Latest News: (loading..)

webslingers

Members
  • Content count

    121
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About webslingers

Profile Information

  • Real Name
    frank
  1. I see your thumbs now, did you just leave oscthumb off? I am having the same problem, but I didn't change anything. It just started today and only on one of my osc sites. If you fixed it, please let me know how. Thanks!
  2. Because the unlimited info pages aren't part of sts. I don't want to remake all the pages either. I will use that for everything inside sts though.
  3. I would totally do that, if the site wasn't just about done and the client's budget just about gone. I have to get these flash vids working on this page... http://microfence.com/video-i-6.html and then it's done. Soooooo close.
  4. GREAT HELP! Thanks Bill! I'm having a similar problem which this method won't fix. I'm using the unlimited info pages mod and can't figure out where to put all the files. Can this be adapted to fixing that as well? Thanks!
  5. When using STS, what is the best way to display flash video on the template pages? For example, I have a custom template STS page for the home page and want to display a video. What type of flash files should I use, and where do they go once I have them? I can't seem to figure out where the files are supposed to go. Help? Thanks!
  6. Bill just helped me out with this problem. For me, the problem was that another mod (UPSchoice) overwrote catalog/admin/modules.php and left out the important STS block of code. Make sure the below is still in that file. Hope that helps. If not, I'm sure Bill will know what's up. // START STS 4.1 case 'sts': $module_type = 'sts'; $module_directory = DIR_FS_CATALOG_MODULES . 'sts/'; $module_key = 'MODULE_STS_INSTALLED'; define('HEADING_TITLE', HEADING_TITLE_MODULES_STS); break; // END STS 4.1
  7. That's what STS is all about. Just modify the templates to suit your needs. Your making a site for mobile designing but don't know how to design? I think that may have been written wrong?
  8. You rock Bill! The sessions problem was fixed by simply adding $urlcataloglogo as the link... AWESOME! And the STS problem was fixed by doing a compare with UPSchoice. The UPSchoice did in fact overwrite the STS admin module and took out some needed code. Thank you for your help!
  9. Thanks! I will check that out and post my results. I have another question at hand. With STS, it uses html files. How would I make the top header image keep the sessions? An example is... You log into the store, click a few items, add stuff to the cart, and then if you click on the header image to go back to the index page, you are signed out. Any suggestions? Thanks, I'll post again soon.
  10. Thanks Bill! I checked those files and I do have the changes already in there. This is the RC1 version of osc. It's very odd. Any other suggestions? And thanks for the google link, that will help when searching with 2 letter words! :)
  11. This is quite a long support thread. My store for some reason has a problem. The STS in the admin is not working anymore. I click on it and it goes nowhere. The absolute only thing that has been done with the store since it was working fine was 2 new categories and new products. Would that break it? Any help is aprecited. Also the UPS module isn't working either, but that's for another thread. Just odd that these things both broke for no reason.
  12. Hi all! I have recently downloaded and setup OSC. My host has register_globals off, so I used the contrib to fix that problem. Now, when I install a cvv2 mod, everything works, but the credit card number is not showing in the admin section. I'm not sure what is wrong here. Has anyone found a cvv/cvv2 mod that works without globals? Thanks! P.S. I have been serching the forums all week and haven't found an answer.
  13. Did you ever fix this? Anyone know how to fix this?
  14. Have you uploaded all these pages and checked it out through a server?
  15. Recheck everything in the config files. I believe that's where I solved this problem.