Jump to content

kgt

Members
  • Content count

    2,878
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by kgt

  1. kgt

    Easy Populate won't work

    This isn't a contribution issue. It's a general PHP issue. Change $this = null; to unset( $this ); on line 31 in c:\wamp\www\wamp_dev\catalog\admin\includes\classes\upload.php.
  2. Most contributions come with instructions, and if not, then you can find the support thread for that contribution for extra help.
  3. The background images aren't showing up because the stylesheet is pointing to a domain not even your own. TD.infoBoxHeading { font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 10px; font-weight: bold; background:transparent url(http://www.tlcdesigns.com/images/infobox/box.gif) color: #ffffff; } Your domain is tlcdesigns.org, not tlcdesigns.com. Also, the image above is located at www.tlcdesigns.org/shop/images/infobox/box.gif. The following style rules also looks incorrect: .infoBoxContents { background: transparent; font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 10px; background-image: url(http://www.tlcdesigns.com/head_images/boxfd.jpg); }
  4. kgt

    Changing checkout

    Try http://www.oscommerce.com/community/contri.../search,invoice
  5. kgt

    Flash in header

    Not sure, as I've never done it. Perhaps someone else has some experience. What you can do is set up an index.html page with two frames: one for the top header and one for the main part. Make the top header frame a page that displays the flash, then make the main part display index.php. I cannot think of anything that might fail doing this, and it's not to hard to try it out, so give it a shot!
  6. kgt

    Flash in header

    You could make the header a frame. This would make it static while the customer is navigating the rest of the page.
  7. kgt

    Error message

    Which page are you trying to view when you get this error?
  8. kgt

    Error after QTPro install

    This is a value that should be stored in the database. If you log into your admin section and go to Configuration > Product Information, you should see several options. One of those is "Product Info Attribute Display Plugin". The value that is set to should match a file name in includes\classes of the form "pad_value.php".
  9. Looks like you got it fixed? I went to look at your site again, but it looks fine now. I agree there doesn't seem to be anything in index.php that would do this. It doesn't even look like you're using the Header Tags Controller, though.
  10. Check your code. Looks like you're calling echo 'includes/header_tags.php' instead of include('includes'/header_tags.php'). Look in the source of index.php to find out where this is happening. I know nothing about the template you have, though. It might have changed some things.
  11. You're missing a file: admin/includes/languages/english/products_attributes.php Odds are getting this file in place will solve the other errors. They are most likely a direct result. Look in the source for the contrib and see if you forgot to install something. If not, then grab the original file for your OSCommerce install.
×