Jump to content

neilwillis

Members
  • Content count

    82
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by neilwillis

  1. neilwillis

    Imprint Text Options

    Hi Guys, Been using this for about 2 years now and it works fine... What i wanted to know is how to get the format of the text boxes a little cleaner? As you can see from the screen shot below it looks a little messy: I also wanted to know if the order/ mess of all the options is normal. Is there a way to have this into a list rather than just random? Thanks, Neil
  2. neilwillis

    Imprint Text Options

    Hi Guys, Does anyone know how i can get the tables containing the text box moved over to the left? I can?t remember what page is needed to be edited. This is what i am getting and it?s throwing out my pages: Thanks, Neil
  3. neilwillis

    How Did You Hear About Us - Support

    Almost. It shows the line, but just says NONE.
  4. Hi, I have just installed Imprint Text Options Imprint Text Options and I?m having problems with the admin section. When I click on "Text Attributes" I get a screen with the insert, edit and delete buttons. All looks fine until I click on a button. I then get a 404 (page cannot be found) Below are the pages it tries to go to. https://uk-ssl.com/my-folder/cart/catalog/a...D=2&action=edit https://uk-ssl.com/my-folder/cart/catalog/a...ID=2&action=new https://uk-ssl.com/my-folder/cart/catalog/a...2&action=delete As you can see each one is for each action. Is there something I have missed? As far as I can tell I have followed all the instruction properly. There is very little support for this contribution, but I hope someone can help me. Many Thanks Neil
  5. neilwillis

    How Did You Hear About Us - Support

    Hi sakkiotto, This is just what i am looking for... any luck yet? Neil
  6. neilwillis

    How Did You Hear About Us - Support

    Hi, I have been using this feature for a few months now and it?s great! However; can anyone point me in the right direction to get the source to show up on the orders page? When we print the order we have to go back into the customer details and write it into the order we have printed. Cheers, Neil
  7. neilwillis

    Enable/Disable categories contribution

    Same problems as others I think... The contrib. removes the category from the ?list box?, but ?Main Categories? box still lists the category I want to deactivate. Any ideas? Neil Did you ever solve this?
  8. neilwillis

    UK-Based: Default osCommerce Installation.

    Same Problem, A customer just phoned to let me know. Anyone got a fix for this? Thanks Neil
  9. Sorry I didn?t. I decided to use the Imprint Contribution as I never got it to work. Neil
  10. neilwillis

    Define Mainpage problem

    How did you fix this? I just installed and spotted the typo! , but get the following too: 1054 - Unknown column 'customers_group_id' in 'field list' select customers_group_id from customers where customers_id = '' [TEP STOP] Cheers Neil
  11. neilwillis

    Imprint Text Options

    Jim, You are a genius! :thumbsup: THANKS A LOT FOR THIS HELP!!! Regards Neil
  12. neilwillis

    Imprint Text Options

    OK, After hitting my head a few times i got it working - well almost! It all looks fine and shows up during checkout, but when i go into orders the entered options are nowhere to be seen. Almost as if they didn?t get passed to the order. Any clues, Neil
  13. neilwillis

    Products Attributes adding

    Hi Howslow, There is a contribution that will do this, but unless you have a clean install you can run into problems. MAKE SURE YOU BACK UP!!! Option Type Feature Neil
  14. Fixed it.... Now i am just getting a dropdown box that says "TEXT" where the input box should be. AGAIN I checked my configure.php this time and its uploaded.. Any ideas?
  15. I can?t believe the main problem I had.... When uploading it failed on configure.php as the permission was set to 444!!! Duh. Anyways... I have now tried and tested a clean install and it works a treat. My problem now is I have just modified my real site and I am getting the following warning and I don?t know why (a little new to php) Parse error: parse error, unexpected $ in /home5/webs/ssl/cart/catalog/includes/functions/general.php on line 1290 This is the code of the last few lines: // nl2br() prior PHP 4.2.0 did not convert linefeeds on all OSs (it only converted \n) function tep_convert_linefeeds($from, $to, $string) { if ((PHP_VERSION < "4.0.5") && is_array($from)) { return ereg_replace('(' . implode('|', $from) . ')', $to, $string); } else { return str_replace($from, $to, $string); } } // BMC CC Mod Start include('../../../../includes/functions/encrypt.php'); // BMC CC Mod End ////rmh referral // Returns an array with sources // TABLES: sources function tep_get_sources($sources_id = '') { $sources_array = array(); if (tep_not_null($sources_id)) { $sources = tep_db_query("select sources_name from " . TABLE_SOURCES . " where sources_id = '" . (int)$sources_id . "'"); $sources_values = tep_db_fetch_array($sources); $sources_array = array('sources_name' => $sources_values['sources_name']); } else { $sources = tep_db_query("select sources_id, sources_name from " . TABLE_SOURCES . " order by sources_name"); while ($sources_values = tep_db_fetch_array($sources)) { $sources_array[] = array('sources_id' => $sources_values['sources_id'], 'sources_name' => $sources_values['sources_name']); } } return $sources_array; //// //CLR 030228 Add function tep_decode_specialchars // Decode string encoded with htmlspecialchars() function tep_decode_specialchars($string){ $string=str_replace('>', '>', $string); $string=str_replace('<', '<', $string); $string=str_replace(''', "'", $string); $string=str_replace('"', "\"", $string); $string=str_replace('&', '&', $string); return $string; } ?> Can anyone see where its going wrong? Look forward to your replies ! Neil
  16. Hi Grorge, Any chance of getting your product_info.php code? Thanks Neil
  17. neilwillis

    Cards not working!

    Hi, When i enter my card details i get the following message: The card you have entered is a <b>Visa</b><br>At this time we do not accept <b>Visa</b> as payment. How do i enable card payments? I have selected "Enable Credit Card Module True" but get no joy. Is there something i am missing? I dont use any online services as we process the cards via our machine. Any help would be great. Thanks Neil
  18. neilwillis

    Cards not working!

    its ok.. i sorted it. i was using a contrabution which was not quite setup! All fixed. Cheers Neil
  19. neilwillis

    Imprint Text Options

    Thanks John, Don't suppose you know what i need to look for. Its gona take a while to check all the pages. Thanks Neil
  20. neilwillis

    Imprint Text Options

    Ok, Here is the sequence of events: As you can see i get check boxes when setting up a product. In the catalog when one selected is just shown as text and not a text box! Any ideas? Thanks Neil
  21. neilwillis

    Imprint Text Options

    Strange.... Let me upload a picture of what happens......................
  22. Well this is a clean install ! Every time a try a new contribution a use a new install to make sure it works. If you can paste it I will give it a try. Thanks Neil
  23. Hi, I have just installed the Option Type Feature Contribution to my site but I?m getting a problem and was hoping to find some help! For anyone that knows this contribution it installed fine and the added features are in the admin section. I tried to add a user text box to a product, but when I looked at the item in the cart it gave me a dropdown box with the box value in it. (See below) Does anyone know how to fix this little problem? Thanks Neil
  24. Hi hobbyhen, Can you let me know how you solved this? I think I have the same problem. The install was fine; all the options are in Products Attributes. When i added a text box to a product is displayed it as dropdown box with the value what the box is. See below: (as you can see I tried a few times with different values) Any ideas how I fix this? Cheers Neil
  25. neilwillis

    Imprint Text Options - Please help

    Fixed it...
×