Jump to content

Soultaker

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. Soultaker

    Seach Engine Friendly URL Support

    like it says, you probably didnt upload the url_rewrite.php tp /includes/classes/
  2. Soultaker

    Seach Engine Friendly URL Support

    ok.. so that's my problem: HTTP Server: Microsoft-IIS/5.0 so there's no way to let it work on IIS? probably not.. well anyways.. thanks for your support
  3. Soultaker

    Seach Engine Friendly URL Support

    as far as i know on a linux server but i'm not too sure though actually.. maybe that's why it doesnt work, i tried other too, but they all dont work. i dont know where to find info about my host yet because i didnt put up this site, it's done by someone else, and now my job is too keep it up-to-date, cause the other one left
  4. Soultaker

    Seach Engine Friendly URL Support

    hm.. ok, i already tried ultimate seo url's, but that one doesnt work either i'll try some others then. thanks for your support
  5. Soultaker

    Seach Engine Friendly URL Support

    i know that....... i already disabled it long ago, waiting for a responce i ment if someone could help me fix this..
  6. Soultaker

    Seach Engine Friendly URL Support

    anyone that can help me?
  7. Soultaker

    Seach Engine Friendly URL Support

    i putted out the Use Search-Engine Safe URLs option for now, but if i get that error (the live shop is still at /catalog/, but if i get this working, the shop form the root directory is gonna be the live shop)
  8. Soultaker

    Seach Engine Friendly URL Support

    ok, i've moved it to my root directory, but now i get here's the site: http://reijnders.tmn.nl/index.php Anyone know what i did wrong? I followed the steps in install, have all those things enabled, chache map is chmodded to 777, .htacces file is good etc.. I readed this topic, tried some solutions, but still get the same error.. Could you please respond asap? :P This is a live shop, so i have to fix it soon.
  9. Soultaker

    Seach Engine Friendly URL Support

    hello all, i just cant get this working, i did -excactly- what was in the install file, readed this topic etc, but can't gt it working. It's for this site: http://reijnders.tmn.nl/catalog/ I made a test site here with the mod, it just doesnt work, see for yourself: http://reijnders.tmn.nl/test/ What could i have done wrong? I tried it on the normal site too, but didnt work there either. Thanks, Gilian ps, both the test site and normal site use same databse, so all pics dont show in the test site
×