Jump to content

Thunderstorm

Members
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thunderstorm

  1. Thunderstorm

    [Contribution] Virtual Mall 1.1

    Hiyas I installed the version 1.2 of this contrib on OSC MS2. just 2 problems 1. when i login into admin and click the "login" button it says page cant be displayed but if i refresh its ok from then on. My test store owners cant login at all. 2. when i try to create a admin (store owner) with permissions to only access a store i get this error Warning: implode(): Bad arguments. in C:\files\web sites files\mall\admin\administrators.php on line 21 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\files\web sites files\mall\admin\administrators.php:21) in C:\files\web sites files\mall\admin\includes\functions\general.php on line 18 this is the code from around line 21 in administrators.php if ($administrators_adm_type == 'all' ) { $aPages = '*'; } else { $aPages = implode( '|', $administrators_adm_pages ); } tep_db_query("update " . TABLE_ADMINISTRATORS . " set administrators_username = '" .tep_db_input($administrators_username) . "', administrators_password = '" . tep_db_input($administrators_password) . "', administrators_allowed_pages = '" . tep_db_input($aPages) . "', store_id = '" . (int)$store_id . "' where administrators_id = '". (int)$administrators_id . "'"); tep_redirect(tep_href_link('administrators.php', tep_get_all_get_params(array('cID', 'action')))); break; any ideas ? thanx heaps :)
  2. Thunderstorm

    Cannot make shipping cost stay in database

    hi Is this for the individual shipping contrib? If so i get the same thing, i dont have a fix but im hoping one of these nice people will point me in the right direction :) Thanx
  3. Thunderstorm

    Option Type Feature v1.6 (for osc 2.2 MS2)

    Hi there Chandra : thank you for this contrib, i made the changes as per the files / instructions and it worked first time :) ver MS2 Thanks heaps :)
  4. Hi tiz me again Ignore that last comment "After that its just a matter of changng the alignment by changng the "center" to what ever side you want it on, EG "right" " To do the alignment you need to move this line around to where you want it. <?php require(DIR_WS_MODULES . FILENAME_ADDITIONAL_IMAGES); ?> i placed it like this in my product_info.php around line 150 <script language="javascript"><!-- document.write('<?php echo '<a href="javascript:popupWindow('' . tep_href_link(FILENAME_POPUP_IMAGE, 'pID=' . $product_info['products_id']) . '')">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], addslashes($product_info['products_name']), DISPLAY_IMAGE_WIDTH, DISPLAY_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br>' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a>'; ?>'); //--></script> <noscript> <?php echo '<a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image']) . '" target="_blank">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], $product_info['products_name'], DISPLAY_IMAGE_WIDTH, DISPLAY_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br>' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a>'; ?> </noscript><BR> <?php require(DIR_WS_MODULES . FILENAME_ADDITIONAL_IMAGES); ?> </td> </tr> </table> Hope i havent confused anyone
  5. Hi again, I got it to go verticlly change this in additional_images.php $col ++; if ($col > 2) { $col = 0; $row ++; to this $row ++; if ($row > 2) { $col ++; $row = 0; After that its just a matter of changng the alignment by changng the "center" to what ever side you want it on, EG "right" Thanx heaps and it will display verticlly
  6. Hi there Just wanna say thanx for this great contrib, installed on MS2 and worked first time. :) Just a question though. Instead of the additional images being horizontal as htey are now, how would one get them to display verticlly under the main image ? Thanx heaps :)
  7. Thunderstorm

    [Contribution] Family Products-MS2

    Blueline : Email sent :) hope it helps
  8. Thunderstorm

    [Contribution] Family Products-MS2

    Blueline: have a look at my faq here , http://net-tech.net.nz/info.php?id=20 if you look at related topics, see how some topics are related and some arnt? is this what you need to achieve with the products? if so i can send you the script set with sql tables so you can see how the relatonships work and maybe use them.
  9. forgot to menton hte 16 port switch has an indiv ship price, the rest are flatrate Thanx heaps
  10. Farrukh : Thank you for the fixes, still wont update the tables in hte admin part but if i enter a value with phpmyadmin it will pull the values out and display them. no errors in checkout_shipping but i have one question about it, when i buy a product with indiv ship pricing by its self its fine , but i i buy 2 products, one wth indiv ship and one wth a flatrate, it ignores the flatrate one and only charges the indiv ship product, if i buy a product with flatrate and nothing else its also fine, is it supposed to do that? Have a play at my site to see what i mean, http://net-tech.net.nz Thanx heaps.
  11. Farrukh : im stll gettng an error in checkout_shipping.php on line 36 Fatal error: Call to undefined function: tep_get_configuration_key_value() in C:filesweb sites filescatalogincludesclassesshipping.php on line 36 code from that area // if no shipping destination address was selected, use the customers own address as default if (!tep_session_is_registered('sendto')) { tep_session_register('sendto'); $sendto = $customer_default_address_id; } else { // verify the selected shipping address $check_address_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_ADDRESS_BOOK . " where customers_id = '" . (int)$customer_id . "' and address_book_id = '" . (int)$sendto . "'"); $check_address = tep_db_fetch_array($check_address_query); if ($check_address['total'] != '1') { $sendto = $customer_default_address_id; if (tep_session_is_registered('shipping')) tep_session_unregister('shipping'); } } also the admin part doesnt have errors now but its not updating the tables. any ideas? oohh also i am using "retail price" mod, would this be clashing with it? Thanx heaps
  12. Hi there i have seen this working but for me it doesnt. it brings up the "page loading" bit but doesnt show the image once its loaded if its loading at all Any ideas? Thanx heaps. ver MS2
  13. Thunderstorm

