Jump to content

aejeffor

Members
  • Content count

    69
  • Joined

  • Last visited

About aejeffor

  • Birthday 05/02/1977

Profile Information

  1. aejeffor

    Featured Product Support v1.5.4

    Bill/Anyone, I have been 'trial and erroring' with this contribution now for a month, and I cannot get it work as designed. I have installed and reinstalled it several times now just in case I was missing something but it still gives me the same problem. The featured product appears on every page, that I add the $featuredbox tag to. However, it will not show the proper category. It keeps showing a random one. I have debugged it to the point where, I can get it to show the proper featured product, ONLY if I am in a category that has just categories below it. As soon as I add an item to the top level category, the featured box begins to output random products again. Here is an example: Main category - Oils Sub Category - Nut Oils Sub Category - Olive Oils Sub Category - Other Oils If I have the above structure, the contribution will work correctly for the Top Level Oils Page. However, the moment I add a regular item to the Oils category (not the subcategories) then the contribution reverts back to random products. And the subcategories, which also have subcategories,and items within them, always have a random product. Im pulling my hair out on this one. If anyone has ideas, please let me know. Thank you in advance
  2. aejeffor

    Featured Product Support v1.5.4

    Before anyone berates me for not reading the forum, I have already tried the nested subcategories featured.php page. It works, but pulls random products instead of products in that category. It seems to me that it is almost there, just one small edit and it would work, but unfortunately, I dont know where to make that edit. Any ideas or thoughts would be appreciated.
  3. aejeffor

    Featured Product Support v1.5.4

    Bill, I have figured out my issue for the most part. I have never used a stock OSC site without some sort of template system, so I was not distinguishing properly between the infobox for the featured product and the featured product box that appears on the bottom of the page in the middle of the content. The infobox always shows a random product. I have created an STS tag per your instructions for this on the homepage of my site before anyone goes into any category. There will always be a rotating random product there. That works fine. For the interior pages, I needed to take the code that creates the main featured product box and create an sts tag for that. My reasoning is that I want a featured product for each category to appear within the area of the product listings on the index.php pages. I want each category to only show products from that category while the user is browsing the categories. So, I added an STS tag for that using the code in /includes/modules/featured.php After upload, to my surprise, it worked. However, All of my categories are at least two levels deep, i.e. index.php?cpath=3_232_384 The featured product module only appears when the user is browsing the index.php?cpath=3 category, and not the subcategories within it like index.php?cpath=3_232 , etc.. My question after all of that, is ... is there a way to make the module work for the subcategories also. I took a look at the SQL queries at the top of the module itself, and Im not knowledgeable enough to be able to figure this one out. Does this make sense to you? Thank you again for your time.
  4. i had installed product thumbnail listing v 1.1 to serve my purposes, but realized there was no page settings for x number of results on a page. I asked spooks, and he said that i should upgrade to product listin enhancements, thumbnails, and manufacturer headings v 1.8. He told me that i could run the update file and that would be it. The old version worked perfectly minus the page issue, now that i have upgraded, i have distorted thumbnails, some are enlarged, and others are shrunk. i have the following admin settings: and the following results (first two are distorted and enlarged way bigger than 110 pixels wide and second one is shrunken...all images are the exact same original size) I am running the on the fly thumbnailer contribution, but it worked fine with the original product thumbnail listing 1.1 contribution, so im not sure if there were changes made in how the product_listing.php gets the thumbnail from that version to this? Anyone with an idea or clue on where to start looking, I would thoroughly appreciate the time.
  5. aejeffor

    Featured Product Support v1.5.4

    Bill, I appreciate your response. Please know I am not trying to waste anyones time here. I have followed your instructions to the letter and am still only producing the infobox for the featured products which is random, not the categorized ones. I am using the $content tag as well as a new tag created per your instructions. No worries though. I wont take up any more of your time. Ill either figure it out or use another contribution. Thanks again
  6. aejeffor

