Jump to content

jwen

Members
  • Content count

    57
  • Joined

  • Last visited

  1. jwen

    [Contribution]Paypal IPN - Devosc

    error info of "paypal IPN" under "admin -> Customers". the error messenger as below: Status-> All Status-> Completed Status-> Pending The other error messengers are similar. I'v tried to reinstalled and checked the code couple times but still no luck. Iv already made a post seeking for help but that did not help a lot and i have to try again and post here looking for luck. The oringinal post link here. Please anyone help! I dont wanny give it up. Thanks a lot! Regards, jay
  2. Just install the great contribution. Really nice login layout, but i would like to align the boxes of "login", "Create account" and "Direct Checkout". Is anyone know how to do that? Thanks!
  3. What a fantastic layout! I love the way u display your images!! If u dont mind can u show me which contribution do that thing or i have to do it manually please? Thanks Chris! I tried with different number but nothing seems change. I think the 'over size' image produces the problem. Thanks for your recommendation. My store currently beening tested only. I will resize all my images after its open. I just trying to find out a solution whether the problem can be fixed. Then sometimes we need to display really large images it will do the job. But I do appreciate your images layout! :thumbsup:
  4. Hi! I installed the great contribution n everything works fine except for using different explorers. It works perfectly in FireFox but a little bit problem when using IE. In IE when click the thumbnails it does display the actuall pixel image but without the scroll bar even the image is bigger than the screen. Any idea please? you may try to access the link by yourself by clicking the right handside image. Many thanks!
  5. I think I also lose the logout link now (even using normal account). How can I bring it back?
  6. Hi! I just installed the latest PWA. Normal procedure goes well, but when uses an existed email address it produce an error page: "Not Found The requested URL /~toustar.co.uk/login.php/login/fail/reason/An+account+already+exists+for+the+email+address+<i>test@test.com</i>.++You+must+login+here+with+the+password+for+that+account+before+proceeding+t o+checkout. was not found on this server." Also, after the order being proceeded checkout_success.php can not display. Any idea whats wrong with that please! Thanks a lot! Regards, jay
  7. Thanks a lot Jack! I really really appreciate for your help! I didn't mean u forgot about me, I just felt sorry to trouble u time and time again. Your new moded file received. It works fine, everything ok now. I compared the file you moded and the one I did and I found is my fault to replace a similar wrong part of code which produce the problem. Sorry about that! Very thanks again! Regards, jay
  8. Can anyone email me a clean moded admin/categories.php file by the latest verson of Header Tags Controller please? Mine sitll can not work! Thanks a lot! 24star@gmail.com Regards, jay
  9. Hi Jack, Thanks for your file, though it still not work. I tried to remember whats different from the oringinal mod instruction, and the only thing is when I followed the step "CHANGES TO ALL FILES" in file "Install_Catalog.txt", lines of two file(advanced_search_result.php and advanced_search.php) to be moded comes not as exact the same as: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <title><?php echo TITLE; ?></title> but one line more included like: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG; ?>"> <title><?php echo TITLE; ?></title> Code of the two file needs to be moded is exactly the same, while I dont know how to deal with it and just directly replaced them with the code: // BOF: WebMakers.com Changed: Header Tag Controller v2.5.2 // Replaced by header_tags.php if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); } else { ?> <title><?php echo TITLE; ?></title> <?php } // EOF: WebMakers.com Changed: Header Tag Controller v2.5.2 Not sure if that make any difference, or just lost the support of SSL for advanced search? The advanced search function seems ok. I dont know whether these change make something to do with the problem of my categories.php file. Anyway, really appreciate your help! Thanks! Regards, jay
  10. Thanks for bearing my question! I try add the one line code above in my categories.php file, but it makes none difference. Not received the changed file yet, gonna try it when got it. Thanks again! Regards, jay
  11. Sorry to take up your time! Its too long to display the all page categories.php, so I put it here as a download link. Thanks! Here comes my email: 24star@gmail.com Best Regards, jay
  12. jwen

    Attribute Sets Plus

    Sorry to take a place here! A short question: Is there any functions overlayed between the Attributes Set Plus and the AttributesWizzard v0.12? It seems a lot of work to do in order to make it work. I still got an unsovled problem in my admin/categories.php file so i just wanna ensure it. Thanks for the great idea!
  13. Hi Jack, Thanks for the contribution! Its a wonderful tool indeed. I installed the latest version (Header Tags Controller v2.5.5 complete) couple days earlier. But now I found my "Catalog" section of the administration panel can not display. After replaced back a clean categories.php file it works, then I switch back the modified one and found its the only 'Categories/Products' (under 'Catalog' section) part can not be displayed. The problem should rely on the admin/categories.php file, but Im too new to php to sort it out anyway. Any help please! My store almost a clean one, two mods installed before HTC, but that seems nothing to do with the problem. Mods installed: Ultimate SEO URLs v2.1c World Zones v1.9A
  14. jwen

    AttributesWizzard

    I think its nothing to do with the AttributesWizzard contribution because the problem relied on the admin/categories.php file. Displays any other sections (under 'Catalog' of admin panel) is fine (including 'Manage Price Lists' and 'Product Options') except for 'Categories/Products' section. Currently Im still wondering wots wrong it relied on, but I know it relates to the mod (Header Tags Controller v2.5.5) i installed earlier.
  15. jwen

    AttributesWizzard

    Hiya, I just installed ur hack and found my "Catalog" section of the administration panel can not display. I followed the instructions step by step and checked several times but still doubt whats wrong. Any help please!
×