Jump to content

kn-medien

Members
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    neufeld
  1. kn-medien

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hello, i have the first? Version from you :-) The Files are from 27.05.2009. My usu.php: * @lastmod $Date:: 2009-05-27 11:20:38 +0100 (Wed, 27 May 2009) $: Date of last commit * @version $Rev:: 73 $: Revision of last commit * @Id $Id:: usu.php 73 2009-05-27 10:20:38Z Rob $: Full Details Question: can i delete the usu::performance in the footer without Problems? I dont have a entry in my admin/config/soe urls. Name Wert Aktion Enable SEO URLs? true Add category parent to product URLs? false Add category parent to begining of URLs? true Filter Short Words 2 Output W3C valid URLs (parameter string)? false Enable SEO cache to save queries? true Enable product cache? true Enable categories cache? true Enable manufacturers cache? true Enable all products seo cache? true Enable articles cache? true Enable topics cache? true Enable information cache? true Enable link directory cache? true Enable automatic redirects? true Enable use Header Tags as name? false Choose URL Rewrite Type Rewrite Enter special character conversions ä=>ae,Ä=>Ae,ü=>ue,Ü=>Ue,ö=>oe,Ö=>Oe,ß=>ss,®=>-,²=>2 Remove all non-alphanumeric characters? false Reset SEO URLs Cache false Uninstall Ultimate SEO false Enable SEO URLs? Enable the SEO URLs? This is a global setting and will turn them off completely. The Problem is, if i have the usu::performance in my footer, i can not use the Display Parse Time Contribution. If i delete the usu::performance entry in my footer.php, i can see the Parse time but with this usu::performance, i see it not. MfG from Germany Andreas
  2. Hello, the W3C says: Line 493, Column 714: cannot generate system identifier for general entity "action" …ite-green-spot-p-8016.html?pid=5684&action=cust_order"></a></td> </tr><tr><t For what is the action=cust_order&;pid=' . $gift_list ??? I have change it to action=cust_order&pid=' . $gift_list but the same Error. Another Problem: the ALT-TAG in the Gifts Box is by my Website "150" by all Gifts? Any Ideas? MfG Andreas from Germany
  3. Thank you Jack. Can you tell me, why i have this: onlineshop/catalog/abschäumer-aqua-medic-aqua-medic-biostar-flotor-abschaeumer-p-3195.html ??? Without WC3 valid URLs i dont have the failure "ä" MfG Andreas
  4. Hi Jack, how can i upgrade from 2-2.2d-4 to 2-2.2d-5 MfG Andreas
  5. Hello Pete, no, i never change the Categories. This... www.mysite.de/onlineshop/catalog/-c-55_0_55.html is not a Website, but Google scans it and if i click the Link, i come to my Site with all Categories (NAMES) with Categories Gifs in the Frontpage and new Items under it. www.mysite.de/onlineshop/catalog/abschaumer-c-55_0_21.html is not correct. The -c-55_0_ is not right. MfG Andreas
  6. Hello, i have installed the newest Version 2-2.2d-4. I have problems with Google. Google scan some Products and make this URL: www.mysite.de/onlineshop/catalog/abschaumer-c-55_0_21.html This is a Categorie. When i click the Google Link, i become a Site with spaces in the Categorie-Box. The right Link is: www.mysite.de/onlineshop/catalog/abschaumer-c-21.html Some Sites are found by Google with: www.mysite.de/onlineshop/catalog/-c-55_0_55.html This Link display all Categories in the Mainpage and spaces in the Categorie-Box too :-( Please HELP me :-( Andreas from Germany
  7. Hello, i have installed the newest Version 2-2.2d-4. I have problems with Google. Google scan some Products and make this URL: http://www.mysite.de/onlineshop/catalog/ab...-c-55_0_21.html This is a Categorie. When i click the Google Link, i become a Site with spaces in the Categorie-Box. The right Link is: http://www.mysite.de/onlineshop/catalog/ab...eumer-c-21.html Some Sites are found by Google with: http://www.mysite.de/onlineshop/catalog/-c-55_0_55.html This Link display all Categories in the Mainpage and spaces in the Categorie-Box too :-( Please HELP me :-( Andreas from Germany
  8. Hello, i have install the last Version from Jack Version Ultimate SEO 2-2.2d-3 today. First i have become this: Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /homepages OK... i have fix it with the Forum. Now i have no Continue Shopping Button in my Shopping Cart and if a User Sign in, the Redirect Page is the Index.php and not the Shopping Cart. Any Idea? MfG Andreas
  9. kn-medien

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hello, i think it is a BUG in SEO-URL-5. I can change the Categorie Adress on every Website with SEO-URL-5!!! I show 2 Categorie IDs and write xx_0_xx ( xx = Cat-IDs ) in the Adressbar and we have the same Problem. SEO write the Adress in the Cache :-( MfG Andreas
  10. kn-medien

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hello, sorry for my english :-( I have a Problem with SEO URL 5. My Site is 8 Years online. I have install before 4 Months the SEO URL 5. No Problems with Google. Now.. yesterday, Google have scan my Site and now are before all Categories the c-55_0_ See here, please: www.xxxxxx.de/.../neu-gartenteich-c-55_0_241.html But it must be: www.xxxxxx.de/.../neu-gartenteich-c-241.html Seo write the new Adress in the Cache and every People becomes the false Adress in this Categorie. I must make a Seo RESET and then is it OK... for the next Time with a Google Link. What can i make now? The second Problem is, that the Categorie with the false Adress have a big Space in the Categorie-Box. Please HELP me... please! MfG Andreas from Germany
  11. kn-medien

    [Contribution] Mindsparx admin

    Hello, i have it now :-) Thank you for this nice contribution!!! Andreas
  12. kn-medien

    [Contribution] Mindsparx admin

    Hello, i have only this screen in admin: I need HELP :-) MfG Andreas
  13. kn-medien

    Optional Related Products, Version 4.0

    Have you find a solution for this Problem? Andreas
  14. kn-medien

    Products Sold

    Hello, have you included the Contribution in your advanced_search_results? MfG Andreas
  15. kn-medien

    New Products Icon

    Hello, i have the same Problem with the ALT-TAGS. I have make the Change few posts above, but now i have no NEW-IMAGE more :'( Is here only 1 People, who this Contribution works without the failure? Andreas
×