Jump to content

olsonsp4c

Members
  • Content count

    545
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by olsonsp4c


  1. I downloaded and follow the instructions 2 times -

     

    But when I log to the admin are I do not see anything about STORE MODE...

     

    I click through every link in the admin area - no store mode...

     

    ??

     

    Anyone - I am reading about a SQL thing in the forum but the DOWNLOAD as of April 30, 2009 did not have a sql or any instructions about it??

     

    Thanks

     

    Please do not make such statements without carefully reading through the instructions. You are incorrect. I have copied the instructions from the txt file:

     

    ********************
    * PRE-installation *
    ********************
    
    1. BACKUP your database and all files to be modified by this addon (I'm serious; you'll be glad you did)
    2. RUN store_mode.sql (update your osC database) using phpMyAdmin or comparable mySQL control panel software
    3. UPLOAD the files in the new_files directory to their appropriate osC paths

     

    Scott


  2. I just download and followed all instructions except the step 1. My index.php does not contain the information below. Where should I put this information if I cannot locate it? I was able to locate the codes in all the other steps. Am I missing something here?

     

    **********

    * STEP 1 *

    **********

     

    in catalog/index.php

     

    Find this:

     

    <tr>

    <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

    <tr>

    <td class="pageHeading"><?php echo HEADING_TITLE; ?></td>

    <td class="pageHeading" align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'table_background_default.gif', HEADING_TITLE, HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td>

    </tr>

    </table></td>

    </tr>

     

    It means that you are not using osCommerce rc2a or earlier OR you have such a modified store that the base code is no longer recognizable. If the second case is true, you should hire a coder to do it for you.

     

    Scott


  3. you should just add the if statement around it, something like this:

     

     

    <?php
    // *** BEGIN GOOGLE CHECKOUT ***
    if (STORE_MODE != 'Closed') {
     if (defined('MODULE_PAYMENT_GOOGLECHECKOUT_STATUS') && MODULE_PAYMENT_GOOGLECHECKOUT_STATUS == 'True') {
    include_once('googlecheckout/gcheckout.php');
     }
    }
    // *** END GOOGLE CHECKOUT ***?>

     

    Scott


  4. I am jumping in here!

     

    I am looking to install this contribution and had a question about inserting the "store_mode.sql"

    How is that done? I am going to my site control panel and phpAdmin but not sure how to 'run' this as directed in the installation text. Sorry, completely new at this but willing to learn.. Thanks!

     

    in phpMyAdmin, click the "SQL" icon (Query Window)

    Click the "Import files" tab

    Click the "Browse" button

    Find the file

    Click the "Go" button

     

    You should see a dialogue that tells you if the insert was successful or if there were errors.

     

    Scott


  5. Without looking at your file, I think that you should put it after this:

    / Get the right image for the top-right
    $image = DIR_WS_IMAGES . 'table_background_list.gif';
    if (isset($HTTP_POST_VARS['manufacturers_id'])) {
    $image = tep_db_query("select manufacturers_image from " . TABLE_MANUFACTURERS . " where manufacturers_id = '" . (int)$HTTP_POST_VARS['manufacturers_id'] . "'");
    $image = tep_db_fetch_array($image);
    $image = $image['manufacturers_image'];
    } elseif ($current_category_id) {
    $image = tep_db_query("select categories_image from " . TABLE_CATEGORIES . " where categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
    $image = tep_db_fetch_array($image);
    $image = $image['categories_image'];
    }
    ?>
    </font></div></td>
    </tr>

     

    Scott


  6. Hi

    I have this in my create_account.php and it works. However, in firefox, if I in my browser menu, go to Tools -> Settings and there Settings again and tick the box saying: "Show warning messages when a page contain both encrypted and unencrypted information" , then this warning message pops up.

     

    So I looked at all my images with Web Developer and the ReCaptcha images were not from https but http. Then I disabled the ReCaptcha function and the warning message was gone. So does this mean I have added it wrong to my page? If so, how do I do to fetch the ReCaptcha images from https instead?

     

    how to do this is already in the installation instructions.

    Scott


  7. This is request...not a bug. Where would I look in usps module to add an alert to international customers that there may be problems selecting shipping and to contact the shop owner if needed. I can't for the life of me spot where to put it.

     

    lildog

     

    I've put warnings like this in the catalog/includes/languages/english/checkout_shipping.php at the end of this line:

     

    define('TEXT_CHOOSE_SHIPPING_METHOD', 'Please select the preferred shipping method to use on this order.');

     

    I change it to something like this:

     

    define('TEXT_CHOOSE_SHIPPING_METHOD', 'Please select the preferred shipping method to use on this order.<br><br>If you have ordered using International shippping...');

     

    Scott


  8. I am now having the same problem for both domestic and international rates.

     

    lildog

     

    Unfortunately, almost every time you get that error, it will be the USPS servers' fault rather than the addon's fault (domestic shipping only). There is an exception. I know that USPS changed their text definitions for international shipments in the API; however, no addon has been updated yet to support the changed shipping definitions that I'm aware of...

     

    Scott


  9. sorry this is the step you missed:

     

    catalog/admin/modules.php
    
    *****************************************
    Find This code somewhere around line 43:
    *****************************************
    
    if (tep_not_null($action)) {
    switch ($action) {
      case 'save':
    	while (list($key, $value) = each($HTTP_POST_VARS['configuration'])) {
    
    ***********************************************
    INSERT THE FOLLOWING CODE AFTER THE ABOVE LINE:
    ***********************************************
    
    	  if( is_array( $value ) ){
    	  $value = implode( ", ", $value);
    	  $value = ereg_replace (", --none--", "", $value);
    		}
    
    ****************************
    SO IT SHOULD LOOK LIKE THIS:
    ****************************
    
    if (tep_not_null($action)) {
    switch ($action) {
      case 'save':
    	while (list($key, $value) = each($HTTP_POST_VARS['configuration'])) {
    	  if( is_array( $value ) ){
    	  $value = implode( ", ", $value);
    	  $value = ereg_replace (", --none--", "", $value);
    		}
    	  tep_db_query("update " . TABLE_CONFIGURATION . " set configuration_value = '" . $value . "' where configuration_key = '" . $key . "'");
    	}
    	tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_MODULES, 'set=' . $set . '&module=' . $HTTP_GET_VARS['module']));
    	break;
      case 'install':

     

    Scott


  10. Have instaled both the 4.2.1 and 4.3.

     

    Deinstalled and reinstalled and edited the admin options.

     

    In 4.3 entered user name and pw and they were replaced with the word array after update.

     

    In 4.2.1 ticked various option and after update this is displayed.

     

     

    USPS Options

    Array

     

    Domestic Insurance Options

    None

     

    International Insurance Options

    None

     

    Domestic Shipping Methods

    Array

     

    Int'l Shipping Methods

    Array

     

    Can't find anything yet in the forum but will keep looking.

     

    Any thoughts?

     

    you missed the insert into general.php

    Scott

×