Jump to content

Nyte_Prowler

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Nyte_Prowler

  • Birthday 09/22/1964

Profile Information

  1. I fixed my own problem. If someone else has this problem. Do not rely on replacing the categories.php file with the one included. Manually compare line by line.
  2. Hello, There doesn't seem to be any posted here recently and a couple unanswered questions. Hope someone can help. I have started with a clean install of the rc1 version. It seems everything is working properly except for instead of getting http://localhost/newcart/hardware-c-1.html I get http://localhost/newcart/-c-1.html (no category or product name in url) All the links go to the right pages. Anyone have advice?
  3. Nyte_Prowler

    [Contribution] STS v4

    $str=','; for ($i=1, $n=6; $i<=$n; $i++) { $str.= "p.products_subimage$i,"; } $PID = (int)$HTTP_GET_VARS['pID']; $invis = (int)$HTTP_GET_VARS['invis']; $products_query = tep_db_query("select pd.products_name, p.products_model $str p.products_image from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd on p.products_id = pd.products_id where p.products_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['pID'] . "' and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); // END More Pics $products = tep_db_fetch_array($products_query); $sts->template['productname'] = $products['products_name']; $sts->template['productmodel'] = $products['products_model']; $sts->template['popupimage'] = tep_image(DIR_WS_IMAGES . $products['products_image'],'','','', 'name="prodimage"'); $last = 0; for ($i=1, $n=6; $i<=$n; $i++) { if (!tep_not_null($products["products_subimage$i"])) { break; } $last= $i; } $next = $invis + 1; if ($next == $last+1) $next = 0; $back = $invis - 1; if ($back == -1) $back = $last; if (($invis == '0') || ($invis == '')){ $insert = $products['products_image']; } else { $insert = $products['products_subimage' . $invis. '']; } $sts->template['popupimage'] = tep_image(DIR_WS_IMAGES . $insert,'','','', 'name="prodimage"'); if ($last > 0){ $sts->template['back']= '<a href="'.tep_href_link('popup_image.php','pID='.$PID.'&invis='.$back).'">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES.'left.gif', 'previous', '', '', 'border="0"') . '</a>'; $sts->template['next']= '<a href="'.tep_href_link('popup_image.php','pID='.$PID.'&invis='. $next).'">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES.'right.gif', 'next', '', '', 'border="0"') . '</a>'; $sts->template['count']= ($invis+1).'/'.($last+1); } else { $sts->template['back']=''; $sts->template['next']= ''; $sts->template['count']=''; } Thanks Chris, I got the More Pics to work except for the back and next. This is my code but when I put $next} and $back} it displays as text and does not change the picture. Do you mind helping me a bit more? Thanks, Jeff
  4. Nyte_Prowler

    [Contribution] STS v4

    Hello All, I am starting a new cart using Osc RC1. First mod was Bill's recent update for STS. Easy and worked well. I installed the recent of Header Tag Controller and Bill's advise to use the headertags.php file out of the Power Pack mod. I am now installing Mo Pics. I used an older version by surfalot with the STS v4.2 option. Except for the popup_image.php.html, it works. If I disable the popup image in STS module, I can use the standard popup. When I enable it, the only thing that I can get the popup up image to do is display the master image. Does anyone have advise on how to get the popup image to rotate through the multiple pics using the STS popup enabled? Thanks...
  5. Nyte_Prowler

    [Contribution] SEO-G

    Hello, Anyone aware of compatibility issues when installing on Osc RC1? I started with a clean install of osc and installed STS. Now after installing, it is a hit and miss if the cPath gets converted. Anyone have this problem and know a solution? Thanks.
  6. Nyte_Prowler

