i thought this was too short a time for someone to change details and try again.
  6. andytc

    Protx Direct v2.22

    Hi I Think I am having a problem with Protx Direct , I say think , because i'm a bit unsure what info i should have in my database for failed transactions , if any. This is my problem , I hope someone can help me. I am getting quite a few failed transactions , about 5 -10 per day , some of these end up as successful and some do not. All the failures that end up as succesful show as being about 10-20 secs apart when i check in protx Admin. They all contain no address , postcode or any other data apart from the customers e-mail address and an order number. I contacted Protx support and they asked me for - "In order for us to investigate further please could you supply the Status and Status Detail we returned to you in the Protx Response to the Transaction Registration POSTs for a few of the failed transactions (send four of five examples). In regards to the failed transactions which are then authorised please could you supply us with the VendorTxCodes and customer name of an example of these failed transactions" I checked in the database and returned the info to Protx as below (customer info edited out) From Protx admin Vendor TX Code: **************** A.customer (Failed) Order Number: 2991 Vendor TX Code: **************** A.customer (Failed) Order Number: 2991 Vendor TX Code: **************** A.customer (Failed) Order Number: 2991 Vendor TX Code: **************** A.customer (Failed) Order Number: 2991 Vendor TX Code: **************** A.customer (Failed) Order Number: 2991 Vendor TX Code: **************** A.customer (successful) Order Number: 2991 Our Database entry - order ID = 2991 Vendortxcode **************** txtype PAYMENT vpstxid {****************} staus OK statusdetail BLANK The above is one example of many , the failures are about 10-20 secs apart and the error is "transaction declined by the aquiring bank". I am assuming it's declined in most of these cases because the address and other data is missing. The last reply i had from protx support is below - "We will always *always* return a status as long as the transaction is registered with us. So for all of those failed transactions, a status would have been returned - for some reason it either didn't reach you or you didn't log it. There is a distinct reason for the failures, probably malformed data, incorrect card type, incorrect card number length or something - but without the status on the failed ones I cant tell you what it could be" Should a status be recorded for failed transactions in the database ? If yes , what could be the reason for me not having this data ? Any help would be appreciated , i have been trying to sort this for some weeks now.
  7. andytc

    Google Analytics module

    HELP :'( Not Getting any data in Analytics on Google.. I have the code installed and the analytics section of my Google account reports that is recieving data , but no data appears in any report. I have my checkout_success page as the conversion goal and the code in place as below - <!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html <?php echo HTML_PARAMS; ?>> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <title><?php echo TITLE; ?></title> <base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG; ?>"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css"> <?php // osCoders.biz - Analystics - start /* Conditional code added thank to rrodkey and bfcase IMPORTANT -- IMPORTANT - IMPORTANT You'll need to update the "xxxx-x" in the samples (twice) above with your own Google Analytics account and profile number. To find this number you can access your personalized tracking code in its entirety by clicking Check Status in the Analytics Settings page of your Analytics account. */ if ($request_type == 'SSL') { ?> <script src="https://ssl.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> </script> <script type="text/javascript"> _uacct="UA-xxxxx-x"; urchinTracker(); </script> <?php } else { ?> <script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> </script> <script type="text/javascript"> _uacct="UA-xxxxx-x"; urchinTracker(); </script> <? } // osCoders.biz - Analistics - end ?> </head> <body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0" onLoad="java script:__utmSetTrans()"> <!-- header //--> and at the end ..... <!-- body_eof //--> <!-- footer //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'footer.php'); ?> <!-- footer_eof //--> <br> <?php // osCoders.biz - Analystics - start include(DIR_WS_MODULES . 'analytics/analytics.php'); // osCoders.biz - Analistics - end ?> </body> </html> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php'); ?> On succesful checkout a view source shows the transaction , but no data is being sent to google and nothing appears in my reports.
  8. My header tags info seem to be getting messed up , they aren't apperaing on the correct page. the Description tag is being displayed from the next page and is also being cut-off short Keywords seem to be ok why is this happening? whats the fix ?
  9. andytc

