Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

simplyclesha

Members
  • Content count

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by simplyclesha

  1. simplyclesha

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Bill, first, thanks for the new products fix link. I didn't know about the second string to comment out. I am using STSv4.5.2 and HTCv2.6.3 Bundle. I was able to import the categories and their descriptions into the database and it's visible in the admin section, but the category descriptions don't show up on the web. I follow the directions in the install file to fill in the tags and added for all sts: Files for normal template sts_user_code.php;headertags.php For some reason it's still not showing up. I know I'm missing something obvious, but i can't see it. As for Q1, I'm going to read through your STS infobox template instructions and try to create the look of the left column boxes that way. Thanks again for the help!
  2. simplyclesha

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi. I hope someone can help me with this. I've installed the update to this mod last week and created a new template for the site and can't seem to figure out these two things. 1. I'm now trying to tweak the links on the site. I'm using CSS through the style.css file found at /style.css. Is this where I make the changes to the boxes in my menu? I can't seem to change the color of the links. Could someone suggest a css string to change this in .infoBoxContents (I think that's where the change needs to be made). 2. I can't get rid of the New Products box on the home page. I've deleted the lines in the /index.php page and it just won't go away. Do I need to get rid of something else somewhere else? Thanks for the help. I'm really loss with these problems.
  3. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Hi Bill. The shop works fine as long as I don't turn on the Product Info portion of the mod. When I do, the add to cart button doesn't work within the template. When I did get it to work on an old shop, the button finally went to the shop, but didn't add the products. I was never able to figure out what caused the problem and gave up on it. I would really like to get this to work correctly because I hate the way the products page is being displayed. These are the mods I have installed: sppc hide products best sellers happy hour price break specials by catergory quick updates easy populate ccgv cvv free shipping cash on pickup points rewards danglind carrot bundled products x-sell sts 4.3
  4. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Does anyone have a fix for this?
  5. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Hi all. I did a clean reinstall of all the mods I want to use and was able to get STS 4 w/header tags to work without a problem. I can create template folders and select them in admin now (wouldn't work before) and I have taken some time to reread the user manual that comes with this mod. I still cannot seem to modify my product info content page. It will not add the contents to the cart. I have the content folder and used the included prod_26 template as a guide and something within that template does not work correctly. I have the $startform$ & $endform$ place holders, but i noticed the template is made using <tbody> tags. What is causing the template not to work & how can I correct it? I would really like to change the look of the content on the product page.
  6. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    I was using the product_inf_26.php file as a guide and just switched things around. The weird thing is if I upload the file as is nothing shows after the options table on the page including the add to cart button. All other default text and placeholder tags are there but not all of the inforamtion is displayed which makes me think it's the template in the content folder before I edit it. The template page doesn't have <form> </form>. Everything is inside <table> and <tbody> tags. This is code from the content > product_info.php_26.html file untouched as I downloaded it: <?php DEFINE ('STS_CONTENT_END_CHAR', '$'); ?> <table border="1" cellpadding="3" cellspacing="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td valign="top"> <p>Product ID 26 content template. Header, columns and footer are from the template of category 1_9<br> Formatted variables go here:<br> $startform$<br> </p> <table style="width: 100%; text-align: left;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="2"> <tbody> <tr> <td style="vertical-align: top;" class="main">$productname$</td> <td style="vertical-align: top;"><br> </td> </tr> </tbody> </table> <div align="right"> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="200" id="AutoNumber1"> <tr> <td>Image and text link to Popup: $product_popup$ </td> </tr> </table> </div> <p><br> Regular Price: $regularprice$<br> Special Price: $specialprice$<br> Product Name: $productname$<br> Product Model: $productmodel$<br> Image Small: $imagesmall$<br> Image Large: $imagelarge$<br> <p>Desc: $productdesc$<p>Option Header: $optionheader$<br> <table border="1"> <tbody> <tr> <td>Option Names:</td> <td>Option Choices</td> </tr> <tr> <td>$optionnames$ </td> <td>$optionchoices$ </td> </tr> </tbody> </table> Reviews: $reviews$<br> Reviews Link:<br> MoreInfo Label: $moreinfolabel$<br> MoreInfo URL: <a href="$moreinfourl$">$moreinfourl$</a><br> ProductDate Label: $productdatelabel$<br> ProductDate: $productdate$<br> Reviews URL: <a href="$reviewsurl$">$reviewsurl$</a><br> Reviews Button: $reviewsbutton$<br> AddToCart Button: $addtocartbutton$<br> Using any image (such as the logo) as an AddToCart button: <input src="images/oscommerce.gif" type="image"><p>$endform$</p> <p>$alsopurchased$<br> </p> </p> </td> </tr> </tbody> </table>
  7. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Rigadin this is what I have in the application_top file: if (DISPLAY_CART == 'true') { $goto = FILENAME_SHOPPING_CART; $parameters = array('action', 'cPath', 'products_id', 'pid'); } else { $goto = basename($PHP_SELF); if ($HTTP_GET_VARS['action'] == 'buy_now') { $parameters = array('action', 'pid', 'products_id'); } else { $parameters = array('action', 'pid'); } } switch ($HTTP_GET_VARS['action']) { // customer wants to update the product quantity in their shopping cart case 'update_product' : for ($i=0, $n=sizeof($HTTP_POST_VARS['products_id']); $i<$n; $i++) { if (in_array($HTTP_POST_VARS['products_id'][$i], (is_array($HTTP_POST_VARS['cart_delete']) ? $HTTP_POST_VARS['cart_delete'] : array()))) { The add to cart button works with the default settings from the sts_inc > product_info.php file, but not with the edited file in my content folder.
  8. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Hello Rigadin. Yes, I have the startform & endform tags in place. All of the content showed on the page and the add to cart button is clickable, it just doesn't add anything to the cart and I can't figure out why. Should the placeholder have a $ at the beginning and the end or just the beginning? ex. $startform$ or $startform$. I'm asking because I noticed you have it only at the beginning.
  9. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Hi everybody. I am back to using v. 4.1 since I couldn't get v 4.3.2 working without errors and I don't really have time to play with it right now. I would like to change the way the content appears on the product page, but can't get the add to cart and reviews buttons to work properly. I have edited the product_info.php page in the content folder and it shows on the page correctly, but when I hit the add to cart button it goes to the shopping cart and nothing is added. When I put the mouse over the reviews button nothing happens. It treats it as if it were just a graphic. Is there a quick fix for this?
  10. simplyclesha

