Jump to content

storeman

Members
  • Content count

    46
  • Joined

  • Last visited

  1. maxidvd thanks for your help , it is working now what a nice contribution :D i have one more questions though , where from you can modify ,or add more of those predefinied texts , thanks i.O
  2. Hi Guys I have installed the contribution and the html area works fine in newsletters and email . in thge product description i can use it and add images chnages fonts ...etc but when click preview or update i get the following error , Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: upload in /home/compusel/public_html/admin/categories.php on line 527
  3. storeman

    Worldpay Support

    Hi Guys since i had the problem i displayed in the forum , i wanted to let you know the fixes that richie suggested did work for me i treid it several times and it did work fine . i would like also to suggest to contact him if you have any question. i would like to thank every one who did work in taht module it is wounderful efforts from all of you I.O
  4. opps again :oops: i fogot to mention the version of htmlarea that i have before is back inn march . regards, i.o
  5. hi again i forgot to mention the following features doesnot appear on teh admin too: 2. Added WYSIWYG Editor Box to osCommerce Newsletter, now you can create your Newsletters in Full colour with links and upload/insert Images all online.. Feature can be turned on and off at will. 3. Added WYSIWYG Editor Box to osCommerce Customer Email, now you can create Customer Emails in Full colour with links and upload/insert all online.. Feature can also be turned on and off at will. 4. To top it all off I have combined this with the "Admin Comments Toolbar 2.1 by Skeedo hmm what am i missing ? thanks I.O
  6. Hi maxidvd i insalled your contribution 1.5 plus today and i have the following things to ask about 1)where i can get the image uploader i can not see any link to do so 2) when i clcik on add picture in your html area it does nothing and even teh otehr stuff too libke bold , underline ...etc it does not work 3)i have the following code appear once i go to ad,in.categories.php function popupImageWindow(url) { window.open(url,'popupImageWindow','toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,menubar=no,scrollbars=no,resizab le=yes,copyhistory=no,width=100,height=100,screenX=150,screenY=150,top=150,left=1 50') } by teh way teh copy and apste feature for teh pcitures work fine looking forward for your reply thanks
  7. storeman

    Worldpay Support

    Hi gerame and radlers and Thanks for your help i changed the setting in teh configre.php to true and it did not work then i changed it to false and it did not work too , then i changed it to mysql and i got the following error message at the end of teh page "the top error message has gone ": 1062 - Duplicate entry 'a7aa3c6e965bf4ba32f5c9e6adcd0d3a' for key 1 insert into sessions values ('a7aa3c6e965bf4ba32f5c9e6adcd0d3a?language=en', '1055423005', 'cart|O:12:"shoppingcart":4:{s:8:"contents";a:0:{}s:5:"total";i:0;s:6:"weight";i:0;s:12:"content_type";b:0;}language|s:7:"english";languages_id|s:1:"1";currency|s:3:"CAD";navigation|O:17:"navigationhistory":2:{s:4:"path";a:1:{i:0;a:4:{s:4:"page";s:14:"wpcallback.php";s:4:"mode";s:6:"NONSSL";s:3:"get";a:3:{s:6:"osCsid";s:44:"a7aa3c6e965bf4ba32f5c9e6adcd0d3a?language=en";s:7:"msgType";s:10:"authResult";s:12:"installation";s:5:"74163";}s:4:"post";a:35:{s:8:"authCost";s:5:"55.25";s:8:"testMode";s:3:"100";s:7:"address";s:25:"11111 toronto Ontario";s:8:"currency";R:8;s:13:"countryString";s:6:"Canada";s:12:"installation";s:5:"74163";s:3:"fax";s:0:"";s:12:"countryMatch";s:1:"S";s:7:"transId";s:8:"41134285";s:3:"AVS";s:4:"0001";s:12:"amountString";s:9:"Can$55.25";s:8:"postcode";s:6:"m1m2m2";s:7:"msgType";s:10:"authResult";s:3:"tel";s:8:"41111111";s:4:"name";s:15:"islam abokandil";s:4:"desc";s:25:"Purchase from Compuselect";s:11:"transStatus";s:1:"Y";s:8:"cardType";s:4:"Visa";s:4:"lang";s:2:"en";s:9:"transTime";s:13:"1055421551570";s:10:"authAmount";s:5:"55.25";s:16:"authAmountString";s:9:"Can$55.25";s:4:"cost";s:5:"55.25";s:6:"instId";s:5:"74163";s:9:"MC_oscsid";s:0:"";s:6:"amount";s:5:"55.25";s:8:"compName";s:16:"Bright Solutions";s:7:"country";s:2:"CA";s:11:"MC_callback";s:86:"www.compuselect.net/wpcallback.php?osCsid=a7aa3c6e965bf4ba32f5c9e6adcd0d3a?language=en";s:14:"rawAuthMessage";s:32:"authorised (testMode always Yes)";s:5:"email";s:18:"islamab@rogers.com";s:12:"authCurrency";s:3:"CAD";s:6:"cartId";s:39:"osCsid=a7aa3c6e965bf4ba32f5c9e6adcd0d3a";s:11:"rawAuthCode";s:1:"A";s:8:"authMode";s:1:"A";}}}s:8:"snapshot";a:0:{}}') [TEP STOP] Warning: Unknown(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time. in Unknown on line 0 pls advice how can i fix this ? Thanks
  8. storeman

