Jump to content

ms70

Members
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  1. ms70

    Actual Attribute Price V1.0

    nope... it doesn't change anything with me .. :-(
  2. I've just installed OTF v1.7.2 on an MS2.2. Everything looks good so far except: I can't update previously set option types. I'm only able to set option types once when I set a new option. Did I miss something there..?
  3. ms70

    OSplayer

    it was a wrong path call. Instead of '&path='.DIR_WS_MP3, it was wrong like this: '&path='.DIR_FS_MP3,
  4. ms70

    [Contribution]Paypal IPN - Devosc

    I don't understand this.. a 'live' order didn't get an IPN (no entry in Admin 'Paypal IPN'). so after payment, the expected file download wasn't available. I've read that there could be a delay with getting the IPN.. (?) The 2 emails send by PayPal arrived... 2 different Transaction Codes (?) But no transaction code with the order in shop admin: "No PayPal Transaction Information Available (77eff36dc57edf89f3da58f9e1f20585)" So the shop still doesn't know that the product has been paid. And therefore no download and notify message was send to the customer ... I have read a lot of this forum, but going through all 80+ pages to find no real solution for my problem is a bit too much. So, I don't know what to do.. if I can't get any help, only thing would be, I have to switch back to the default osC PayPal module :-(
  5. ms70

    [Contribution]Paypal IPN - Devosc

    I've just installed PP_IPN v3.1.5 Everything went well so far. Only trhing, I can't get 'Test IPN' to work. I always get Invalid Test no matter what I do. Tried all guides and suggestions here, copied Transaction Information to Transaction ID and Custom, set MC Gross to the same total as shopping cart - but might overseen some though.... Can anybody help please..? My PayPal payment modul settings: Enable PayPal Module True E-Mail Address [set] Business ID [same as above] Default Currency EUR Transaction Currency Selected Currency Payment Zone --none-- Shopping Cart Method Aggregate Enable PayPal Shipping Address No Digest Key Tatomusic_Cart_IPN Test Mode On Cart Test On Debug Email Notifications Yes Debug Email Notification Address [same as email] PayPal Domain www.sandbox.paypal.com Return URL behavior 1
  6. ms70

    osPlayer v2

    looks like this thread has died .. nobody cares anymore :-(
  7. ms70

    OSplayer

    found it.. <object> wasn't closed... BUT: osplayerlite still doesn't play MP3 from /data/mp3/ does anybody know a reason?
  8. ms70

    OSplayer

    ...and while still not playing mp3's, the flash movie (osplayerlite.swf) is breaking up my tables.. everything that comes after the flash movie is skipped... why is that..??
  9. ms70

    OSplayer

    found it: mp3 file name was too long or had too many dots.. But still problems.. Player isn't playing the file ... (??)
  10. ms70

    OSplayer

    ok.. found the 'products_mp3' in table 'products' is still NULL ...guess there should be the mp3 title...(??) any ideas?
  11. ms70

    OSplayer

    osPlayer Lite problem: I upload an mp3 file with the product... upload is successful (green message). mp3 is in data/mp3 (CMOD 777) ... osplayerlite.swf is in catalog/ ... But in the product listing with the same product there is only the "-" shown for NO mp3 .... What am I missing..??? please help .. THNX !!
  12. ms70

    Error message in admin

    ah ok, if it needs SAFE MODE to be off, then I'm f*cked :-(
  13. ms70

    osPlayer v2

    Just installed Os Player2. Had to do the advanced install cos the shop isn't a fresh install anymore. Copied the new files to catalog/ added the new lines to all the *.php files. Created the new folders and set permissions. Now, when I go to admin Products and click onto 'MP3 manager' button, I can create a folder for the mp3. I get 'success' creating folder. After I click 'continue' I get this error message at the top: when I delete the just created folder again, I get this: any ideas what could go wrong there...??
  14. Just installed Os Player2. Had to do the advanced install cos the shop isn't a fresh install anymore. Copied the new files to catalog/ added the new lines to all the *.php files. Created the new folders and set permissions. Now, when I go to admin Products and click onto 'MP3 manager' button, I can create a folder for the mp3. I get 'success' creating folder. After I click 'continue' I get this error message at the top: when I delete the just created folder again, I get this: any ideas what could go wrong there...??
×