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    Hello. I just installed this mod and finally got it work. The only problem I can't figure out is how to get the text on the right and the unwanted text gone. The text is causing my banner to be off center. Is there a way for fix this? Is there a width & height limit?
  11. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    No, I don't have this in either shop. This is all I have:
  12. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Hello all. I hope you can help me. I've spent the past 2 days trying to figure out why this mod suddenly isn't working corrrectly. I have it on 2 shops and it works on one and 1/2 the time on the other. When I add a product to the cart from the catergory, it sometimes makes it in. When I try to add it from the product page it does get added. I'm not sure where to look other that the content >> product info & the product info pages. I'm not getting any type of error messages, just no products in the cart. When I disable the mod and add the products to the cart it works 100%, so I know it's something I did in the sts coding. the shop is at http://gifts.simplycleshaaromatics.com/catalog/index.php to get a clearer understanding of the problem. Any help would be greatly appreciated.
  13. simplyclesha

    Contribution Issue

    Hello All. I just installed this mod and got it to show up in the catalog and admin without a probelm. When I click the link in the new box i get: No input file specified Did I miss something in the install? I checked the database and the info is there as well. For some reason, it just doesn't seem to be making the connection. Can someone help me with this? TIA
  14. simplyclesha

    Easy Populate & Products Attributes

    Hello everyone. Something strange happened when I installed this mod. I followed the instructions and the mod works fine. The problem is when i click on file manager. I get this error: Did I miss a step somewhere?
  15. Hello. I'm getting this message when I click into some of my catergories and I can't figure out why. I checked the text and everything seems to be the same as the catergories with no problems. Any idea how to fix this?
  16. simplyclesha

    Dangling Carrot (Free Gift/Discount Contrib)

