CraXyOW3

Members
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About CraXyOW3

  • Birthday 04/02/1983

Profile Information

  • Real Name
    Kristian
  • Gender
    Male
  • Location
    Sweden
  1. My desperation has ended and once again i saw the importance of checking the bug sections from various sites, this is one of them! http://www.yoja.nl/kb/index.php/Oscommerce...-c-1.html_fixes
  2. I still got this problem with Information PAges Unlimited. The url will not generate. Reposting my last post for information. Yes, iv'e tried several versions of seo.class.php and no juice, tried to twink it too, there is one statement changed in the new IPU wich is the SQL table name, corrected that but still nothing. Please, Help with this! PS: My SQL error is gone btw.
  3. Have you tried turning "Output W3C valid URLs (parameter string)?" to FALSE ? this worked for me. Otherwise, check back on the contribution page for USEO and check the & fix EDIT: Just rechecked this thread and there is the exackt same reply longer up :P
  4. Ok, first time i checked the BUGS section of oscommerce's site and i found my problem ! :D now it works nicely so far! change the if (empty($default) && isset($GLOBALS[$name])) $default = stripslashes($GLOBALS[$name]); to if ( ($default == '' && $GLOBALS[$name] == $values[$i]['id']) || ($default == $values[$i]['id']) );
  5. i got this too, except this, all worked like a charm! line 281 is if (empty($default) && isset($GLOBALS[$name])) $default = stripslashes($GLOBALS[$name]); Complete function is function tep_draw_pull_down_menu($name, $values, $default = '', $parameters = '', $required = false) { $field = '<select name="' . tep_output_string($name) . '"'; if (tep_not_null($parameters)) $field .= ' ' . $parameters; $field .= '>'; if (empty($default) && isset($GLOBALS[$name])) $default = stripslashes($GLOBALS[$name]); for ($i=0, $n=sizeof($values); $i<$n; $i++) { $field .= '<option value="' . tep_output_string($values[$i]['id']) . '"'; if ($default == $values[$i]['id']) { $field .= ' SELECTED'; } $field .= '>' . tep_output_string($values[$i]['text'], array('"' => '"', '\'' => ''', '<' => '<', '>' => '>')) . '</option>'; } $field .= '</select>'; if ($required == true) $field .= TEXT_FIELD_REQUIRED; return $field; }
  6. I got the same problem, also i got some error where the IPU contrib is located stating: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in CATALOUGE\includes\classes\seo.class.php on line 115 Ive been searching the forums from top to toe and found similar problems but no proper answers, the closest one had something to do with HTC and the author "jack_cms" said, answer is in my signature, checked it but found nothing. Other than that error message and that my IPU links looks like /-i-2.html it works nice. My guess is that there is some incompatibility between the new IPU and CEO. Im running: Header Tags Controller V2.6.3 Complete Ultimate SEO URLs - 2.1d with optional Admin settable Product and Category URLs Information Pages Unlimited v2.03 STS v4.5.2 Added headertags.php plugin into STS too. Please, im near completion to my shop and i got an ocean of contribs(listed the major ones only) in it, this is the last one i want so i cry out here, HELP :P EDIT: Checked the se.class.php file and it refererd to IPU db tables as "info_title" wich is now "information_title", renamed the occurances in the file but still no dice! Sorry to bump this Q soo soon! (quite desperate!)
  7. Im having the SEO url problem too, ive checked the seo.class.php and found that it was looking for "info_title" in the database wich is now "information_title", renamed the occurances and retried it all, but still no dice, something more is missing and i cant find that on my own, i cry out for help here now!
  8. I got the same problem, also i got some error where the IPU contrib is located stating: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in CATALOUGE\includes\classes\seo.class.php on line 115 Ive been searching the forums from top to toe and found similar problems but no proper answers, the closest one had something to do with HTC and the author "jack_cms" said, answer is in my signature, checked it but found nothing. Other than that error message and that my IPU links looks like /-i-2.html it works nice. My guess is that there is some incompatibility between the new IPU and CEO. Im running: Header Tags Controller V2.6.3 Complete Ultimate SEO URLs - 2.1d with optional Admin settable Product and Category URLs Information Pages Unlimited v2.03 STS v4.5.2 Added headertags.php plugin into STS too. Please, im near completion to my shop and i got an ocean of contribs(listed the major ones only) in it, this is the last one i want so i cry out here, HELP :P