    Worldpay Support

    Hi i forgot to mrntion that as far as i know i am not storing the session in database thanks
  9. storeman

    Worldpay Support

    where i can sort it to on or off? which file ? Thanks
  10. storeman

    Worldpay Support

    Hi Guys would any one pls let me know how how can i fix the problem i mentioned , i contacted worldpay and they said it is a problem in my page not in there system Thanks
  11. storeman

    Worldpay Support

    Hi there , the contribution work fine howeevr on the call back when it displayes that the payment has been accepted i got the following error on teh top of teh page : Warning: session_start() [function.session-start]: The session id contains illegal characters, valid characters are only a-z, A-Z and 0-9 in /home/compusel/public_html/includes/functions/sessions.php on line 67 and at the bottom of teh page i got teh following Warning: Unknown(): The session id contains illegal characters, valid characters are only a-z, A-Z and 0-9 in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0 pls help you can go and try it by your self i am still in test mode use 41111111111111111 and any expiry date looking for your help thanks storeman
  12. Hi Ian i am not sure why this is happining but the coupon code is working fine when you are readiming and it deduct the amount at the final step ., however the gift voucher say it has been redeemed but there is nothing deducted , pls help thanks I.O
  13. Hi Ian i am facing a challange when i try to redeem a gift voucher it give me the line saying congratulation you ahve redeemed , then teh amount of teh copon but when you go to checkout it does not show any thing there ? and the amount of teh coupon is not redeemed from teh total , is there any thing i am missing ? Thanks I.O
  14. Hi Ian it is very nice that you can be called vrave :D actually what i ment is :this is my first time to install the credit / gift vocuher system "i.e i did not install any previous versions " buti did install a couple of other contributions , but any way as long as this let you call me brave i have no problem :D :wink: ian , thanks for the advice it did work out :) and thanks again for such a wounderful contribution ., i have two questions actually 1)how can you display two separate boxes one for gift voucher and the other for discount coupon "the idea i want to use the discount coupon wher the customer can enter his PST or GST canadian exempt tax number 2)in whcih file you can chnage the words that appear beside teh gift voucher discount coupon box ? Thanks I.O
  15. Hi Ian and others i did install the contribution and foolowed the stpes , however there is nothing showing up in the admin->modules->order_total-> i,e there is no gift voucher that show up so i can setit to true ., and ofcourse there is nothing showing up in the catalog too i am using gift voucher the latest version it was actually my first time to try the contribution ., pls help Thanks I.o
×