Jump to content

kev@num

Members
  • Content count

    134
  • Joined

  • Last visited

  1. kev@num

    Calculating Tax on Shipping Twice

    I just re-uploaded an old checkout_confirmation.php file and it seemed to solve the problem. Doing a file comparision check it looks like it might be if (isset($$payment->form_action_url)) { being in a different place within the code after installing a "customer must tick agree to terms and conditions" addon...
  2. kev@num

    Calculating Tax on Shipping Twice

    Hi just wondered if you had any luck with this as i've just found the same problem on my store but can't seem to adjust it anywhere!
  3. i'm having the same trouble and have card acceptance page on "payment" and have filled in all fields (i'm using a maestro card to test which doesn't have a start date and i've filled in all fields.. edit1: i've just tried your code changes in your link above, and it's not giving me that error now :) edit2: it still gives me that same error now, but it doesn't show it until i try and get past the checkout confirmation page.
  4. kev@num

    PayPal WPP installation incomplete! Missing WPP_XML

    i've just had the same problem!! any solution yet?
  5. kev@num

    [contribution] Simple Template System (sts)

    thanks for replying.. i'm definately using the $breadcrumbs tag in the template pages... and this is all the shows: » Shop i've also checked my course code in this location and there's definately no more to the trail that is hidden.. anymore ideas? :) i'm not sure what this could be conflicting with.. is something not $global and it should be or something? it seems to be not adding anything to the trail for some reason... thanks again in advance!! edit.. i think it's using the old breadcrumb... not $breadcrumbs..
  6. kev@num

    [contribution] Simple Template System (sts)

    hi, i've just installed the latest STS contribution and got it to work fine... well.. all apart from my breadcrumb trails have stopped working on all pages of my shop, pages with custom templates, and pages with the default... .. if i disable the templates they appear again, and if i re-enable the templates they disappear.. does anyone have any ideas why this might be happening or any pointers? thanks in advance :) kev.
  7. kev@num

    [Contribution] STS v4

    tada: edit sts_product_info.php // Check now for the 'outside' template (columns, header, footer): // Is there a template for this particular product? //kev hack for custom product_info template per manufacturer if (isset($_GET['manufacturers_id'])) { $check_file = STS_TEMPLATE_DIR . "product_info.php_mfr_".$_GET['manufacturers_id'].".html"; if (file_exists($check_file)) { // Use it $this->template_file = $check_file; return $check_file; } }
  8. kev@num

    [Contribution] STS v4

    hi, i've just installed STSv4.5.8 and got it to work without any hassles and have started templating :) i've managed to get templates working on index as follows : index.php_mfr_722.html (per manufacturer 722) however i'm wonderin if there's a work around so that each product_info page followed from here also has the template.. i've tried a file named as follows: product_info.php_mfr_722.html ) for when i browse to product_info.php?manufacturers_id=722&products_id=10189 ( but this doesn't work.. anyone got any ideas? (i've tried searching the help files/forum etc but to no avail) i know i can do it the index.php_336_792.html way for instance but product_info via manufacturer would save creating 100s of template files. thanks in advance :) kev.
  9. kev@num

    HSBC secure-epayment module

    due to the HSBC secure payments system going down twice this year so far, and for a long weekend last time, and now again today, i've made a little script to change from hsbc to another payment system if a request to https://www.cpi.hsbc.com/servlet isn't succesful.. it's seems to be working for me anyway... <?php ############################## ############################## ## ## ## Kev HSBC Checker V.1 ## ## ## ############################## ############################## require_once('YOUR CONNECTION FILE'); $request = "https://www.cpi.hsbc.com/servlet"; if (@fopen($request,"r")) { ##$status = "This URL s readable"; $updateSQL = sprintf("update customers_groups set group_payment_allowed = 'hsbc.php' WHERE group_payment_allowed = 'securetrading.php'"); } else { $updateSQL = sprintf("update customers_groups set group_payment_allowed = 'securetrading.php' WHERE group_payment_allowed = 'hsbc.php'"); ##$status = "This URL is not readable"; } ##print "$status"; mysql_select_db($database, $connectionstring); mysql_query($updateSQL, $connectionstring) or die(mysql_error()); ?> I've set this up as a CRON JOB to run every couple of minutes :) in my example it changes from hsbc to secure trading.. not very glamorous i know, but handy for me :D
  10. thanks steve i've have a little search and post back if i find out :)
  11. i've already removed /java from the list as aparently that is one that can block securetrading but there's another...
  12. hello! i was wondering if anyone can help.. one of my payment modules doesn't work when i use spiders.txt as one of the lines is blocking the payment provider.. and when a customer goes back to the site their order doesn't complete.. if i remove spiders.txt their order completes.. but obviously i would love to continue using spiders.txt... is their a way i can find out which line to remove without going through manually through each line and doing an order each time? the payment processor is https://securetrading.net/authorize/form.cgi i was aware previously that i should remove java/ from the spiders.txt file to fix the securetrading module.. but i think there might be another one now too... any help would be much aprecciated, thankyou :) kev.
  13. kev@num

    HSBC secure-epayment module

    hmmm. it appears to be working again now.. i'm guessing they had some technical difficulties that the support guys didn't know about....
  14. kev@num

    HSBC secure-epayment module

    is anyone else having trouble processing hsbc payments today? the last order i had through was 8:30am (uk time).. i've had a few cutomers ring up with a problem and the same when i do a test order: when i click "Confirm Order" the site normally takes me to the HSBC page for me to type my card details etc.. but instead i get a : and https://www.cpi.hsbc.com in the location bar... any reasons why this might be happening? thanks in advance :) kev. i don't think anything has changed on my site today to make this happen.. i've telephoned hsbc support and they said there's nothing wrong there end (3 different support people)
  15. kev@num

    HSBC secure-epayment module

    hello, i've just swapped our website over to a new one.. and it almost runs fine... but the HSBC module didn't seem to transfer ok.. when i try and do an order now it says : Hacking atempt! - orderHash=3QoTh9tJFmhqwp80pJvfikP67mc= hash=error while loading shared libraries any ideas why this might be happening? thanks in advance :) kev.
×