  9. I dont know if this is the "proper" way to do this, ive been lurking, reading the forums and then some :P I saw that after the second login, when you returned to the rma tracking page, there was two sets of osCid's in the address bar, which is not the way it should be. I then found out that the form when a customer puts in his/her RMA number was not holding the osCid session, so i duplicated from another form and came to this solution which actually works ! in the "returns_track.php" around line 133 find $returns = '<form action="' . $PHP_SELF . '?action=returns_show" method=post> Replace with (If you use SSL) $returns = tep_draw_form('track', tep_href_link(FILENAME_RETURNS_TRACK, 'action=returns_show', 'SSL')) . ' Replace with (Non SSL) tep_draw_form('track', tep_href_link(FILENAME_RETURNS_TRACK, 'action=returns_show', 'NONSSL', false), 'get') . ' Hope this works!
  10. i got the exact problem, i turned on error reporting in my .htaccess file and got this. Parse error: syntax error, unexpected '{' in /usr/xxxxx/htdocs/xx_admin_xx/newsdesk.php on line 16 wich is this part 16: try { 17: if (file_exists($filename)) unlink($filename); 18: } whats wrong ??
  11. TY Alot Alex! This fixed my problems with Newsdesk, been lurking and even started to learn some basic php and sql in the process, but after coding in another language ive been quite stuck with it and had hard time cooping with this. Thnx again, this fix should be mentioned on the contribs section too.
  12. Uhm, well, i have fiddled around with the on clause somewhat now and done some RTFM stuff and so far i have only removed 2 chars and now it works, i dont know if this was a valid solution, but it works now! From $listing_sql = "select " . $select_column_list . " p.newsdesk_id, p.newsdesk_status, p.newsdesk_date_added, pd.newsdesk_article_name, pd.newsdesk_article_shorttext, pd.newsdesk_article_description, pd.newsdesk_article_url, pd.newsdesk_article_url_name, p.newsdesk_image, p.newsdesk_image_two, p.newsdesk_image_three, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as final_price from " . TABLE_NEWSDESK_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_NEWSDESK . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.newsdesk_id = m.manufacturers_id, " . TABLE_NEWSDESK_TO_CATEGORIES . " p2c left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.newsdesk_id = s.products_id where p.newsdesk_status = '1' and p.newsdesk_id = p2c.newsdesk_id and pd.newsdesk_id = p2c.newsdesk_id and pd.language_id = '" . $languages_id . "' and p2c.categories_id = '" . $current_category_id . "'"; To $listing_sql = "select " . $select_column_list . " p.newsdesk_id, p.newsdesk_status, p.newsdesk_date_added, pd.newsdesk_article_name, pd.newsdesk_article_shorttext, pd.newsdesk_article_description, pd.newsdesk_article_url, pd.newsdesk_article_url_name, p.newsdesk_image, p.newsdesk_image_two, p.newsdesk_image_three, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as final_price from " . TABLE_NEWSDESK_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_NEWSDESK . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.newsdesk_id = m.manufacturers_id, " . TABLE_NEWSDESK_TO_CATEGORIES . " p2c left join " . TABLE_SPECIALS . " s on newsdesk_id = s.products_id where p.newsdesk_status = '1' and p.newsdesk_id = p2c.newsdesk_id and pd.newsdesk_id = p2c.newsdesk_id and pd.language_id = '" . $languages_id . "' and p2c.categories_id = '" . $current_category_id . "'"; Third line from bottom was changed "on p.newsdesk_id" to "on newsdesk_id". Now when i got this working, could someone just tell me if this was a "valid" solution ?
  13. *bump* Not a single soul that can help me ?
  14. So, i've downloaded the Contrib "Newsdesk" which is exactly what i was looking for, altho there is one annoying problem i can not figure out on my own and now i turn to the illuminated people here at the forums in hope that you can help me ! The error is the following: 1054 - Unknown column 'p.newsdesk_id' in 'on clause' select count(p.newsdesk_id) as total from newsdesk_description pd, newsdesk p left join manufacturers m on p.newsdesk_id = m.manufacturers_id, newsdesk_to_categories p2c left join specials s on p.newsdesk_id = s.products_id where p.newsdesk_status = '1' and p.newsdesk_id = p2c.newsdesk_id and pd.newsdesk_id = p2c.newsdesk_id and pd.language_id = '4' and p2c.categories_id = '11' [TEP STOP] I am completely blank regarding this problem and really in need of a fix :P I did read about that the sql statement was prior to version 5 faulty, but my knowledge only goes so far... Source: http://www.oscommerce.com/community/contributions,934 Thanks!
  15. Could not find any "EDIT" button for my previous post, but anyway! I have still the same problem and the fix i tried removed the issue regarding that particular error, but it aslo creates anotherone. Now i cant move my products from the left box to the right one. I get a javascript error now, could someone help with this issue ??