Jump to content

timbuck2

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by timbuck2

  1. timbuck2

    Official PayPal IPN Support Thread

    I just set up the osCommerce-PayPal_IPN-v1.1 on a store and made a test order and when I bring up the admin orders area my one order is showing as 3 seperate orders. two of the orders are for the product price and the third is the shipping price. I set the product to be .01 with free shipping. This is what the orders table looks like: $0.01 04/07/2006 05:56:05 Pending $0.01 04/07/2006 05:56:05 Pending $0.00 04/07/2006 05:56:05 Pending See how it is the same order by the date/time. Anyone know whats going on?
  2. I just intalled PWA and replaced the code in checkout_process.php on line 226 as per the setup instructions in order to remove the link in the invoice sent to the customer. But the link is still in the email. I made a test purchase through PWA. This is the code that was changed: EMAIL_TEXT_INVOICE_URL . ' ' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_HISTORY_INFO, 'order_id=' . $insert_id, 'SSL', false) . "\n" . changed to: (($customers_id === '0')? '':EMAIL_TEXT_INVOICE_URL . ' ' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_HISTORY_INFO, 'order_id=' . $insert_id, 'SSL', false) . "\n") . Anyone know how I can remove the detailed invoice link in the PWA email?
  3. timbuck2

    Master Products - MS2

    I have fixed the problem. I had 2 oscommerce databases in my phpadmin, and I installed the .sql file to the inactive database. I installed it to the active database and everything works now.
  4. timbuck2

    Master Products - MS2

    I just installed the master products v1.5 but the following error is showing up on my index.php page and under my admin here: admin/categories.php . Also my right column of my store is not showing up anymore: 1054 - Unknown column 'p.products_listing_status' in 'where clause' select p.products_id, p.products_image, p.products_tax_class_id, if(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as products_price from products p left join specials s on p.products_id = s.products_id where p.products_status = '1' and p.products_listing_status = '1' order by p.products_date_added desc limit 3 [TEP STOP] There are no other contributions I have installed that would be interfering with this one. Please tell me what I did wrong or what I need to do to fix this error and get master products to work.
  5. timbuck2

    Seach Engine Friendly URL Support

    But will chemo's ultimate SEO url pack change my url's to look like: http://www.yoursite.com/Hardware/Graphics-...atrox-G200-MMS/ where the category and product names or in the url? Or is that only available with the SEO friendly URL contribution?
  6. timbuck2

    Seach Engine Friendly URL Support

    My store uses CRE Loaded, not sure what version. My store is not under the root directory, it is located mystore.com/shop/ . I followed the directions making the additions to the listed files and used the index.php page that somone posted earlier in this thread because they said they got it partially working with CRE Loaded. However the links are still showing up like this: /shop/product_info.php/cPath/35_75/products_id/250 . mod_rewrite is under the loaded modules area in my server info. SEO url;s is turned on in the admin, as well as forced cookies. I am pretty sure the cache directory is setup correctly. Here is my .htaccess: RewriteEngine on RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*) shop/index.php RewriteBase /shop/ <IfModule mod_setenvif.c> <IfDefine SSL> SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \ nokeepalive ssl-unclean-shutdown \ downgrade-1.0 force-response-1.0 </IfDefine> </IfModule> <IfModule mod_dir.c> DirectoryIndex index.php default.php index.html index.htm default.html default.htm </IfModule> <Files ~ "^\.ht"> Order allow,deny Deny from all Satisfy All </Files> Options -Indexes php_flag display_errors off php_flag magic_quotes_gpc off php_flag register_globals on php_flag use_cookies off php_value output_buffering off php_value session.cache_limiter nocache Please help me get this working.
×