Jump to content
Latest News: (loading..)

wkdwich

Members
  • Content count

    439
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by wkdwich

  1. Hey Kevin, my older (USPS Rate V4 Intl Rate V2 - v.1.7 on osCMax v2.0.25 - also older) is working, I suspect its because of the limited options I use (FC parcel and priority) but I'd like to get current.. should I just change the 13/16 to 16/16 and the wording on the Standard Post® to USPS Retail Ground™ or upgrade?? I don't have a http.php file in my files at all.. and searching some of the routines, I dont seem to have any of that going on anywhere!!
  2. Goodness Damien!! Would it not have been easier to alter the STRIPE files to work with an older version! hahahaa I'm going to have to read all that modification carefully to see where I want to go with this install.. yes I run a much older version of oscMAX with tons of custom mods, so I;m not about to go running off to install a new cart just to use this module! Did you get it working with your cart now??
  3. wkdwich

    [Development] USPS Shipping Module

    sorry brain fart here :)
  4. wkdwich

    [Development] USPS Shipping Module

    I only see one spot where it needs to change: this is what I am using: /* USPS Rate V4 Intl Rate V2 - v.1.7 $Mod: Changed from Parcel Post to Standard Post 20130129 Kymation $ $Mod: USPS API changes 20130729 Kymation v 1.3 $ Copyright (c) 2012 osCbyJetta Released under the GNU General Public License */ and on line 269 I see: } elseif ($request_type == 'Standard PostRM') { $service = 'PARCEL'; thats the only instance.. should there be more?? And if I make the change prior to the switch on the 17th will the module still work now?
  5. wkdwich

    Support for Stripe.com?

    Hi Gary.. I installed Stripe today on one of my OSCMAX carts but it just keeps failing.. I think it;s got something to with the gift voucher add in.. any ideas for me??
  6. Hey Jim.. I checked my cart this AM and .. everything is working just fine with no update.. I only use First Class, Priority & Express domestic and international.. USPS Rate V4 Intl Rate V2 - v.1.7 $Mod: Changed from Parcel Post to Standard Post 20130129 Kymation $ $Mod: USPS API changes 20130729 Kymation v 1.3 $ thoughts??? I'll definitely update, but apparently I don't have to kill myself doing so..
  7. my 2 cents on this is: 1. when removing the old version make sure there are no traces in the database by doing a search there-in of the configuration table for USPS 1. go back thru your edits of the upgrade.. quite possible you have some section in there 2x's or in the wrong place or some such nonsense..
  8. there is a table in your database that is called"configuration, within that is where the data for the modules (among MANY other things) are stored: -- Table structure for table `configuration` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `configuration` ( `configuration_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `configuration_title` varchar(255) NOT NULL, `configuration_key` varchar(255) NOT NULL, `configuration_value` text NOT NULL, `configuration_description` varchar(255) NOT NULL, `configuration_group_id` int(11) NOT NULL, `sort_order` int(5) DEFAULT NULL, `last_modified` datetime DEFAULT NULL, `date_added` datetime NOT NULL, `use_function` varchar(255) DEFAULT NULL, `set_function` text, PRIMARY KEY (`configuration_id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2032 ; a few of the entries look like this: (70, 'Installed Modules', 'MODULE_SHIPPING_INSTALLED', 'usps.php', 'List of shipping module filenames separated by a semi-colon. This is automatically updated. No need to edit. (Example: ups.php;flat.php;item.php)', 6, 0, '2013-11-20 11:24:47', '2013-06-19 13:55:23', NULL, NULL), (2031, 'Show Weights', 'MODULE_SHIPPING_USPS_WEIGHTS', 'False', 'Displays the package weight on the quotes.', 6, 0, NULL, '2013-11-20 11:24:47', NULL, 'tep_cfg_select_option(array(''True'', ''False''), '), (2030, 'Show International Regulations:', 'MODULE_SHIPPING_USPS_REGULATIONS', 'True', 'Displays international regulations and customs information.', 6, 0, NULL, '2013-11-20 11:24:47', NULL, 'tep_cfg_select_option(array(''True'', ''False''), '), (2029, 'Rates Sort Order:', 'MODULE_SHIPPING_USPS_RATE_SORTER', 'Ascending', 'Ascending: Low to High<br>Descending: High to Low', 6, 0, NULL, '2013-11-20 11:24:47', NULL, 'tep_cfg_select_option(array(''Ascending'', ''Descending''), '), you need to search that table within your database for those entries AFTER you have removed the module. If there are ANY entries in the CONFIGURATION table they should be deleted before reinstalling the module Does that make it clear as mud now?
  9. sorry.. posted too soon.. the reason the restore didnt work, most likely is there is an old entry in there that is not getting removed...
  10. you need to search the configuration table for anything containing usps . while the module is in the "removed/deleted" state, if there is any entries in that table related to USPS they should simply be deleted, then try your reinstall again.. I might reupload the modules/shipping.usps.php once more also before installing
  11. heheh and Jim often forgets to remind: check your DB if you know how for left over entries after you remove the old version.. some are leaving droppings that mess with the new...
  12. wkdwich

