Jump to content

Jimbowsk

Members
  • Content count

    30
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi, I've just installed the Google XML contrib and I'm getting exactly the same error message, i've searched all through the forums to no avail for an answer - anyone have any ideas? TIA
  2. Help! I installed the Search Engine Friendly URLs contribution which worked like a charm, however, when I went back into the Admin panel I get the following error: Parse error: parse error, unexpected '@', expecting '{' in /home/fancydre/public_html/catalog/admin/includes/functions/general.php on line 926 I'm hoping this is something simple - can anyone advise on how I can rectify this (I'm very new to HTML!). TIA, Jimbowsk
  3. Jimbowsk

    Can customer make a one-off payment?

    Hi, Our store has been up and running for a while now, but I've noticed more and more people are canceling the order after the checkout, and it looks as though it's because Paypal is prompting them to create an account to pay. I'm sure my site used to give the option to make a one-off direct payment via paypal, but this doesn't seem to be the case any more. Please help as this is seriously losing me lots of business. TIA, Jimbowsk
  4. Jimbowsk

    Contribution not showing in Admin Panel

    Sorted it!!! The module now shows up in the admin panel, but now have a new problem when I try to run/install it I get the following error: 1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'True', 'False'), ', now())' at line 1 insert into configuration (configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, set_function, date_added) values ('Enable International Shipping', 'MODULE_SHIPPING_INTERNATIONAL_STATUS', 'True', 'Do you want to offer international rate shipping?', '6', '0', 'tep_cfg_select_option(array('True', 'False'), ', now()) Heeeelp!!
  5. Hi y'all, Havin (another) little problem, I've had the Multiple Flat Rates contrib installed and configured so I can price shipping to either the UK & Ireland or International. However, even though all the correct configs have been done in the PHP files the new module doesn't show up in the Admin panel anywhere (should be under the Shipping module). I'm so confused and really need this to start working, any help or suggestions will be greatly appreciated as always! Many thanks, Jimbowsk :thumbsup:
  6. Jimbowsk

    Shipping costs for UK and International!

    I've had the Multiple Table Rates contribution installed and this can be configured to exactly how you want it. Unfortunately this STILL isn't showing up in my admin panel for me to configure despite all the necessary PHP files being in the correct directories! So to answer your question, use the Multiple Table Rates contrib - and if you can get it to show up in your admin panel, please let me know how you did it!! :blush:
  7. Hi, I've had the Multiple Shipping Rate contribution installed and configured yet it doesn't show up in the Admin panel under the shipping modules - it's definitely in the correct directory so I don't understand why it doesn't appear there? Any advice would be greatly appreciated.
  8. Jimbowsk

    Shipping costs for UK and International!

    I've had the 'Multiple Shipping Rates' contribution installed which can provide the customer with the option of Postage to the UK and Ireland or International. The contribution is installed but I'm having a tough time configuring it, it just won't seem to show up in the admin panel - been through the Readme doc several times, I think maybe i'm just a bit stoopid!! ;)
  9. Hi, I've been searching, searching and then searching a little more for an answer to what should be a straighforward question so I'm hoping that you guys could help me out as I can't find anything on the forums! All I need to know is how to set a flat shipping rate for UK shipping and a flat shipping rate for International shipping, please help as I desperately need to configure this on my site as I'm losing cash on international orders!! TIA Bowsk
  10. Hi, Just started using (or at least trying to!) Easy Populate, I can download, edit, upload and split files no problem, but when I try and re-insert the file into the database I get an error message saying 'Product_Model too long' - the only thing is I don't even use the product number field so it's blank anyway! Any help or advice is appreciated as always!
×