    I hope someone can help me with this old problem. I reinstalled this mod and it works except for the same problem I had before. When you click the gift add to cart button it takes you to the product page instead of adding the item directly to the cart. Is there a fix for this? I've tried playing with this string, but it's not working: $freebie[$p]['message'] .= sprintf(TEXT_QUALIFIED_FOR_GIFT, $currencies->display_price($gift['threshold'],tep_get_tax_rate($gift['products_tax_class_id']))); $freebie[$p]['link'] = '<a href="' . tep_href_link(basename($PHP_SELF), tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=buy_now&products_id=' . $gift['products_id']) . '">' . tep_image_button('button_add_now.gif', 'Select ' . $gift['products_id'] ) . '</a>'; $freebie[$p]['name'] = $gift['products_name']; $freebie[$p]['id'] = $gift['products_id']; $freebie[$p]['image'] = $gift['products_image']; $p++; Has anyone else had this problem and figured out a fix?
  17. Hello. I'm having a problem figuring this one out. When I try to update the quantity in the cart I get this error message: Lines 168-174 catalog/includes/classes/shopping_cart.php function get_quantity($products_id) { if (isset($this->contents[$products_id])) { return $this->contents[$products_id]['qty']; } else { return 0; } } Lines 393-396 catalog/includes/application_top.php $cart->add_cart($HTTP_POST_VARS['products_id'], $cart->get_quantity(tep_get_uprid($HTTP_POST_VARS['products_id'], $HTTP_POST_VARS['id'])) + $HTTP_POST_VARS['cart_quantity'], $HTTP_POST_VARS['id']); } } I tried searching the board & google and I did a few things that I think of to get it to work. The end result of my tweeking shut down the entire shop with another error message.
  18. simplyclesha

    [Contribution] Cross Sell (X-Sell) Admin

    Good Morning. I was wondering if anyone had the correct code to make this mod show up in he new STS v4? I tried the other code in sts_output_code.php and it didn't work. Any suggestions?
  19. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Happy Memorial's Day! I have a quick question. I know with v.3 you were able to add the xsell mod to the sts_output_code.php file using this code: $sts_block_name = 'xsell'; require(STS_START_CAPTURE); require(DIR_WS_MODULES . FILENAME_XSELL_PRODUCTS); require(STS_STOP_CAPTURE); $template['xsell'] = $sts_block['xsell']; When I used it with this version it threw everything off and I got this message: Do I need to make a change somewhere else as well?
  20. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    I may have spoke to soon. I removed all header tag code from the catalog pages and all pages seem to function correctly. When I click onto review this product, I get this: Did I miss a code fix somewhere? Clesha
  21. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Thanks for all of your help Bill!!! Everything's seems to be playing together nicely now. Clesha
  22. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Bill thank you so much, it did work...finally! But it also lead to another problem. When I click into a product I get this: I made the changes you sugessted, removed the HT code from application top, and uploaded the last 3 updates/fixes for the mod. I'm also getting a double banner at the top and a few double boxes in the right column. Any other seeds of .php wisdom? Thanks for the help. I really appreciate it. Clesha
  23. simplyclesha

    [Contribution] STS v4

    Hello. I have just spent the day trying to get this mod to work and finally succeeded...but with a glitch. No header tags. I read through the thread and found the download for header tags update. Now I have this error: When I reinstall the previous file I get the same message when I try to preview the products. Does anyone have a solution to make this go away and the header tags to work properly?
  24. simplyclesha

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hello. I installed v. 4.1 onto my new modified shop and I'm finally ready to use it. When i set the default to true all that's coming up is the footer, date & OSC banner. None of the parameter in the template come up at all. Did I miss something? I'm reading through the STS doc and can't find an answer to solve this. Any help would be appreciated.
  25. Hello. I just installed this mod on a heavily modified shop and for some reason the admin side is stuck on a string of code that hasn't been altered. This is what I'm getting: and this is the block of code before and after the line. The line it's focused on is "case 'new_product_preview':". tep_db_query("insert into " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " (products_id, categories_id) values ('" . (int)$dup_products_id . "', '" . (int)$categories_id . "')"); $products_id = $dup_products_id; } if (USE_CACHE == 'true') { tep_reset_cache_block('categories'); tep_reset_cache_block('also_purchased'); } } tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, 'cPath=' . $categories_id . '&pID=' . $products_id)); break; case 'new_product_preview': // copy image only if modified $products_image = new upload('products_image'); $products_image->set_destination(DIR_FS_CATALOG_IMAGES); if ($products_image->parse() && $products_image->save()) { $products_image_name = $products_image->filename; } else { $products_image_name = (isset($HTTP_POST_VARS['products_previous_image']) ? $HTTP_POST_VARS['products_previous_image'] : ''); } break; } } Can anyone help me fix this?
×