    oscommerce menu

    Hi there this is hte contrib here http://www.oscommerce.com/community/contributions,1033 Hope it helps
  14. and in the contrib hte file "indvship.php " is in /includes/modules/ isnt it supposed to be in /includes/modules/shipping/ Thanx heaps
  15. Hi there Thanx for this contrib but i have a few errors. On checkout_shipping.php this happens Fatal error: Call to undefined function: tep_get_configuration_key_value() in C:filesweb sites filescatalogcheckout_shipping.php on line 17 This is the code from that area require('includes/application_top.php'); require('includes/classes/http_client.php'); // BOF: Individual Shipping if (tep_get_configuration_key_value('MODULE_SHIPPING_INDVSHIP_STATUS') and $shiptotal) { tep_session_unregister('shipping'); } // EOF: Individual Shipping // if the customer is not logged on, redirect them to the login page if (!tep_session_is_registered('customer_id')) { $navigation->set_snapshot(); tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL')); and in the admin area when i go to update the product wth new ship price this happens. 1054 - Unknown column 'products_ship_method' in 'field list' update products set products_quantity = '0', products_ship_method = '', products_model = 'L7VMM2', products_price = '103.0000', products_retail_price = '149.00', products_date_available = null, products_weight = '0.00', products_status = '1', products_tax_class_id = '1', manufacturers_id = '', products_image = 'l7vmm2v11.jpg', products_last_modified = now() where products_id = '44' [TEP STOP] i have triple checked the code to make sure i did t right using a fle comparing program and they are perfect. same as yours. version MS2 any ideas? Thanx heaps.
  16. Thunderstorm

    [Contribution] NZ Bank Transfer

    Hi there Yup me too would lke to thank those who responded to this thread with help :) i was rewritng the module and had it almost done and working when an email come in for the fix lol Thanx heaps :)
  17. Thunderstorm

    [Contribution] NZ Bank Transfer

    Hi there I too also run a NZ oscommerce site and am using this contrib as well with the same prob as rob anderson. same version of oscommerce. any ideas we can try? Thanx heaps
  18. Thunderstorm

    Information unlimited

    hi there anyone know where the contrib information unlimited is? its the one that was basicly capable of letting you add hundreds of pages not the OSwrapper one or the infobox unlimited one. i spent all day searching the contribs area and the forum but to no avail thanx heaps
  19. Hi loxly I realise not everyone could use this but i run an computer hardware shop that is online only so i order products as i need them. So hence the need to keep up my product in sync with my suppliers list, so need to activate and de-activate as his stock comes and goes. The Ep script has cut this down considerably but im still spending too much time updating the data base with new and old products. Maybe i should pay someone 10c a product to update it for me lol
  20. hi Couldnt the script be tweaked to compare what is / isnt in the database against the EP sheet and activate/de-activate products accordingly?
  21. I have been sucessfully using this contrib and its saving me hours of updating each week as my prices change weekly. just one thing i would like to know is- what code would i need to place to make it deactivate products automaticly if they arnt on the EP sheet . so basiclly a feature that will de-activate products that are in the sql database but arnt on the sheet, and activate products that are de-activated in the database but are on the sheet Thanx Heaps
  22. Thunderstorm

    Information unlimited

    Thanx heaps stuart Couldnt find it before but now i knw where it is i find it straight away. The contribs area needs a search feature me thinks :)
  23. Thunderstorm

    newsletter contribution keeps failing

    i get this same error as well the shop using it is a snapshot from august 2002. also on the subscribe page the continue button doesnt show.
  24. Thunderstorm

    EasyPopulate 2.4, now with Froogle support!

    Thank you your help fast freddy I did as you suggested and discovered that i had to comment out these lines 1569 - 1577 Then i had a another error but i removed the "$" from my txt file on the prices and all was good :) Once again, many thanx Many thanx to the contribution author as well
  25. Thunderstorm

    EasyPopulate 2.4, now with Froogle support!

    here's a snippet from my txt file in excell if it helps. thanx heaps, this will save me hours or work when its working :)
×