Jump to content

jody

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. I figured it out. Needed to turn Use Search-Engine Safe URLs to "true".
  2. jody

    I figured it out. Needed to turn Use Search-Engine Safe URLs to "true".

  3. jody

    I installed v22d_9 last night and had it working fine. Client was upset because now all his Google links were broken. I tried to explain that google would reindex but he was furious. I uninstalled and reverted back. The links still do not work because there is now an ampersand (&) where a / should be.

    I'm not sure how to fix this. I need some help here pretty quick or I may lose th...

  4. I installed v22d_9 last night and had it working fine. Client was upset because now all his Google links were broken. I tried to explain that google would reindex but he was furious. I uninstalled and reverted back. The links still do not work because there is now an ampersand (&) where a / should be. I'm not sure how to fix this. I need some help here pretty quick or I may lose this client. TIA
  5. I figured it out and boy do I feel stupid. Had nothing to do with updated MySql. The proper code was not in configure.php -- I could have sworn I had checked this (probably a configure.php from another store). Anyway, this great contrib works fine with 4.1x MySql.
  6. I just wanted to add that all id's are correct in the database. I think this has to do with updated MySQL.
  7. I have spent considerable time on the osC forum with no luck. I'm using Options Type Feature v1.71 on several stores successfully. These stores are using MySQL 4.0.17 I recently moved a store from this server to a new server with updated MySQL -- MySQL 4.1.11 Now all the options show as "selects" rather than "text", "radio", etc. Any help would be greatly appreciated. Thanks, Jody
×