    [Development] USPS Shipping Module

    geezus are you telling me my USPS rates are not working again????
  13. Thanks Jim, My oscMax version has the line as: // set the level of error reporting // error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE & ~'E_DEPRECATED'); I see the newest version of OSC has it as: // set the level of error reporting error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE); as you can see, mine is NOT commented out but was still getting the chunk issue notices, so I'll leave the line commented in the usps.php file Now also as an extra note.. my oscMax is 2.0.35 and my client is running 2.5.x On his I had to turn off the display weights then I got quotes.. Mine I always turn off display weights but his he had them ON.. both carts have the display international reg's ON - both are working now.. thanks!
  14. Oh.. thinking.. it might be helpful to have that error message at some point.. can you do a quick have it write to an error log but leave it commented out for the time being???
  15. @@videod In theory I agree and hadn't jumped in the jumping backwards hoop @@kymation thanks for pointing out the line to be commented out.. done.. I have quotes and no errors.. now to head off to fix my clients as I think we have a real solution now - permanent?? probably not.. but its put us all back in business,, thanks everyone!
  16. here ya go.. I just went back in and clicked checkout again (had left it on the catalog main page) that was using an AU address for shipping..yes I got a quote and yes it looks proper: leaving that as is I changed to a US shipping address and now got the same warning, also did get very correct rate quotes.. it allows me to proceed and get to the payment screen and all looks fine there.. no warnings.. shipping is being added at this point properly
  17. Jim, I'm embarrassed to say I dont know.. I was so freaked out by it.. my thought process was cached so I just hit refresh I saw it twice in moving from US to AU shipping several times I'll check again and be sure to stop and examine next time
  18. hate to be the bearer.. but.. SOMETIMES I am getting a warning about cant chunk.. more on the international the domestic.. and now that I want to copy the error message it won;t come up.. grrrrr
  19. @@badlhby aww.. so sorry didnt mean to forget you! thank you for finding that and helping make it work!
  20. @@kymation thanks.. did I say thanks??? woohoo thanks :) :D
  21. woooohooo that worked.. I see just a few itty bitty differences from what I was trying.. specifically.. the chuncked part of that I was totally missing.. thanks all!!!!
  22. Didnt work for me either I did the same except I didnt REMOVE that whole second code chunk (preg replace), just replaced that one line. no quotes, no error message on the site either.. and this is the response report: I fooled with some different settings.. (turning off the Int'l rules option for instance) with no change
  23. I tried this in 2 places and no luck so far.. the first place I placed the chunk was a horror wrong oopps.. added the "chunk" right above I did the decode thing too.. I didnt get any errors, but I didnt get a quote either the entire response I got back from USPS was:
  24. wkdwich

    [Contribution] - USPS Methods

    is this version working?? USPS Rate V4, Intl Rate V2 still is giving me fits.. anyone made the switch? I'm formulating a plan to do this is ya'll tell me it works..
  25. Jim, still messing with this.. was looking back for someone posted their zone rates they use for an interim fix and found your post #785 with a link for clean code for the module file.. I did a compare and I am spot on except for the post #923 strip and post #976 curl codes.. so I guess I maybe just need your copy or Tim's copy to fool with here.. meanwhile... does anyone know what post # that lady posted her zone file info??? or am I losing it did she post it??
×