    Featured Product Support v1.5.4

    i have done a little more digging and debugging with the sts system turned off, and have discovered the following in regards to why the products displayed are random no matter what category the user is in: the sts instructions tell you to use the $featuredbox tag where you want the featured item to appear. However, this tag is the info box that appears in the left column on a non-templated store's main index page. And this box is always random. So, I need to figure out how to call the featured product that appears on the main category page into the template. Ive looked thoroughly and for the life of me, cannot figure out how to make this work. Anyone have any ideas?
  7. aejeffor

    Featured Product Support v1.5.4

    Hey Mindtwist, I understand that this is how the contribution is designed to work, however I am getting different results, and really dont know where to start looking for the reason. I am using STS templates per the documentation, and have the following templates structure for all of my categories: index.php.html index.php_213.html index.php_210.html index.php_215.html etc. etc. etc. Im putting items in the featured products admin, and they all still appear randomly no matter what category the user is in. I was hoping someone else had run into this and could advise me where to start debugging. Im not much more than a cutter and paster when it comes to PHP, but I could certainly use any advice anyone has. Thanks
  8. aejeffor

    Featured Product Support v1.5.4

    has anyone successfully been able to show category specific featured products? ie, only the featured products in the salt category appear when the user is browsing in the salt category, etc.? i have read this entire post and cant seem to find anyone with the answer or the same problem, so im thinking I may have some small peice of code messed up somehow. Any suggestions or help would be appreciated greatly! :blush:
  9. aejeffor

    Featured Product Support v1.5.4

    Also, Has anyone successfully been able to use the product description in the featured box? Id like the item picture witha description to appear rather than just the picture and item name. Thanks
  10. aejeffor

    Featured Product Support v1.5.4

    Has anyone experienced the issue I raised above, where the product appearing in thefeatured box, continues to be random no matter what category you are in? I need each category to have its own featured product. Am I misinformed that this contribution will accomplish this? Thank you all for your time, in advance.
  11. aejeffor

    Featured Product Support v1.5.4

    Hello all, I have searched all 13 pages of this thread and have yet to see a similar question or answer, so if I missed it, my apologies. I am using 1.61 with STS. I have separate index.php templates for each category. On each template I am calling the $featuredbox tag at the top of the page to show a featured product in each category. Everything works with the installation with the exception of the products displaying. I was under the impression that the product displayed in the $featuredbox would be only a product from the category passed in the URL. However, I get a random featured product no matter what category Im in. Im positive this is a small edit needed on my part, or an incorrect configuration, but I cant for the life of me figure out how to repair this. If anyone has suggestions, it would be greatly appreciated.
  12. Hi all, I am searching for a way to add a one page survey to the checkout process, between checkout shipping, and checkoutpayment. The survey will write to the db, append the order number to the results, and email the admin the results. I have seen it done on another oscommerce site, but I cannot find a working contribution for it anywhere. I have looked throught he contributions listed when i searched 'survey' and one is an emailed survey, another is an incomplete contribution. Has anyone successfully accomplished this? If so, any pointers or breadcrumbs would be appreciated. Thanks!!
  13. Lil dog I fixed the error I think, but im not sure that it is permanent, if that makes sense. Basically, this error was appearing when a customer was selected in the admin that was created before I made the edits to the $guestaccount=null to $guestaccount=0 line. So this customer was still in the db, but had null for an address. When the function tried to merge the columns for that customer, I got the error. So, I went into the db and deleted this customer, and the error disappeared. Im just hoping that it is permanent. Does this make sense to you? LilDog you are great, and I appreciate the excellent advice you have supplied so far. Im learning slowly, but its members like you that help us less experienced coders to learn. Thank you again!
  14. Thank you for your help lildog, you were right, it was a missing table in the db from another contribution. I added the tables, and all is good now, except one thing, and I think this is a PWA issue. Nafri had the same issue from June 1, 2008 and posted on here, but i never saw a response from anyone. When I am in the admin panel and click on customers...i get the customers screen, but i also have the following warnings at the top of the page.... Anyone else seen this...LilDog?
  15. I thought I had all of my issues worked out, but apparently not. Lil dog, I made the edits that you suggested yesterday in the private message, and it seemed to fix everything. Now when I try to login as a registered user, Im getting this unknown column error. Any ideas why or where to start looking for a fix?
×