Jump to content

Sliper

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sliper


  1. Hi and thanks again for you help.

     

    I didn?t find "pd.products_description,," although if I remove the last coma from 'pd.products_name, pd.products_description,'; below I don?t get the error message, but the contribution still don?t work.

     

    ####[ FIND, 153-154 ]#########################################################

     

    case 'PRODUCT_LIST_NAME':

    $select_column_list .= 'pd.products_name,';

     

    ####[ REPLACE WITH ]##########################################################

     

    case 'PRODUCT_LIST_NAME':

    $select_column_list .= 'pd.products_name, pd.products_description,';

     

     

    I also noticed that i don?t have commas after each line like in the above instruction:

    -----------------------------------------------------------------------

    switch ($column_list[$col]) {

     

    case 'PRODUCT_LIST_MODEL': $select_column_list .= 'p.products_model';

     

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_NAME': $select_column_list .= 'pd.products_name, pd.products_description';

     

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_MANUFACTURER': $select_column_list .= 'm.manufacturers_name';

     

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_QUANTITY': $select_column_list .= 'p.products_quantity';

     

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_IMAGE': $select_column_list .= 'p.products_image';

     

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_WEIGHT': $select_column_list .= 'p.products_weight';

     

    break;

    ------------------------------------------------------------------

     

    Anyone encountered this problem before?


  2. Somehow the first time when i replaced the edited files with my backups they didn?t get replaced. I don?t know why but I decided to overwrite them again, just in case, and guess what. The site is back up.

    Still I have the above 1064 error code with this contrib. Anyone have any suggestions?


  3. I really screwed it up!

     

    I followed the instructions and added the sql code into the database. Then I update the browser and get this:

     

    ----------------------------------------------------------------

    1064 - You have an error in your SQL syntax near ' p.products_id, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, ' at line 1

     

    select p.products_image, pd.products_name, pd.products_description,, p.products_id, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from products_description pd, products p left join manufacturers m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id, products_to_categories p2c left join specials s on p.products_id = s.products_id where p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '1' and p2c.categories_id = '59' order by pd.products_name

     

    [TEP STOP]

    ---------------------------------------------------------------

     

    Does anyone know what is wrong? I need to fix this fast cos im knee deep in it now that the site is down :-(

×