    New UPS XML Shipping Module available

    where do I find that function at and where do I put it?
  7. Nyte_Prowler

    New UPS XML Shipping Module available

    You are correct. At the time I made the post, I had not followed any of the split_products_instruction.txt or the dimensions.txt instructions since in the readme.txt, Step 6 said they were optional. I have gone through both now. At the bottom of the split_products_instruction.txt it states, In catalog/includes/modules/shipping/upsxml.php (from version 1.2.7) you will find around line 224: if (method_exists($cart, 'get_products_for_packaging') ) { $productsArray = $cart->get_products_for_packaging(); } else { $productsArray = $cart->get_products(); } Once you added the function get_products_for_packaging to the class shopping_cart, this function will be used to pick up the details for packaging and the price for insurance. If you have mods to the original get_products function (like SPPC) be aware that these are not in the function get_products_for_packaging !! I am not understanding what it is telling me to do. Is there something missing?
  8. Nyte_Prowler

    New UPS XML Shipping Module available

    I am installing the UPS XML Shipping Module on an new cart, vers. rc1. After installation, I recieved the following at the top of the product edit page in admin. 1146 - Table 'flt_rc1.table_products_split' doesn't exist select count(*) as total from TABLE_PRODUCTS_SPLIT where products_id = '2' Does anyone know how to correct this problem?
  9. Nyte_Prowler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Nevermind. When I switched from the default Credit Card payment method to the Payment Module for my Gateway, the credit card fields became visible.
  10. Nyte_Prowler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Thank you for the quick reply. That works for orders placed through the cart but does not work when a new order is placed in admin using Manual Order Maker. Manual Order Maker opens a blank Order Entry. I assume that Order Entry only displays Credit Card information if it is already stored in the database and will not show the fields if no information is in the database. I am using the RC1 version of Oscommerce. Would that make a difference?
  11. Nyte_Prowler

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    I am setting up a new cart, currently on a localhost. I have installed the most current versions of Order Editor and Manual Order Maker. We will be taking orders over the phone. When creating a new order, order editor allows me to select credit card as payment method but does not allow entry of information. How do I add and store this information? Is there an add-on that will send a new order through for credit card processing?
  12. Nyte_Prowler

    QBI Quickbooks Import

    If the answer to my question is previously posted and I missed it, I apologize now. I have spent over an hour reading posts to find my answer. I have just started a new shopping cart with the newest download of osCommerce. I bought Beyond Compare and installed other mods. Cart works great except for the following problem. I went through the installation of QBI twice now and came to the same point twice. In the end I reach a point that I come up with the qbi_create.php page. On this page, I have a horizonal navigation that says "Create iif", "Set Up", "Match", "Configure", and "About" Clicking on any of these links takes me to a page not found. Looking at the address bar, I get "www.mywebsite.com/admin/admin/qbi_*.php". Note that admin/ is duplicated as admin/admin/ . Any suggestions as to what I am doing wrong and/or how to fix it. Thank you for your help
  13. Nyte_Prowler

    [Contribution] Open Featured Sets Support

    If I can get this contribution working, I think it will be a great addition to our site. I am not familiar with writing code myself, but am familiar with using WinMerge. I started a new cart with updated contributions to replace an old cart I did alot of patch work to with old contributions a couple years ago. Installation for this contribution was easy and straightforward. Afterwards, admin looked like it was setup properly. When I pulled up the home page, I saw the following message: 1054 - Unknown column 'p.products_id' in 'on clause' select p.products_id, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, pd.products_name, pd.products_description, pd.products_short, p.products_image, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price, m.manufacturers_id, m.manufacturers_name, m.manufacturers_image, m.manufacturer_featured_until, mi.manufacturers_id, mi.languages_id, mi.manufacturers_url from products p, products_description pd, manufacturers m, manufacturers_info mi left join specials s on p.products_id = s.products_id where p.products_status = '1' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '1' and p.manufacturers_id = m.manufacturers_id and m.manufacturers_id = mi.manufacturers_id and mi.languages_id = '1' and m.manufacturer_featured = '1' order by rand() DESC limit 3 [TEP STOP] I have several contributions installed but I am pretty sure the one that is in conflict is Product Description v1.5. Its the only one that I added that would have anything to do with product information. I have a backup of site and database of all my contributions added prior to adding this one. I would like to figure out how to get this one to work before reverting to the backups. Any suggestions or help to clear this error and have both contributions pulling from the correct database tables?
×