Latest News: (loading..)

Onstar

Members
  • Content count

    176
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Onstar

Profile Information

  • Real Name
    Ifeanyi Emeka
  1. Warning: main(includes/boxes/storefeed.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/chekelek/mydomaingoeshere.com/admin/includes/column_left.php on line 21 Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/boxes/storefeed.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /hsphere/local/home/chekelek/mydomaingoeshere.com/admin/includes/column_left.php on line 21 This error above is the error message i got trying to installing the contribution. Does anyone know what the problem is. I have checked and I have the file storefeed.php. I do not have catalog/../ because my shop is modified. but I made sure it is installed: mydomain/admin/includes/column_left.php. Thanks
  2. Hello, Can someone help me with this: I uploaded my products with Easypopulate. The problem I am having is that my product prices ( v_products_price) is being set to $0 in the catalog. Any help or suggestion will help me a lot. Thanks
  3. Hi All, I installed Easypopulater 2.8MS2 which suppose to support: 'v_specials_price', 'v_specials_date_avail', 'v_specials_expires_date', The problem is that the "specials price" is displayed in my online store. But, when I try to download the catalog into excel (.csv), specials price, data available, and specials expiry date is not downloaded. It is like somehow they are ignored. Does anybody have this problem and a solution? Is there a place I need to turn on any of these variables? Thanks for your help.
  4. I have installed easypopulate 2.8 MS-2. 1. I installed all the files 2. Ran the update.sql, but the 'easy populate' is not showing up in admin>configuration. When I ran the update.sql, I get the following error message: Error SQL query: INSERT INTO configuration_group( configuration_group_id, configuration_group_title, configuration_group_description, sort_order, visible ) VALUES ( '17', 'Easy Populate', 'Easy Populate', '17', '1' ); MySQL said: #1062 - Duplicate entry '17' for key 1 How is that possible when the followng query was successful: DELETE FROM configuration_group WHERE configuration_group_id='17' AND configuration_group_title='Easy Populate' AND configuration_group_description='Easy Populate' AND sort_order='17'; Anybody has a any idea please? I am thinking about giving up.
  5. Thanks for your replies. I don't think $tempdir exists. What am I doing wrong? I wanted to post the code from admin/easypopulate.php, but the length of the code is more than size allowed to be posted here. If any of you can, please look at easy populate 2.8 and tell me what you think. I am pretty sure $tempdir doesn't exist. Thank you very much.
  6. Hi, I have seen this question asked by some other people , but never answered. The readmefirst.txt of easypopulate 2.8 says: If you have changed the directory structure of your OSC install (i.e. you don't have /catalog/temp/ in your document root anymore), then you'll need to go into easypopulate.php and change the setting of "$tempdir". It is located right after the version history. WHERE IS THE $TEMPDIR variable? Does it Exist? Should I add it? Thanks.
  7. So, if I do not have catalog directory, and the easypopulate.php does not have $tempdir, I should just ignore that part of the instruction from the readmefirst.txt? Thanks for helping.
  8. 4. Make sure that you have a directory called catalog/temp, and that it's permissions are set to allow writes to that directory (while you're in the catalog directory, execute "chmod 777 temp"). If you have changed the directory structure of your OSC install (i.e. you don't have /catalog/temp/ in your document root anymore), then you'll need to go into easypopulate.php and change the setting of "$tempdir". 5. PLEASE DO THIS!!!!!: It's a good idea to go to easypopulate.php and read the section marked "Configuration Variables". It will allow you to adjust EP's operation for your store. I meant what I said, Please, Pretty please, do read the entire configuration stuff. Really. You'll be glad you did. You'll find all kinds of neat configurable stuff there. I need to hear from especially those people that have 2.79 and above installed. The reason I need to know is that I do not have catalog in my root anymore. Don't I need to change $tempdir=catalog/temp; in these versions here? I really, really need help.
  9. I have searched up and down easypopulate.php from version 2.79 that I am trying to install. The readmefirst.txt file states : "If you have changed the directory structure of your OSC install (i.e. you don't have /catalog/temp/ in your document root anymore), then you'll need to go into easypopulate.php and change the setting of "$tempdir". It is located right after the version history." The problem is that there is not variable in easypopulate.php that is called $tempdir. Am I missing something? Is tempdir called something else? Can someone please help me. Thanks.
  10. So, let me ask this question, do people just look at posts just to have fun or to help? It is hard to believe that 9 people that have looked at this particular post have not installed ultimate SEO. Don't you guys like to help?
  11. hello, I am trying to Install Ultimate SEO URLs. Open up the zip file, clicked on the install.htm. It tried to access the internet to show me how to install it, but failed. If you have installed this and know of a way to install it, files to copy and where, please help. If I can't find the instructions on how to install, then i am not sure what to install and where. Thanks
  12. I want, wish, desire,crave,need easy populate to allow characters like apostrophies " ' " as used in IT's.
  13. Hi, I tried using search<br> and it didn't work for me. I tried to use the table like this: <tr> <td colspan="2" rowspan="2" valign="top"><?php echo /*'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . */tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'oscommercebottom_left.gif', '') . '</a>'; ?> <td height="10" colspan="2" valign="top">search </td> <?php echo /*'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . */tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'oscommercebottom_right.gif', '') . '</a>'; ?></td> </tr> <tr> <td height="14" colspan="2" valign="top"><?php echo tep_draw_form('search', tep_href_link(FILENAME_ADVANCED_SEARCH_RESULT, '', 'NONSSL', false), 'get') . tep_draw_hidden_field('search_in_description','1') . tep_draw_input_field('keywords', '', 'size="10" maxlength="30" style="width: ' . (BOX_WIDTH+1) . 'px"') . ' ' . tep_image_submit('button_quick_find.gif', 'align="middle"') . '</form>'; ?> </td> </tr> That also didn't work. what is happening is that the "search box" with search on top of it is off the page to the right. i am not sure how else to put it in, I used dreamweaver to do the tables. More help will be appreciated. Thanks.
  14. Hi, I think I posted a question in the forum somewhere before I saw this contribution. I have installed the search box everywher. There is a space left on top of the box. I guess this space use to display "Search" or something like that. Can you tell me how to display a "search" text on top of the box? Thanks for the great work.
  15. Hi, What is wrong with the code below? I need to add links to my oscommerce.gif logo. The links are part of the oscommerce.gif. So, I sliced the images as follows: <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr class="header"> <td valign="middle" ><?php echo /*'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' .*/ tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'oscommerce.gif', '') . '</a>'; ?></td> </tr> <td valign="left"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'oscommerceshoppingbag.gif', '') . '</a>'; ?></td> <td valign="left"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'oscommerceprivacy.gif', '') . '</a>'; ?></td> <td valign="left"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'oscommercecontactus.gif', '') . '</a>'; ?></td> </tr> <td><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'oscommercebottom.gif', '') . '</a>'; ?></td> </tr> </table> I need to have oscommerceshoppingbag.gif + oscommerceprivacy.gif+oscommercecontactus.gif all on the same line as shown below. ________________________________________________________________________________ ____ | | oscommerce.gif |_______________________________________________________________________________ _____ | | | | oscommerceshoppingbag.gif | oscommerceprivacy.gif |Oscommercecontactus.gif |______________________________ |________________________________ |____________________ | | | Oscommercebottom.gif |_______________________________________________________________________________ _____ The problem is that after I add oscommerceshoppingbag.gif, and the rest of the ...privacy.gif and ...contactus.gif, oscommerceprivacy.gif and oscommercecontactus.gif are pushed away from the page completely. The three images suppose to add up to like 758pixels. Can someone please help it out here please. Thank you for helping.