Jump to content

sfera

Members
  • Content count

    132
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Ben
  1. sfera

    iPayment HELP

    Im in the USA and my ecommerce account is with itransact and my statement says ipayment. i put in my account number id and password under the modules section in the admin of osc. I went to make my first purchase to make sure the checkout works and it said "There has been an error processing your credit card. Please check your credit card details!" what is causing this?? please help i need this taken care of fast :thumbsup: :thumbsup:
  2. no one responded so im just going to reinstall osc
  3. I installed attribute sets v5.5 every thing worked great. then i installed a thumbnail contributions. (simple mode to the html_output.php file) and now just put in WYSIWYG SPAW EDITOR. I went to create some attribures and now the attribute sets icon in the admin is completely gone and get his error when trying to edit a product now 1146 - Table 'ftss.TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES_SETS' doesn't exist select products_attributes_sets_id, products_attributes_sets_name from TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES_SETS order by products_attributes_sets_name [TEP STOP] my product attributes still show in the descriptions on the front end though. says it doesnt exist but i checked my DB and i see it there. please help in cant afford to have this problem right now
  4. ummm? posted yesterday. musst have go lost in all the posts. still looking for recommendations
  5. im looking for a product decription editor that my clients can use to add product description because they do not know html i have heard good and bad about WYSIWYG editors. any recommendations? thank you :thumbsup:
  6. i got it to work,,,thanks
  7. wendy....i backed everything up and it works now without a thumbnail contrilbution. i think that i need GD graphics library. im on a shared UNIX host. Do you know how to fix this?
  8. i backed up my files moded so my page is fixed. but still have problem
  9. i used contibution 'automatic thumbnail creator' and now look at My Webpage where is my right column and my index and my poducts in middle?
  10. i have tried sever thumbnail contributions and when i install them and the go to my website all i see is my header and thats it or the page is blank. what am i missing?
  11. my product thumbnails are squished and a bit pixelated. what is a recommending thumbnail contribution that people use. also on my site i have a logos of the brands (manufacturers) & they are very squished please recommend thanks
  12. hi iggy well i was thinking like you said...just install it myself. well i went to do it and then i went to install it and it said i needed to access the php.in file to enable register globals. do you know a way around this because aplus wont let me access it and i know there is a sercurity rist of changing it. thanks
  13. hi igggy and thank you for responding. i am hosting the site with aplus.net and they have it included in the package where in the control panel you can install it. I believe they do it this way because of limited access to the php.ini files. all database files are correct becasue it speciefies a prefix i.e. define('TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES', DB_TABLE_PREFIX . 'products_attributes'); i asked aplus for some support but cannot because its a 3rd party modification. Also with this contribution there were no modifactions to the database_tables.php or any sql file to run according to the installation instructions. At first when i installed it the contribution wasnt giving me and products in the list to set attributes to but then i figured it was because of the prefix so i added it to the places that needed as many as i could find, but i think i am missing some. Thats why i need an experience coder to look at it to see where i am missing one. example here was the original code MYSQL_QUERY( "INSERT INTO products_attributes ( products_id, options_id, options_values_id, options_values_price, price_prefix, products_options_sort_order, products_attributes_weight, products_attributes_weight_prefix ) and here is what i had to change it to MYSQL_QUERY( "INSERT INTO osc_products_attributes ( products_id, options_id, options_values_id, options_values_price, price_prefix, products_options_sort_order, products_attributes_weight, products_attributes_weight_prefix ) you see where i added the 'osc_' ? i am missing some more of these. i did it a few other places as you may see when lookin at my code above. thanks
×