Jump to content

dlcmpls

Members
  • Content count

    69
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dlcmpls

  1. *** Please don't tell me to update osCommerce. The customer won't do that. I understand that updating is best, but it's not an option *** Hi everyone. I'm working on a very, very old customer site. The site stopped communicating with Authorize last week. We are using this module: Authorize.net Consolidated v1.7 by Austin519 Of course that's a very, very old module. When running an order, upon final submission of the order, the only message that gets outputted is: The server cannot connect to Authorize.net. Please check your cURL and server settings. I'm guessing this all due to Authorize implementing TLS 1.2 and disabling earlier versions. Our site was running fine until 3/10/18 I can't find a solution. Can anyone advise? I've included a screenshot of the module configuration. *** Please don't tell me to update osCommerce. The customer won't do that. I understand that updating is best, but it's not an option ***
  2. dlcmpls

    Authorize.net Consolidated v1.7 by Austin519

    Thank you Robert and Phil. I fully understand the need to update. But it's not my call. And the client won't do it. Anyone else have suggestions?
  3. Customers are unable to use a Canadian address for shipping. If a customer tries to use a Canadian address, they get this message: This is currently the only shipping method available to use on this order. United States Postal Service United States Postal Service An error occured with the USPS shipping calculations. If you would like to use USPS as your shipping method, please contact the store owner. For testing purposes, I used a public library address in Toronto: 155 Bonis Ave., Toronto, ON M1T 3W6 I have attached a screenshot showing the address fields in my Customer Account and a screenshot of the USPS module settings in Admin. Can anyone provide feedback about this?
  4. dlcmpls

    Canada USPS Shipping Error

    Update - it appears this is happening for all International orders. Can anyone offer advice?
  5. dlcmpls

    Site Search Plus

    Hi Jack. I have an odd situation with the Contribution. I am currently receiving notification emails stating that a customer ran a search, but the search came up empty. However, I know that the searched-on products do exist and I can even find the products if I duplicate the search myself. Here's an example of an email I received from my site that demonstrates the issue: ############################## From: "Art Glass" <owner@@site.com> Date: November 20, 2011 2:48:43 PM CST To: owner@@site.com Subject: Request for product information A visitor who's email address is could not find the following products using the search function: ------------------------------------------------------ b2137-30f ------------------------------------------------------ Additional Comments: ############################### Note that no email address is included in the body of the email. If I go and manually run that same search: b2137-30f I get 3 products. So the search should be valid, and products should be found and shown to the user, but instead I get emails that say no products were found. Any thoughts?
  6. Love the contribution, but we want to give a customer free shipping and a discount. The contribution doesn't allow this. So 2 questions: 1 - Why isn't this allowed? Is it something specific to how osCommerce works? 2 - Any suggestions about how to modify the cont so we can give free shipping and a discount? Thanks for any responses.
  7. dlcmpls

    Free Shipping and a Discount

    Yeah, that's what I thought Chris. Thanks for the feedback. Do you have knowledge as to why it has to be one or the other?
  8. dlcmpls

    Free Shipping and a Discount

    Hi Chris. I messed up on my initial post. We are using the the CCGV contribution: CCGV Credit Class Gift Voucher 6.0 for 2.3.1 That contribution allows us to distribute discount coupon codes to customers and it works well. However, we can't combine a discount with free shipping. The contribution specifically doesn't allow this combination. So we are looking for a way to give customers a deal like: 10% off and free shipping - just use this code When entering the code, the customer gets 10% off their order AND free shipping. We don't want to just offer free shipping to every customer for every order.
  9. dlcmpls

    Credit Class & Gift Vouchers (CCGV) for 2.3.1

    We want to use this contribution to provide free shipping plus a discount. The contribution doesn't allow for this. Why not? Anyone have suggestions for modifying the code to provide free shipping AND a discount at the same time?
  10. dlcmpls