    Credit card payment page

    Hi i'm using the Protx direct payment module and have had a few customers contacting us to say they couldn't check out. After investigating with a test purchase using my own card , the only flaw i could see is if they "miss" the pull down box for card selection , ie mastercard , visa etc , etc , the card won't be recognised , an error message shows , but with no info on the error. I tested my payment process extensivley before going live with it , but i guess as i know the site well, you tend to forget that other users may not notice things like the pull down box. Is a different method available to display and choose card types on the payment page in place of the pull down box ? any help appreciated as i'd hate to think i'm losing a sale from those that don't contact us.
  10. andytc

    Credit card payment page

    sorry duplicate post by mistake
  11. andytc

    Google Analytics module

    Thanks pixclinic :thumbsup:
  12. andytc

    Google Analytics module

    Can anyone tell me if the analytics code is in the right place in my checkout_succes.php ? at the top - <!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html <?php echo HTML_PARAMS; ?>> <?php // osCoders.biz - Analystics - start /* Conditional code added thank to rrodkey and bfcase IMPORTANT -- IMPORTANT - IMPORTANT You'll need to update the "xxxx-x" in the samples (twice) above with your own Google Analytics account and profile number. To find this number you can access your personalized tracking code in its entirety by clicking Check Status in the Analytics Settings page of your Analytics account. */ if ($request_type == 'SSL') { ?> <script src="https://ssl.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> </script> <script type="text/javascript"> _uacct="UA-xxxxx-x"; urchinTracker(); </script> <?php } else { ?> <script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> </script> <script type="text/javascript"> _uacct="UA-xxxxx-x"; urchinTracker(); </script> <? } // osCoders.biz - Analistics - end ?> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <title><?php echo TITLE; ?></title> <base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG; ?>"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css"> </head> <body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0" onLoad="java script:__utmSetTrans()"> <!-- header //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'header.php'); ?> <!-- header_eof //--> <!-- body //--> At the bottom - <!-- footer //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'footer.php'); ?> <!-- footer_eof //--> <br> <?php // osCoders.biz - Analystics - start include(DIR_WS_MODULES . 'analytics/analytics.php'); // osCoders.biz - Analistics - end ?> </body> </html> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php'); ?> can anyone confirm this correct ?
  13. andytc

    [contribution] Star Product

    Why not try Front page featured products ? it does that , but displays in 2 columns.
  14. This is the code for the buy now buttons From featured products front page - <td class="star-product">'. strip_tags($description['products_description']) . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, "products_id=" . $featured_products["products_id"]). '">' . DESCR_READ_MORE . '</a><br><br><a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=buy_now&products_id=' . $featured_products['products_id']) . '">' . tep_image_button('button_buy_now.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART) . '</a><br><br><span class="greetUser">' . $currencies->display_price($featured_products['products_price'], tep_get_tax_rate($featured_products['products_tax_class_id'])) . ' </td> <td background="images/infobox/right.gif" class="smallText"><img src="images/infobox/right.gif" width="14" height="149" /></td> From Star Product - <td><a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=buy_now&products_id=' . $star_products['products_id']) . '">' . tep_image_button('button_buy.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART) . '</a>' . tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '10') . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, "products_id=" . $star_products["products_id"]). '">' . tep_image(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/images/buttons/more_info.gif') . '</a></td> From Default Specials - <td class="star-product">'. strip_tags($description['products_description']) . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, "products_id=" . $default_specials["products_id"]). '">' . DESCR_READ_MORE . '</a><br><br> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=buy_now&products_id=' . $default_specials['products_id']) . '">' . tep_image_button('button_buy_now.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART) . '</a><br><br><s>'. $currencies->display_price($default_specials['products_price'], tep_get_tax_rate($default_specials['products_tax_class_id'])) . '</s><a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=buy_now&products_id=' . $default_specials['products_id']) . '">' . '</a> <span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($default_specials['specials_new_products_price'], tep_get_tax_rate($default_specials['products_tax_class_id'])) . '</span></td> Would be great if you can help :thumbsup:
  15. Try the solution in this thread - http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=244116
×