Latest News: (loading..)

Bntbrl

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Bntbrl

Profile Information

  • Real Name
    Ed
  1. In the payment module you must "install" the particular module you want. Then you must "edit" the module to mee tyour particular parameters. Like th paypal module, you must enter your paypal address and a couple other paramters to make it work for you. The other methods require credit card processing and you need something like an authorize.net account and a merchant credit card account.
  2. I already have the window coming up. I am just having a problem with the syntax of php putting an address in. I cant figure out what Im doing wrong.
  3. I am having trouble getting a popup window that is secure to come up. I got it to work but it saus "You are leaving a secure blah blah blah" and I dont want that. I cant figure out how to change it. Has anyone else got this to work properly? ---------------- define('MODULE_CREDIT_CARD_PROCESSOR', 'CVV2 Number (<a href="java script:popupWindow(\'' . tep_href_link('images/cvc.jpg') . '\')">' . 'More Info' . '</a>)'); ------------------------------------ I get the http://www.webaddress.com/ when I roll over the link before I click it (at the bottom of the browser) and cant get it to https or to come up without going out of the https.
  4. Try re installing your oscommerce. The database info is missing evidently.
  5. I tried to set this up and I am having problems. What have I done wrong? Can someone please point me in the right direction? I tried to return the altered files back to original and I still get the same error. I have 2.2ms2 setup ------------Error on my webpage when I visit the admin section ...catalog/admin---------- 1046 - No Database Selected select configuration_key as cfgKey, configuration_value as cfgValue from configuration [TEP STOP] ------------------------------------------------------ Heres the text file instructions. It was only a text file. ---------------------------------------------------------- Quick Setup of Admin Authentication. // Open /admin/includes/application_top.php add the following code in // include authentication user/password of administration require(DIR_WS_INCLUDES . 'authen.php'); // Open /admin/includes/configure.php and add the following code in // define admin user/password define('ADMIN_USERNAME', 'admin'); define('ADMIN_PASSWORD', 'mypasword'); // Save the following PHP codes as authen.php in /admin/includes/authen.php <?php if(!isset($PHP_AUTH_USER)) { header('WWW-Authenticate: Basic realm="' . TITLE . '"'); header('HTTP/1.0 401 Unauthorized'); echo $SERVER_NAME . ' Authorization Required.'; exit; } else { if (($PHP_AUTH_USER != ADMIN_USERNAME) || ($PHP_AUTH_PW != ADMIN_PASSWORD)) { header('WWW-Authenticate: Basic realm="' . TITLE. '"'); header('HTTP/1.0 401 Unauthorized'); echo $SERVER_NAME . ' Authorization Required.'; exit; } } ?> -------------------------------------------------------- Any help would be appreciated Thanks