Jump to content

timinark

Members
  • Content count

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by timinark

  1. timinark

    Google Analytics module

    This is a great contribution. I am having one small issue. My goal tracking is not working well. I have set three goals shopping cart, create account, check out. The only one seemingly working is create account. I must have tracking installed correctly, because I am getting ecommerce numbers. Any ideas? Tim
  2. timinark

    Information Pages Unlimited v1.0

    Sorry to bump, but does anyone have an idea about this? Everything seemd to work right. I have been modifying file straight out of the database, but that's not handy. If I have a title or not, or try to modify an existing file same problem. Tim
  3. timinark

    Information Pages Unlimited v1.0

    I have this contrib installed, but I have never been able to get to work correctly. In Admin every attempt to enter a new page gives me Page Title Required. I am hosting on an IIS box and have register globals off. Any help would be gratefully appreciated. Tim
  4. timinark

    Google Analytics module

    Thanks for this great contribution. On the Google side, I am not getting the same numbers as I get from my log analyser. I hope that it's just because they are not quite up to speed. Is anyone getting results from their Google Adwords campaigns. I thought that GA was to track that automatically? Is there a way to get information on content? I am not getting the information after the query string. Is this something I have to configure on GA? It's great that I am getting data, but, is there a discussion about how to make the data actionable, especially how it relates to OSC? Tim
  5. Server caching did it for me. I turned it off, all is well. Awesome contribution. Super easy installation ( that they could all be so easy! ) I went from a 100 sec load time ( at 28.8) to under 40 seconds ( still tweaking!) Thanks Tim
  6. Tom, I have installed, but not producing images. Image info does point imagemagic.php. I am running Windows server. Tim
  7. I think I maybe able to use this but I need an idea about how to mask the option value from the site and only have it appear on the invoice. I could make an item with 10 different option values ( like a serial number) and not display until someone got the checkout confirmation/ invoice email. Any ideas about how I can make that happen? Tim
  8. Hi, I have searched through this thread and I need a bit of help. I am attempting to use this contribution on a downloadable product. I have installed and it appears to not hinder anything, but it won't reduce the stock when an item is sold and it won't register that a particular item is sold out. Lets say that I have 10 distinct files I want them to only able to be purchased one time each. I have tried a number of different settings and just not getting good results. I did read that there were some issues with downloads. Have these been resolved? Is it possible to use this contribution for downloadable items? If so, the best way to configure the attributes? Thanks Tim
  9. timinark

    Scrip Error

    Hi. I am getting a script error when I am adding to cart. MS says: I have a stock site less register globals. My attribute type is radio button with one attribute. If this has been covered before I apologize. Thanks Tim
  10. timinark

    Contribution Issue

    Has anyone got this to work with Register Globals ? Is thier some other contribution that works with register_globals off? Anybody? Thanks, Tim
  11. timinark

    Contribution Issue

    Hi!, This is a great contribution, but I a having one problem. It will not let me modify a file, stating in messagestack that I need a title. Any clues? Everything else is okay, Install is okay. I can add files. I do have to use the registerglobals contrib, but I look ed through things and saw no stray vars. Help me, please Tim
  12. timinark

    Attribute Sets Contribution

    Chris, I can almost taste it I changed 2 "isset($pID)" references to this isset($HTTP_GET_VARS['pID'] (because this was the reference throughout) in the line around 962 I now get the Add An Attribute line on categories When I hit the link, all okay, save okay, but does not update I get this on the success page ( my registerglobals info ) GET action -> 'save' products_id -> '16394' cPath -> '21_24' ---------- POST attSetId_0 -> '1' attSetId_1 -> '2' asRowCount -> '2' x -> '35' y -> '16' Thinking I have to change some POST lines I go back and add $HTTP_POST_VARS to if( $_POST["remove_products_attributes_sets_id_".$i] == "on" ){ $arr_remove_sets["remove_products_attributes_sets_id_".$i] = $_POST["products_attributes_sets_id_".$i]; But no go. Any ideas?
  13. timinark

    Attribute Sets Contribution

    Chris, I can almost taste it I changed 2 "isset($pID)" references to this isset($HTTP_GET_VARS['pID'] (because this was the reference throughout) in the line around 962 I now get the Add An Attribute line on categories When I hit the link, all okay, save okay, but does not update
  14. timinark

    Attribute Sets Contribution

    Joey, I have this installed and all looks good. It writes the correct data to the database, no problems except on categories.php. It will not display the options. I have inserted the registerglobals debug code and got this: GET cPath -> '21_24' pID -> '16394' action -> 'new_product' It looks like it's all there but not matching the product id with the attributes sets? Maybe? I have been trying to reconcile Chris's discussion about variables and wonder if there might be something with pid? Thanks Tim (clueless)
  15. timinark

    Attribute Sets Contribution

    I am having the same problem, but I have to use the register_globals contribution. Anybody have an answer? Thanks, Tim
  16. timinark

    Attribute Sets Contribution

    Joey, This looks like a fantastic contrib, but before I dive in I had a quick question. My site is register_globals off. The instructions on the contrib state: ASSUMPTION: register_globals setting is enabled. Are there additional steps I should include. I did read your preface on register_globals, but wasn't sure if I was required to make changes to the subsequent code. Thank you Tim
  17. timinark

    [Contribution] InfoPages_v0.1

    Hello, I have gone through this and everything looks okay except this error Empty infopages system Info box is on catalog everything looks okay. Database is updated. What did I do wrong? Thanks Tim
  18. Hi, I have installed this contrib and it appears perfect, but somehow I no longer have images on my product_info page. I have thumbs on the category pages. I have gone throught my code on that page and cannot find what the problems is. I ahve been searching in vain for a solution...any ideas? Tim
×