    Credit Class & Gift Voucher

    bump. help!
  11. We are using the Credit Class & Gift Voucher contribution. http://www.oscommerce.com/community/contributions,282/category,all/search,gift+voucher It appears when a coupon is set to use Free Shipping, the discount amount for the coupon is ignored. We want a coupon that has a discount amount (let's say 10% off your order) AND free shipping. Does anyone know of a modification that would accomplish this? Also, if we set up a coupon with just Free Shipping, the free shipping doesn't get applied at checkout. I have confirmed that we are using the modification from [18 Jul 2010] that is supposed to fix this issue, but free shipping is still not being applied. Help!
  12. Disregard. I found my problem. I have 2 versions of the site in question set up locally - a "live" version and a "dev" version. I installed the contribution on the dev site, but the config file in the Admin was pointing to the live site. Since the config was pointing to the live site, and I installed the contribution on the dev site, I wasn't seeing the Module in the admin tools. One of those days.
  13. I've installed the Discount Coupon Codes Contribution but the module is not appearing in Admin > Modules > Order Total. I did see this in the Common Problems section of the README file: # "Discount Coupon" does not appear in the list of Order Total modules under Modules > Order Total in the admin section. Ensure that you have uploaded the module files contained in the contribution package: catalog/includes/modules/order_total/ot_discount_coupon.php catalog/includes/languages/english/modules/order_total/ot_discount_coupon.php I've verified that each of the 2 files mentioned above are in the proper locations. Here's what I see in Modules > Order Total right now: Low Order Fee Shipping 2 Info Sub-Total 1 Info Tax 3 Info Total 4 Info I've gone through the instructions twice, and verified that everything is correct, but I've obviously missed something. Can anyone help?
  14. I've installed the Discount Coupon Codes Contribution but the module is not appearing in Admin > Modules > Order Total. I did see this in the Common Problems section of the README file: # "Discount Coupon" does not appear in the list of Order Total modules under Modules > Order Total in the admin section. Ensure that you have uploaded the module files contained in the contribution package: catalog/includes/modules/order_total/ot_discount_coupon.php catalog/includes/languages/english/modules/order_total/ot_discount_coupon.php I've verified that each of the 2 files mentioned above are in the proper locations. Here's what I see in Modules > Order Total right now: Low Order Fee Shipping 2 Info Sub-Total 1 Info Tax 3 Info Total 4 Info I've gone through the instructions twice, and verified that everything is correct, but I've obviously missed something. Can anyone help?
  15. dlcmpls

    Site Search Plus

    I see my posted ended up on the General Add-Ons Support. I'm reposting in this thread: I'm really liking this contribution. It's so much more robust and useful than the standard osC search. In my database I have a column for products_info in the products_description table. I think this was added as part of another contribution. I need to include that column in the Site Search results. How would I modify Site Search to include the products_info in the search results? I've looked through the code, and tried a few tweaks on my own without success. Any help would be appreciated!
  16. I'm really liking this contribution. It's so much more robust and useful than the standard osC search. In my database I have a column for products_info in the products_description table. I think this was added as part of another contribution. I need to include that column in the Site Search results. How would I modify Site Search to include the products_info in the search results? I've looked through the code, and tried a few tweaks on my own without success. Any help would be appreciated!
  17. Can anyone offer advice on how to calculate FedEx shipping using product dimensions? I've done a bunch of searching but haven't found anything definitive. Help@
  18. My client needs to calculate shipping costs via FedEx using dimensions. I've searched the forums but can't find a definitive answer. Any suggestions? dlc
  19. I tried posting the issue in the FedEx Direct thread but didn't get a response. Can anyone tell me why I am getting the "Invalid Recipient postal code format for specified country" error message from Fed Ex? As far as I can tell osC is sending FedEx the correct recipient country code. I'm really stuck on this so any and all help is very much appreciated. Here's all of the debugging response: Data sent to Fedex for Rating: 0,"25"10,"*********"498,"*******"8,"MN"9,"55114"117,"US"17,"#275"16,"CA"50,"US"75,"LBS"1116,"I"1401,"12.0"1529,"1"1415,"53.05"68,"USD"440,"Y"1273,"01"1333,"1"99,"" Data returned from Fedex for Rating: 0,"125"2,"F059"3,"Invalid Recipient postal code format for specified country."99,"" ***'s have been added over sensitive real data. The items with stars do validate. Help!
  20. dlcmpls

    FedEx Direct 2.06 Support thread

    I'm getting this error after installing the Contribution: ,"Invalid Recipient postal code format for specified country."99,"" I've seen mentions of this error, but I haven't seen any posts about how to resolve it. Can anyone help? I haven't modified the Contribution. dlc
  21. I am using the Fed Ex Direct contribution to set up Fed Ex shipping. I've installed the Contribution, but when I do a test order, I get ,"Invalid Recipient postal code format for specified country."99,"" So obviously there is an error with the data I am sending to Fed Ex, but I don't know what the error is or how to fix it. I haven't modified the contribution in any way. Any thoughts?
  22. I've searched and searched and haven't found a solution to this. Can anyone help? Here's some debugging info: Data returned from Fedex for Rating: 0,"###"2,"####"3,"Invalid Recipient postal code format for specified country."99,"" What do I have to do to remove the Invalid Recipient postal code error? Help!
  23. I've installed this contribution. So far so good, but I am getting this debug error: "Invalid Recipient postal code format for specified country."99,"" Can anyone tell me why I am getting this? I am assuming Fed Ex doesn't like the 99. I am using osC version 2.2 RC2 Help is greatly appreciated.
  24. I've installed this contribution. So far so good, but I am getting this debug error: "Invalid Recipient postal code format for specified country."99,"" Can anyone tell me why I am getting this? I am assuming Fed Ex doesn't like the 99. I am using osC version 2.2 RC2 Help is greatly appreciated.
  25. Sorry, I forgot to post that i am using Fed Ex Direct 2.06.
×