Jump to content
Latest News: (loading..)

jer37

Members
  • Content count

    50
  • Joined

  • Last visited

About jer37

  • Birthday 04/03/1937

Profile Information

  • Real Name
    Gerald Mohr
  • Gender
    Male
  1. I have been away from Oscommerce for some time using Zen Cart as my ecommerce platform. I have had great success with Zen Cart except for one issue and that is the year make model search option used. It works for me but is not allowing me do what I want. My question is with the Oscommerce YMM option , when installed , do I need to point to categories to get it to work as in Zen Cart. The Zen Cart YMM functions with Category - SubCategory - Subcategory and the YMM program needs to know what the assigned category number is to get it started. I have OSC 2.3.3 installed on my computers localhost and YMM installed also but the selection box is not showing. I am assuming that because I have no product linked it will not display but I am probaby wrong so I need help.
  2. jer37

    Printer Ink & Toner Filter

    I have YMM and EP installed and working but would like to try your printer filter addon. I am having problems with the sql query. When I add it to my sql I get the following message. SQL query: -------------------------------------------------------------------------- -- Dumping data for table `printer_category` -- INSERT INTO `printer_category` ( `printer_category_id` , `parent_id` , `category_name` , `lablename` , `productids` , `status` ) VALUES ( 1, 0, 'Filter', 'Filter', '', 'Y' ) , MySQL said: Documentation #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 6 ---------------------------------------------------------------------------- I am fairly new to sql and php so this message is not clear to me. My SQL version is 5.1 working thru Xammp localhost.
  3. Disregard, I loaded the wrong easypopulate_functions file. Jer37
  4. I was experimenting, working upward thru all versions but it is time to stop playing. I have downloaded and installed 2.76i. Easy to install but another error. Fatal error: Call to undefined function tep_get_tax_class_rate() in C:\xampp\htdocs\oscommerce\catalog\admin\easypopulate.php on line 958 I know I can delete the whole entry for "tax to prices" and that clears the error but that seems like I may be cutting out something I will need later. I am not that good with PHP. Still learning. Is there a better way.? jer37
  5. I have EP installed, version 2.1 and it works ok until I try to upload a saved file. I get the following error: Fatal error: Call to undefined function tep_get_uploaded_file() in C:\xampp\htdocs\osc\catalog\admin\easypopulate.php on line 724 Note:I am using xampp as a local host to test addon's before I put them on line. The line refered to in easypopulate is: $file = tep_get_uploaded_file('usrfl'); It is part of: if (is_uploaded_file($usrfl)) { // move the file to where we can work with it $file = tep_get_uploaded_file('usrfl'); //echo "Trying to move file..."; if (is_uploaded_file($file['tmp_name'])) { tep_copy_uploaded_file($file, DIR_FS_DOCUMENT_ROOT . $tempdir); } Need help with that error. Thanks jer37
  6. jer37

    YMM

    OK, I have it working now. Help no longer needed Jer37
  7. jer37

    YMM

    I have the YMM installed and I have make,model and year showing in the drop down. I also have vehicles showing that I have entered for choices. But after that I keep getting lost. I am trying to set up a Tire store and I want customers to at least be able to select their car, make, model and year and find tire choices. But the inventory structure eludes me. I have tried category-sub category-sub category-product, (product being where the I see the make, model and year entries). But how all of this links together I am not sure. I guess I need a block diagram. I will eventually figure it out but some help would be appreciated. My store is not on line yet so I have nothing to show to see what I have so far. I am using my computer with xammp to provide me with local server access. jer37 Thanks in advance for any help.
  8. jer37

    YMM Auto Installer

    Disregard.....Got it working
  9. I installed YMM with the auto installer as instructed then decided to uninstall YMM. Dont ask why, yes I know curiosity killed the cat. After the uninstall when I try to run the auto installer again it fails to work and I get the following message. ------------------------------ A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, or you can continue to see if the script will complete. ------------------------------- I have deleted all files including the SQL file but it still will not install. And reinstalled all new files. I can do it manually but wondered why it wont install a second time. jer37
  10. jer37

    Template

    I have read myself out. I have looked everywhere except the right place I guess. I have STS installed, works great but the templates all come up with the word TEMPLATE in the upper right hand corner and I cannot find out how to get rid of if except for changing the header image to white which will hide the text but not get rid of it. Also I cannot get my logo to show by modifying the the header.php. I have checked my spelling, I have checked the image loc but it is still a no go. Help
  11. jer37

    Customer Private Messages

    Never mind, I figured it out. When entering text in the message box I just add <br> after each line and it creates the look I want. Jer37
  12. jer37

    Customer Private Messages

    I have this add on installed and it works great. But and I may be missing something, I cannot get the message to extend downward or word wrap. Should it do that at all and if not can that be added. I am ok with HTML but PHP muddy's the waters for me. jer37
  13. jer37

    CVV2_version2 vs CVV1.24

    Thanks Mibble I will try that although I was trying to avoid it. I did go into admin/orders.php and pull out the 1.24/1.25 mod but when I did the page would not load so I guess I will have to go through the reverse procedure. jer37
  14. I originally installed cvv1.24 with the cv1.25 upgrade but for some reason the CVV number would not show up in admin so I installed cvv2_version2 and now I can see the CCV number. Problem is I can still see the CVV delete button for CVV1.24 and I cannot delete the CVV number now that I can see it. Not being a PHP person, help wold be greatly appreciated. thanks
  15. jer37

    cvv1.24

    I have CVV 1.24 installed with the 1.25 addin. Everything seemed to be working ok but now when I enter a credit card number and the CVV, then go to Admin to check customer info, the credit card number is there but no CVV number. help thanks in advance
×