Jump to content

Promaetheus

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  1. i have installed "zones international" contrib in my shop. is there another contrib so that you can automatically show the shipping costs for each zone in the shops shipping.php? or is anybody interested in such a contrib? so when it does not exist i can code such a feature. or does it exist already? it should look like this: zone 1 (austria, germany): - 1kg: 3,90 - 3kg: 5,90 - 5kg: 9,90 zone 2 (france, belgium, ...): - 1,5kg: 5,90 - 9,5kg: 19,90 zone 3 (all others): - 5kg: 19,90 - 9kg: 29,90
  2. i just found the category tabs contribution ( category tabs with subs - v2.0 full package ) it works fine but the "normal" category box only shows the number of entries in this category, but nothing else. i don?t use the subcategories. i am only interested in the category tabs, the subcategories should be shown in the original categories box, but they dont. ;o) what could be the mistake there? has anyone the same problem?
  3. does this contrib work with 2.2ms1 ??? cause i have this old but working version. ;o) lg alex
  4. Promaetheus

    Live Support Fix

    ok guys. here?s a working file-version. with this it should work. <?php /* Live Support v1.2 Author: Mike Lessar <mlessar@bluetruck.net> for use with: osCommerce v2.2, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Released under the GNU General Public License */ require('includes/application_top.php'); ?> <!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html <?php echo HTML_PARAMS; ?>> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <title><?php echo TITLE; ?></title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="includes/stylesheet.css"> </head> <body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0" bgcolor="#FFFFFF"> <script language="javascript"> var win = null; function NewWindow(mypage,myname,w,h,scroll){ LeftPosition = (screen.width) ? (screen.width-w)/2 : 0; TopPosition = (screen.height) ? (screen.height-h)/2 : 0; settings = 'height='+h+',width='+w+',top='+TopPosition+',left='+LeftPosition+',scrollbars='+scroll+',resizable' win = window.open(mypage,myname,settings) } </script> <!-- header //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'header.php'); ?> <!-- header_eof //--> <!-- body //--> <table border="0" width="100%" cellspacing="2" cellpadding="2"> <tr> <td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="1" cellpadding="1" class="columnLeft"> <!-- left_navigation //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'column_left.php'); ?> <!-- left_navigation_eof //--> </table></td> <!-- body_text //--> <td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="pageHeading">Live Support</td> <td class="pageHeading" align="right"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td> <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td valign="top" align="center"> <a href="javascript:void(0);" onclick="NewWindow('ls_start.php','tech','220','200','no');return false"><b style="font-size:14pt;">Live Support starten</b></a><br><br> <a href="javascript:void(0);" onclick="NewWindow('ls_reset.php','tech','220','200','no');return false"><b style="font-size:14pt;">Live Support beenden</b></a> <br> </td> </tr> </table> </td> </tr> </table></td> <!-- body_text_eof //--> </tr> </table> <!-- body_eof //--> <!-- footer //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'footer.php'); ?> <!-- footer_eof //--> <br> </body> </html> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php'); ?> for information: the contrib. is: Live Support 1.2c from Mike Lessar, BUT then the changes from the postings of this thread was applied, and now it works! just one little tricky problem with the sound left. i think there?s an error including the application_top.php. cause even the pics in the admin chatwindow doesnt work! i looked at it and the code require('includes/application_top.php'); which is the same in the catalog/includes/application_top.php , but there it works. and in the adminside not. but it does not compile the from echeo LS_COLOR which is defined in the /includes/application_top.php. logically the sound which is also defined in the /includes/application_top.php doesn?t work too. has anybody a solution for this problem?
  5. Promaetheus

    Live Support Fix

    thank you SOOOOOOOOO much for your help. that fixed my problems. :D i can?t tell you how glad i am!
  6. Promaetheus

    LiveSupport Problem

    please coult somebody help us?
  7. Promaetheus

    LiveSupport Problem

    hi there guys. i?m new to this board and have the same problem. i just installed the live support v1.2c from mike lessar following problem: everything went fine. at my first visit the live-support was not available. so i started it in the admin menue. i called a friend to test the live support. he told me a window opened what telled him: all techs are busy. but in my admin interface nothing happened. and if i clicked on "start live-support" the message: 1 window is open, ... i even couldn?t turn off live-support when i switched of my pc and started the whole thing new - the live support image AVAILABLE didn?t never leav on my homepage. ( sorry for my bad englisch - i am from austria: land of the cows and mountains. ;o)~~~ pls help me! thx alot...
  8. Promaetheus

    Live Support Fix

    hi there guys. i?m new to this board. i just installed the live support v1.2c from mike lessar following problem: everything went fine. at my first visit the live-support was not available. so i started it in the admin menue. i called a friend to test the live support. he told me a window opened what telled him: all techs are busy. but in my admin interface nothing happened. and if i clicked on "start live-support" the message: 1 window is open, ... i even couldn?t turn off live-support when i switched of my pc and started the whole thing new - the live support image AVAILABLE didn?t never leav on my homepage. :o( sorry for my bad englisch - i am from austria: land of the cows and mountains. ;o)~~~ pls help me! thx alot...
×