Jump to content

melvins138

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by melvins138

  1. melvins138

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Nevermind. After searching a little more, I found this link about the very same problem. Problem fixed. Thanks, Vger, for a great contribution. It was exactly what my client needed. Melvins138
  2. melvins138

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    I have searched this thread with no solution to this specific problem. I have installed the Discount Coupon and it seems to be running fine, every coupon I create works except one. When I try and do a percentage off a specific "Valid Categories List" or a "Valid Product List" the coupon doesn't get applied. When I try it with an exact dollar amount, it works. Basically, why won't the percentage off work when applied to specific Categories or Products?
  3. melvins138

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    I installed this contribution, and everything works with the Coupon Code find except for one thing. During the payment process, you are required to put in the Credit Card information, then the Coupon Code and then click redeem on the code. You then find out what the savings is, but are now required to enter the Credit Card information again before checking out. How do I fix it so you don't have to enter the CC info more than once? Melvins138 I hope this hadn't already been addressed. I did a search but didn't find anything.
  4. I need assistance with a shipping problem. My client's site (which someone else created, that I maintain) has individual shipping prices for each product. Those shipping prices are controlled in the "Products Attributes" section. For example "Product A" cost $5 to ship, and "Product B" cost $6 to ship, and when you add both Products A & B to the cart, they cost $11 to ship, which is the way they want it, because most of the products are large and heavy. Now my client wants to ship "Product C" for $5, but when you add two "Product C" to the cart shipping is $10. "Product C" is smaller and is able to pack more than one in a box, and shipping costs don't increase with high quantities. They want a way to ship up to 10 "Product C" for $5, 20 to 30 "Product C" for $8 and so on. The amount people buy varies, some buy one; some buy 50. Is there a contribution that will allow me to control shipping costs for multiple quantities on specific products? Melvins138
  5. melvins138

    Shipping Multiple Items

    Is this possible? Any suggestions?
  6. That did the trick!!!!! Thank you, Thank you. I might take the notes from this thread and make an update to the contribution. Melvins
  7. Could you point me in the right direction on what those changes are? I've re-read the install, and it is a little vague. Melvins138
  8. Wheeloftime, Nice!!! That seemed to get it showing on the shop side by replacing line 20 with: if ($random_product = tep_random_select("select p.products_id, pd.products_name, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_image, hhs.specials_price_happy_hours, hhs.status_happy_hours, hhs.happy_hours_beginning_date, hhs.happy_hours_end_date, hhs.happy_hours_beginning_time, hhs.happy_hours_end_time, hhs.specials_date_added from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_HAPPY_HOURS_SPECIALS_BASIC . " hhs where p.products_status = '1' and p.products_id = hhs.products_id and pd.products_id = hhs.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and hhs.status_happy_hours = '1' and '" . $uhrzeit . "' BETWEEN hhs.happy_hours_beginning_time and hhs.happy_hours_end_time and now() >= hhs.happy_hours_beginning_date and now() <= hhs.happy_hours_end_date order by hhs.specials_date_added desc limit " . MAX_RANDOM_SELECT_SPECIALS)) { Now there seems to be a problem with the shopping cart side, because it's not recognizing the price change. I'll have to see if there is a solution in shopping_cart.php. Once again thanks, Melvins138
  9. John, I am having the exact same problem. Happy Hour seems to work fine in the admin side, but nothing shows on the shop side. I too have installed it twice and changed settings with no avail. I even alter the database, which will cause an error, so I know that something is working, but nothing shows when everything is installed "correctly". I was really excited by this contribution, it's exactly what my client wanted on their wite, it's just a shame that it's not currently working. I'm getting ready to send the author of the contribution a message asking about this problem. When, or if, I hear anything, I'll follow it up here. Melvins138
×